جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۹۴
ساعت انتشار : ۴:۰۸ ب.ظ
چاپ مطلب

چرا منطقه آموزشی به جای لیسار و اسالم در حویق مستقر می شود؟!

خبرها از بخش کرگانرود نیز از ناراحتی مردم و اعضای شورای شهر از فرماندار تالش حکایت می کند

آموزش و پرورش تالش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، از جمله مهم‌ترین مشکلات آموزش و پرورش تالش عدم استقرار مناطق آموزشی در این شهرستان است. از نظر شاخص‌های کمی و با توجه به آمار دانش‌آموزی، شاخص‌ها، فاصله از شهرستان، وسعت، تعداد مدرسه و تعداد فرهنگیان سه بخش حویق، لیسار و اسالم شرایط لازم برای استقرار ادارات مستقل آموزش و پرورش را دارا هستند.

در حال حاضر، برخی شهرستان‌ها که آمار دانش‌آموزی بسیار کمتری از تالش دارند دارای مناطق آموزش و پرورش هستند.

بررسی مقایسه‌ای بخش‌های مختلف شهرستان تالش نیز نشان می‌دهد در استقرار مناطق آموزشی بخش اسالم به دلیل تعداد دانش آموز و وسعت سرزمینی بیشتر دارای اولویت بالاتری در استقرار منطقه آموزشی است.

با وجود این فرماندار تالش در درخواست‌های خود جهت تشکیل مناطق آموزشی بر استقرار مناطق در بخش‌های کرگانرود و حویق تأکید داشته است.

نکته جالب این است که علی فتح الهی در ارایه این پیشنهاد خود با التفات منتظری مدیر آموزش و پرورش شهرستان تالش نیز هم عقیده است و در پیشنهادات خود بخش اسالم را علی رغم داشتن استعداد لازم جهت استقرار اداره آموزش و پروش در نظر نگرفته است.

فارق از مباحث مطرح شده درباره بخش اسالم، مقایسه آماری بین مناطق حویق و لیسار نیز نشان می دهد که در استقرار مناطق بخش لیسار با توجه به داشتن نمایندگی و تعداد دانش‌آموز بیشتر نسبت به بخش حویق در استقرار منطقه دارای اولویت بیشتری می‌باشد اما با وجود این در این جا نیز مسئولان امر با یک توافق داخلی بر استقرار منطقه در بخش حویق تأکید کردند.

یکی از دلایل تأکید مسئولان بر استقرار منطقه در حویق وعده‌های نماینده محترم شهرستان به مردم حویق جهت استقرار منطقه بود. لذا آقای شکری از حامیان طرح استقرار مناطق با اولویت حویق بود.

خبرها از بخش کرگانرود نیز از ناراحتی مردم و اعضای شورای شهر از فرماندار حکایت می کند که با اصرارش منطقه آموزش و پرورش را به حویق برد و این کار تا آنجا پیش رفت که اعضای شورای شهر لیسار قصد استعفای گروهی در اعتراض به تصمیات گرفته شده را داشتند.

همه این مسایل در حالی بود که به گفته نماینده وزارت آموزش و پرورش با استقرار منطقه در حویق تنها ۴۵۰۰ نفر از بار آموزش و پروش تالش کاسته می شود در حالی که با استقرار منطقه در لیسار ۱۰ هزار نفر از حجم دانش آموزان تالش کاسته می شد.

سرانجام تأکیدات مسئولان منتج به تصویب استقرار منطقه در حویق شد اما این روزها گویا دعوا بر سر گزینه‌های ریاست ادامه دارد و به نظر می‌رسد مدیر آموزش و پرورش، فرماندار و معاون سیاسی جناب فرماندار هر کدام گزینه‌ای متفاوت برای ریاست اداره حویق در نظر دارند چرا که علی رغم گذشتن مصوبه برای استقرار اداره در حویق پس از چند ماه از اجرایی شدن آن خبری نیست.

 

انتهای پیام/


يک ديدگاه

  1. پویا سیدی گفت:

    بسیار متن زیبا ودل انگیز من پویا سیدی یکی از دانش آموزان مدرسه ی یادگارامام(ره) هستم.‌‌
    باتشکر