به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، حجت الاسلام سید حامد میرحسینی اشکوری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران ضمن ارایه گزارشی از برنامه های هفته وقف اظهار داشت: تا سال ۹۱ تنها ۳۰ مورد وقف در تالش، رضوانشهر و ماسال ثبت شده بود ولی از سال ۹۱ تا کنون ۴۰ وقف جدید در این حوزه ثبت شده است و این عملکرد منجر به کسب رتبه یک کشوری اوقاف تالش در سال ۹۳ شده است.
وی راه دسترسی امام زاده صالح (ع) در شهرستان رضوانشهر را اسف بار دانست و افزود: در رابطه با آسفالت این جاده، فرماندار رضوانشهر قولهایی داده اند و هر بار مسافتی از این جاده را نیز آسفالت می کنند اما آسفالت این مسیر ارتباطی با اوقاف ندارد ولی ما پیگیر موضوع هستیم.
رییس اوقاف تالش و رضوانشهر با بیان اینکه اوقاف به سراغ بقاعی رفته است که افراد گردن کلفت به آنها سیطره پیدا کرده اند گفت: در این راه فشارهایی به ما وارد شده است و به ما توصیه می کنند که از این اقدام دست برداریم و حتی کارمندان اداره مورد تهدید قرار گرفته و پیشنهادهای مختلف گرفته اند. متأسفانه وقتی ما دست روی موقوفات با درآمدهای میلیونی می گذاریم آنها بحث های مذهبی را مطرح می کنند در حالی که برای ما اعمال قانون مهم است و بحث های مذهبی را در کار دخالت نمی دهیم.
این مقام مسئول، افراد تهدید کننده را از سرشناسان شهرستان عنوان و اظهار کرد: متأسفانه این افراد تصور می کنند اوقاف قصد دارد از محل درآمد این بقاع برای مصارف دیگر بقاع استفاده نماید در حالی که درآمد اوقاف در همان بقعه مصرف می شود ولی همه چیز قانونی و شفاف خواهد شد و مستأجرینی که اجاره نداده اند بصورت قانونمند اجاره بها خواهند داد.
وی در پاسخ سوال خبرنگار ماسال نیوز درباره نحوه فروش چوب درختان بقعه سید نیکی گفت: یک شاخه از درختان بدون هماهنگی به فروش نمی رسد. درختان این بقعه ابتدا به مزایده گذاشته شدند و به بالاترین قیمت پیشنهادی به فروش رسیدند اما بعد از فروش برخی اعضای هیأت امنا که از میوه این درختان استفاده یا سو استفاده می کردند پیگیری هایی داشتند که این موضوع نیز توسط فرماندار شهرستان رسیدگی شد و ایشان هم گفتند که باید این درختان به فروش می رسید. ضمن اینکه این درآمد در همانجا هزینه شده است و در عین حال ما نیازمند فروش چند اصله درخت نیستیم.
میرحسینی درباره فروش آشپزخانه مسجد جامع چوبر نیز گفت: هیأت امنای مسجد کار اشتباهی کردند و ما این خطا را پیگیری و فروشنامه آن را باطل کردیم و مغازه را به مسجد برگرداندیم و برای آشپزخانه نیز برای خریدار اجازه نامه صادر شده است و سند اجازه نیز هم اکنون موجود است.
رییس اوقاف تالش درباره فروش قبرستان ها نیز اظهار کرد: در سطح شهرستان تعداد قبرستان ها بسیار زیاد است و ما در اداره تنها یک نفر به عنوان مسئول حقوقی داریم و لذا رسیدگی به امور قبرستان ها بسیار سخت است ضمن اینکه با بالا رفتن قیمت زمین، افراد سودجو گرایش بیشتری برای تصرف این زمین ها پیدا کرده اند اما اگر گزارشی در این زمینه به ما برسد ما حتما پیگیری می کنیم و در همین رابطه بسیاری از زمین ها را برگردانده ایم و اگر زمین به فروش رفته باشد پس از استشهاد محلی و بررسی های لازم بلافاصله در دادگاه شکایت خواهیم کرد.
انتهای پیام/