چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ , 27 November 2024

تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۹۴
ساعت انتشار : ۹:۲۰ ب.ظ
چاپ مطلب
تا پابان رو سه شنبه/

چه کسانی برای انتخابات تالش ثبت نام کرده اند؟ + عکس

تا پایان ثبت نام های روز سه شنبه سیزده نامزد برای حضور در رقابت های انتخاباتی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه تالش، رضوانشهر و ماسال ثبت نام کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با آغاز ثبت نام نامزدها وارد مرحله جدیدی شده است. ثبت نام از کاندیداها تا ساعت ۲۴ روز جمعه چهارم آذر ادامه دارد با این وجود تاکنون ۱۳ نفر برای نامزدی در این دوره از انتخابات ثبت نام کرده است. اسامی نامزدها که پیش بینی می شود تا ۲۵ نفر نیز افزایش یابد به شرح زیر است:

۱- احسن الله رادمهر:

احسن الله رادمهر

احسن الله رادمهر در سال ۱۳۴۸ در روستای روبارسرای رضوانشهر به دنیا آمد.

سرپرستی اداره تعاون ورامین، ناظر و عضو کمیته اعتباری صندوق تعاون ورامین، مدیریت مالی، اداری شرکت آریاپنگان وابسته به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و مدیریت عامل شرکت آب معدنی رضوان شمال، معاونت مالی اداری و قائم مقام مدیر عامل گروه کارخانجات صنعتی و معدنی ایران متعلق به بانک صنعت و معدن، مدیریت عامل گروه کارخانجات صنعتی و معدنی آب البرز ، مدیریت  عامل و عضو هیئت مدیره شرکت ساسان قزوین از مسئولیت های اجرایی رادمهر بوده است.

وی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اقتصادی از دانشگاه شهید بهشتی تهران است.

رادمهر در دور اول نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی موفق شده بود با کسب بیش از ۳۷ هزار رأی به عنوان نفر دوم به دور دوم انتخابات راه پیدا کند اما به دلیل نقص در پرونده تحصیلی اش از دور رقابت کنار گذاشته شد.

۲- سید محمدعلی بتولی:

محمدعلی بتولی1

بتولی متولد ۲۲ اسفند ماه ۱۳۳۸ تهران است و دارای مدرک دکتری در رشته عصب روانشناسی از دانشگاه آریزونای آمریکا و فوق دکتری علوم اعصاب شناختی از دانشگاه راچستر نیویورک و فوق دکتری در طب مکمل از هندوستان و عضو پیوسته آکادمی علوم است.

بتولی تاکنون در ۲ دوره انتخابات ریاست جمهوری و چند دوره مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر در شهرهای مختلف نامزد شده اما تأیید صلاحیت نشده است.

 

۳- محمدرضا سلامی:

ماسال نیوز

محمدرضا سلامی ریک معروف به مهندس سلامی، اهل و ساکن تالش متولد سال ۱۳۵۸، متاهل و دارای یک فرزند دختر (۹ ساله)، کارشناس مهندسی کشاورزی و کارشناس ارشد رشته برنامه ریزی محیطی و کارشناس اداره محیط زیست تالش است.

سلامی در انتخابات گذشته یکی از کاندیداهای مجلس نهم در حوزه انتخابیه تالش بزرگ بود که توانست با تعداد آرای ۱۶۸۶۵ رای در جایگاه  ششم انتخابات قرار گیرد.

جوان ۳۲ ساله ای که از ثبت نام کنندگان دقایق پایانی انتخابات نهم بود و با بودن نامزدهای صاحب منصب در بین دیگر کاندیداهای ثبت نام کننده، نام او به چشم نمی آمد و کمتر کسی شاید بر این باور بود که این جوان بتواند در برابر با نام های دیگر، آرای زیادی را کسب کند اما سلامی به یک باره معادلات دو بخش اسالم و مرکزی تالش را برهم زد بطوری که  در بخش اسالم با تعداد آرای ۶۳۹۵ رای با پیشی گرفتن از نفرات دوم و سوم (محمود شکری با آرای ۵۶۵۸ و بهمن محمدیاری با تعداد آرای ۳۳۸۹) در جایگاه نخست شمارش نهایی آرای بخش اسالم قرار گرفت؛ همچنین در بخش مرکزی تالش نیز  با تعداد آرای ۸۹۰۴ رای بعد از منصور یوسفی و محمود شکری نفر سوم شمارش آرای نهایی بخش مرکزی شد.

شاید اگر سلامی در شهرستانهای رضوانشهر، ماسال و همچنین روستاهای تالش سطح فعالیتهای گسترده تری می داشت می توانست  در جایگاهایی بالاتر از جایگاه ششم قرار بگیرد (با توجه به اعداد بالا و یک حساب سر انگشتی می توان به این نتیجه رسید که سلامی بیشترین آرای خود را در دو بخش اسالم و مرکزی تالش بدست آورده و در دیگر نقاط تالش عملا نامی از وی نبوده و تنها توانسته ۱۵۶۶ رای  را بنام خود وارد صندوقهای اخذ رای کند)؛ با در نظر گرفتن تعداد آرای سلامی در مقایسه با دیگر رقیبان نام آشنا و صاحب منصب، وی را می توان پدیده انتخابات گذشته تالش بزرگ نامید.

 

۴- موسی سعادتی:

موسی-سعادتی

وی متولد سال ۱۳۶۲ تالش است و با توجه به اینکه تنها ۳۲ سال دارد شاید جوان ترین نامزد این دوره انتخابات تالش نام بگیرد.

این نامزد  انتخابات تالش دارای مدرک کارشناسی الکترونیک، کارشناسی ارشد در رشته برق و قدرت و دانشجوی دکترای برق و قدرت دانشگاه آزاد اسلامی اراک می باشد.

سعادتی پیش از این، کارشناس برق مهندسی تأسیسات جزیره خارک، ۱۴ ماه سرپرست بخش تأسیسات نیروگاه متمرکز پارس جنوبی بوده، مدتی نیز فرمانده پایگاه بسیج شهید مطهری حوزه شهری تالش بوده است.

این نامزد انتخابات تالش در آزمون سراسری سال ۸۹ آموزش و پرورش جذب این وزارت خانه شد و هم اکنون دارای حدود  ۶ سال سابقه تدریس دروس کامپیوتر و برق در دبیرستان ها و هنرستان های تالش را در کارنامه خود دارد و معلم رسمی آموزش و پرورش این شهرستان است.

سعادتی همچنین عضو هیأت امنای مسجد امام حسین (ع) تُرشابر می باشد.

وی بصورت مستقل وارد رقابت های انتخاباتی تالش بزرگ شده است.

 

۵-  علی عباسی:

علی عباسی ظریف

 علی عباسی خطبه سرا، متولد ۱۳۴۴ از بخش کرگانرود روستای کشلی، دانش آموخته دانشکده روابط بین الملل وابسته به وزارت امور خارجه و فارغ التحصیل رشته علوم سیاسی (گرایش اندیشه های سیاسی) در مقطع کارشناسی ارشد و همچنین دانشجوی دکتری رشته علوم سیاسی در دانشگاه علوم تحقیقات تهران است.
از سوابق کاری عباسی خطبه سرا می توان به دبیر سوم سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو، دبیر اول سفارت ایران در باکو و رایزن درجه یک و معاون اول سفارت ایران در کیف اشاره کرد .
عباسی  همچنین تجربه حضور در جبهه های دفاع مقدس را دارد و به نظر می رسد در انتخابات پیش رو گرایش اصلاح طلبانه داشته باشد.

 

۶- بهمن محمدیاری:

بهمن محمدیاری

وی متولد ماسال است. پاسدار سپاه پاسداران و عضو یکی از نهادهای اطلاعاتی کشور بوده است.

محمدیاری سابقه نمایندگی مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در دوره های پنجم، هفتم و هشتم را در کارنامه خود دارد و در دوره نهم مجلس شورای اسلامی پس از راهیابی به دور دوم صندلی مجلس را به محمود شکری واگذار کرد.

 

۷- عزیز پورعزیزی:

پورعزيزي متولد روستاي باقر محله اسالم است و در حال حاضر ساكن بخش مركزي تالش مي باشد.

وی مدیرکل سابق  امور اجتماعی استانداری گیلان و رئیس هیئت بازرسی و نظارت بر سواحل شمال کشور با حکم قائم مقام وزیر کشور را در سوابق اجرایی خود دارد.  علاوه بر این، پورعزیزی  وکیل دادگستری، مدرس دانشگاه، مولف کتاب حقوق زن بر اساس قانون مدنی و حقوق شهروندی، دارای پنج سال سابقه حضور داوطلبانه در دفاع مقدس، بخشدار سابق لوندویل آستارا، معاون فرماندار شهرستان شفت، سرپرست فرمانداری شفت، عضو رسمی و از مدیران سپاه و … در در کارنامه اجرایی خود دارد.

۸- میرسعید صفوی:

میرسعید صفوی

صفوی متولد سال ۱۳۵۸ شهر ماسال می باشد. وی دانشجوی دکتری مهندسی شیمی با گرایش مهندسی نفت بوده و تحصیلات مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد وی نیز مهندسی نفت می باشد.

صفوی هم اکنون عضو هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی (علوم و تحقیقات فارس) است.

این دومین باری است که میرسعید صفوی به عنوان نامزد انتخابات مجلس ثبت نام می کند. وی یک بار هم نامزد انتخابات در حوزه تهران شده بود که موفق شد تنها اعتماد ۵ هزار نفر را به خود جلب کند.

 

۹- جلال جمالی:

جلال-جمالی

این نخستین باری است که جمالی به عنوان نامزد انتخابات مجلس نامزد می شود.

وی در انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر نیز نامزد انتخابات شده بود.

جلال جمالی چپه زادی متولد ۱۹ خرداد ۱۳۶۴ در خانواده ای فرهنگی در شهر شاندرمن به دنیا آمد. وی تحصیلات خود را تا مقطع پیش دانشگاهی در شاندرمن و شهرستان ماسال به پایان رساند و در سال ۱۳۸۴ وارد دانشگاه آزاد واحد رشت شد و در سال ۱۳۸۸ در رشته ریاضی کاربردی در این دانشگاه فارغ التحصیل شد. وی هم اکنون دارای مدرک کارشناسی ارشد ریاضی محض می باشد و مدرس دانشگاه فنی و مهندسی صومعه سراست.

جمالی پس از نامزد در انتخابات تالش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ماسال با بیان اینکه “من دیگر متعلق به تمام مردم تالش هستم” اظهار داشت: این مجلس نیازمند افراد مستعد و دگراندیش است و من در  هر جا  که نياز باشد براي خدمت به مردم قدم بر خواهم داشت.

 

۱۰- نسرانه ذوالفقاری:

نسرانه-ذوالفقاری1-767x1024

دوالفقاری در دوره گذشته انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز نامزد انتخابات شده بود و موفق شد ۱۳۱۸ رأی کسب کند.

وی متولد سال ۱۳۵۸ شاندرمن و از مدرسان دانشگاه است و هم اکنون ساکن تهران می باشد.

نسرانه ذوالفقاری فوق لیسانس فلسفه از دانشگاه علامه طباطبایی  است.

 

 

۱۱- حسین نیرومند:

حسین نیرومند

متولد سال ۱۳۵۶ روستای سیاهمرد شاندرمن می باشد. نیرومند در یک خانواده مذهبی در شاندرمن بدنیا آمدند.  فرزند هیجدهم خانواده است. در کنکور ۱۳۷۶ رتبه ۴۷۳ تجربی را کسب کرد و بورس دانشکده علوم قضایی تهران در رشته حقوق در دانشگاه علوم قضایی شد. نیرومند   ۲۳ سالگی قاضی دادگستری شد و پس از اتمام دوره کارآموزی وارد دادگستری رضوانشهر شد . وی در سال ۸۸ به عنوان قاضی نمونه استان انتخاب شده است.

از سوابق نیرومند می توان قاضی تحقیق دادگستری رضوانشهر، قاضی اجرای احکام و دادیار اجرای احکام دادگستری رضوانشهر، جانشین دادستان دادگستری رضوانشهر، بازپرس دادگستری رضوانشهر و قاضی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان اشاره کرد.

 

۱۲- کاظم عبدالهی:

وی نامزد دوره قبل انتخابات در تالش بود اما موفق به گرفتن تأیید صلاحیت خود نشد. در صورت دریافت اطلاعات بیشتر، این بخش تکمیل خواهد شد.

 

۱۳- زهرا شرافت:

شرافت برای اولین بار نامزد انتخابات تالش می شود.  وی متولد سال ۱۳۶۳ در روستای گیل چالان رضوانشهر است.  متاهل و دارای یک فرزند پسر شش ساله می‌ باشد.

وی در سال ۸۲ موفق شد با رتبه دو رقمی ۶۹ در کنکور سراسری وارد دانشگاه مازندران شود.

شرافت دارای مدرک کارشناسی ارشد تدریس زبان است و هم اکنون مدرس دانشگاه پیام نور تالش و رضوانشهر می‌باشد. این نامزد انتخابات تالش دوره کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه گیلان سپری کرد.

 

 

 اخبار خود را به شماره ۰۹۱۱۸۰۸۵۲۸۵ تلگرام کنید

انتهای پیام/


7 ديدگاه

  1. سیدمحمدعلی بتولی گفت:

    سلام . انشاالله که خیر است و ورود همه دوستان به عرصه انتخابات را خیرمقدم عرض مینمایم . “آنچه خدا خواست همان میشود” . موفق و شاد و پیروز باشید . ارادتمند همگی شما : دکترسیدمحمدعلی بتولی .

    • خطبه سرایی گفت:

      سلام دکتر
      بی همگان بسر شود بی تو بسر نمی شود

      • سیدمحمدعلی بتولی گفت:

        سلام قربان . خوبین؟ نظر لطف و محبت حضرتعالی است . بینهایت سپاسگزارم و در همین جا رسما اعلام میکنم : ” چنانچه با عنایات حضرت باریتعالی و تحت توجهات عموی بزرگوارم حضرت ولیعصر (عج) و با رای ملت بعنوان نماینده “مردم ارجمند تالش” وارد مجلس شوم با کمال غرور و افتخار نخستین نماینده ای باشم که از صدر مشروطیت تا کنون با “لباس کامل و زیبای تالشی” شامل : شال شکه – پاتاوه – چموش – تالشه کلا – … در مجلس حاضر شوم . پس از : “حفظ و صیانت همه جانبه از منافع ملی کشور عزیزم ایران” – “غرور ملی تالش” برایم در راس همه امور باشد و برای احیای آن از هیچ کوششی فروگذار نخواهم کرد . قوم تالش دارای “زبان” – “لباس” – “غذاهای بومی و محلی” – “فرهنگ و آداب و سنن” خاص خودش میباشد و بعنوان “نماینده مردم تالش” خود را ملزم و موظف به “احیاء” – “رشد” – “توسعه” و “شناساندن” همه این دست آوردهای تاریخی این قوم عزیز و ارجمند و بزرگوار میدانم . ارادتمند و مخلص همه مردم ارجمند تالش : دکترسیدمحمدعلی بتولی .

  2. امید گفت:

    ای کاش گرایش ها رو هم ذکر میکردین

  3. امید گفت:

    شاید برای یه سری گرایش و افکار تاثیری نداشته باشه،اما هنوز هستند کسانی که به افکار رأی میدن،نه به اموال!به عنوان یه دانشجو دوس دارم بدونم به نظر این عزیزانی که کاندید شدن شریف ترین مرد قرن اخیر ایران کیست؟(در حوزه ی سیاست)

  4. بنام خدا به کسی رای دهیم که بتوانند مجلس را از حالت انحصاری دربیاورند ک گفت:

    حاجی از شاندرمن