جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۹۴
ساعت انتشار : ۱:۳۴ ب.ظ
چاپ مطلب

برخی نامزدهای خبرگان نمی توانند عربی بخوانند

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه شورای نگهبان در سال 88 از 40 میلیون رأی مردم و حق الناس حراست کرد، گفت: برخی شیاطین از صحبتهای رهبری برداشت‌های سوء می‌کنند و می‌گویند حق الناس یعنی اینکه همه در انتخابات تایید صلاحیت شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال به نقل از فارس،  آیت‌الله احمد جنتی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه پایتخت با اشاره به اقدامات نیروی انتظامی در برخورد با مظاهر بی حجابی اظهار داشت: خداوند به برادران ناجا توفیق عنایت کند که مردانه و قاطعانه مقابل هتک حرمت حجاب و عفاف در جامعه ایستادند و با کسانی که حجاب را رعایت نمی‌کنند و در خودروی شخصی‌شان با شرایط و وضعیت بسیار بدی نشستند، برخورد می‌کنند، با همه وجودم از آنان تقدیر و تشکر می‌کنم و به آنان خداقوت می‌گویم و امیدوارم خداوند کمک‌شان کند.

وی در ادامه با تبریک هفته وحدت گفت: امیدوارم هفته وحدت بر همه مسلمین جهان مبارک باشد، هفته وحدت بین برادران سنی و شیعیان وحدتی برقرار می‌کند، هفته وحدت بسیار مبارک است و آثار و برکات بسیار خوبی داشته دارد.

آیت‌الله جنتی یادآور شد: اگر خداوند عذابی بر حکام دیکتاتور برخی کشورهای منطقه نازل کند، حق‌شان است، واقعاً این حکام دیکتاتور برخی کشورهای منطقه باید بلایی را تحمل کنند، اگر در دنیا هم نشد، در آخرت حتماً خداوند بدترین بلاها را بر این حکام دیکتاتور منطقه نازل خواهد کرد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران همچنین تأکید کرد: جهان اسلام جمعیت ۱٫۵ میلیاردی با فرهنگ غنی اسلام دارد که می‌تواند دنیا و آخرت را تأمین کند، مسلمانان دارای تمدن و تجربه تاریخی هستند، مسلمین در فضاهای استراتژیک جهان و در همه جا هستند، کشورهای اسلامی دارای ذخایر عظیم و غلنی نفت و گاز هستند، اگر این درآمد این ذخایر صرف مسلمین جهان شود، دیگر گرسنه‌ای در میان مسلمین باقی نمی‌ماند، ولی بهره‌گیری از همه این موارد منوط به وحدت جوامع اسلامی است، باید بدانیم در این شرایط است که دشمن حتی نمی‌تواند چپ به مسلمانان نگاه کند، نمی‌تواند حتی به گوشه‌ای از سرزمین‌های اسلامی تجاوز و تعدی کند، نمی‌تواند مسلمانی را بکُشد یا اموال مردم را غارت کند یا استقلال کشورها را از بین ببرد.

وی گفت: متأسفانه هر یک از سرزمین‌های اسلامی برای خودشان سازی می‌زنند و همه آنان به یک معنا تسلیم قدرت‌های استکباری هستند، با این وضعیت چه می‌شود کرد؟ حرف‌هایی که درباره کشورهای اسلامی می‌زنیم آب در هاونگ کوبیدن است، این حرف‌ها را می‌گوییم و باید هم بگوییم اما متأسفانه فایده‌ای ندارد، گوش آنان کَر است و صدای وجدان‌شان را نمی‌شنوند، صدای خداوند، پیامبر و قرآن را نمی‌شنوند، چه برسد به صدای ما، این مشکل را در کشورهای اسلامی داریم و چاره‌ای هم نیست.

جنتی متذکر شد: این حکام دیکتاتور از خواب بیدار نمی‌شوند و ذلت‌ها را تحمل می‌کنند ولی ما باید در داخل کشور وحدت داشته باشیم.

وی افزود: به برکت امام بزرگوارمان ما از نظر شیعه و سنی در کشور هیچ مسئله‌ای نداریم و به لطف خداوند همه در رفاه زندگی می‌کنند و به آنها خدمت‌رسانی می‌شود و اگر خدمات‌رسانی به سنی‌ها در کشور ما بیشتر از شیعیان نباشد قطعا کمتر نیست.

وی افزود: احساس می‌کنیم سنی‌های کشورمان برادران ما هستند و ما با هم در این کشور زندگی می‌کنیم و مشکلی نداریم، منهای مسئله شیعه و سنی اختلافات دیگر هم باید کنار گذاشته شود،‌نباید یکپارچگی را از بین ببریم، دسته‌بندی‌های سیاسی نباید موجب اختلاف شود. در هر مناسبتی باید با هم و یکصدا باشیم، همه باید درباره فتنه با هم آن را محکوم کنیم.

امام‌جمعه موقت تهران بر همین اساس یادآور شد: با توجه به اینکه در آستانه ۹ دی قرار داریم، این روز مبارک را به همه مردم عزیز ایران تبریک می‌گویم. وحدت ملت بزرگ ایران با یک اشاره مقام معظم رهبری در روز ۹ دی تجلی یافت و همه ملت به صحنه آمدند و در یک روز آتش فتنه ۸۸ را خاموش کردید.

آیت‌الله جنتی بر همین اساس تصریح کرد: بدون اینکه احتیاجی به مسائل مختلف باشد، حضور مردم در یک نصف روز در ۹ دی ۸۸ آتش فتنه را خاموش کرد، آفرین بر این ملت بزرگ، بعد از خاموش شدن فتنه ۸۸ چرا عده‌ای سکوت کردند؟ چرا عده‌ای با شما مردم همراهی نکردند؟ چرا عده‌ای گاهی با یک اشاره از فتنه‌گران حمایت کردند؟‌ چرا از فتنه‌گران دفاع می‌کنند؟‌ چرا اعتراض می‌کنند که این افراد در حصر هستند؟ آیا شما با این مردم هستید، شما از این مردم جدا نشوید. این نه به صلاح خودتان،‌ نه به صلاح دین‌تان و نه به صلاح کشورتان است.

وی اضافه کرد: نباید مسئله فتنه را کوچک بشماریم و محکومیت فتنه ۸۸ باید همچنان ادامه یابد، ۹ دی باید ادامه داشته باشد، همبستگی و وحدت ملت ایران در روز ۹ دی باید همچنان ادامه یابد تا اگر فتنه‌ای خواست برپا شود، در صحنه حضور داشته باشید و در همان روز فتنه را خاموش کنید.

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیش رو بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: انتخابات مسئله‌ بسیار مهمی است و اهمیت بسیار بالایی دارد و عزت مسلمین محسوب می‌شود، مردم ان‌شاءالله به طور گسترده و در امنیت کامل در انتخابات شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: الحمدلله مشکل ناامنی نداریم و اختلافات در این انتخابات اثرگذار نیست به لطف خداوند، انتخابات کاملا آزاد است و هر کسی به هر کاندیدایی که دلش بخواهد می‌تواند رای دهد، متاسفانه آمار ثبت‌نامی‌ها مدام در حال افزایش است، آمار ثبت‌نام کاندیداهای خبرگان رهبری بالا رفته است، آمار ثبت‌نامی‌های مجلس هم بالا رفته و همچنان در حال افزایش است؛ این موضوع برای بنده بسیار مبهم است، آیا واقعا افرادی که در انتخابات خبرگان رهبری ثبت‌نام کردند، خودشان را مجتهد می‌دانند؟ آیا بین خودشان و خداوند معتقدند که اجتهاد دارند؟

خطیب موقت نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: برخی از این کاندیداهای خبرگان رهبری اگر یک عبارت عربی به دست‌شان بدهید نمی‌توانند آن را درست بخوانند حتی نمی‌توانند قرآن را هم به درستی بخوانند، اگر یک کتاب عربی به دست این افراد بدهید نمی‌توانند آن را بخوانند. بنابراین چرا در انتخابات ثبت‌نام و برای ما زحمت درست می‌کنند؟

آیت‌الله جنتی گفت: این موضوع درباره کاندیداهای مجلس شورای اسلامی هم مطرح است، برخی از این کاندیداها واقعا چه انتظاری دارند؟! عده‌ای می‌گویند صلاحیت کاندیداها را مردم باید تعیین کنند. من نمی‌دانم این فرهنگ از کجا آمده است؟ می‌گویند مردم به هر کسی رای می‌دهند یعنی صلاحیت آن فرد را قبول کرده‌اند و به کسی که رای ندادند هم به معنای آن است که صلاحیت آن فرد را قبول نکرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: این سخنان به چه معناست؟ این به معنای آن است که قانون را باید کنار بگذاریم، شورای نگهبانی نباید در کار باشد بلکه به اختیار مردم بگذاریم. یعنی کاری که در هیچ کجای دنیا سابقه ندارد. در هر کجای دنیا تشکیلاتی وجود دارد. در ایران هم این شورای نگهبان است صلاحیت کاندیداها را باید احراز کنند؛ در دنیا هم وقتی انتخاباتی برگزار می‌شود مراکزی وجود دارد که نظارت می‌کند و صلاحیت افراد را بررسی می‌کنند.

آیت‌الله جنتی همچنین گفت:‌ عده‌ای توقع دارند شورای نگهبان همه کاندیداها را به طور کامل تائید صلاحیت کند، چون به گفته آنان این حق‌الناس است، مقام معظم رهبری مطلبی را فرمودند و برخی شیاطین این موضوع را مورد سوءاستفاده قرار دادند و مدام گفتند حق‌الناس است. به این معنا که هر کسی در انتخابات ثبت‌نام کرد حق دارد تائید شود، پس در این میان قانون اساسی و قوانین دیگر چه می‌شود؟! این قانونی است که نمایندگان همین ملت نوشتند و در آن آمده که کاندیداها باید التزام عملی به اسلام داشته باشند. یعنی باید نماز بخواند و دروغگو نباشد و شرابخوار نباشد و قاچاقچی نباشد و غاصب حقوق مردم نباشد و رباخوار نباشد و مواردی از این دست.

وی در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: اگر کسی به صلاحیت کاندیداها رسیدگی کرد و متوجه شد که کاندیدایی به دلیل آنکه رعایت اسلام را نمی‌کند و صلاحیت ندارد، آیا در این مورد حق‌الناس از بین رفته است؟! این فرد حقی ندارد، حق را کسی دارد که شرایط ورود به انتخابات را داشته باشد. این فرد حق رفتن به مجلس را ندارد، حق مردم باید رعایت شود، مردم انتظار دارند افراد خدمتگذار وارد مجلس شورای اسلامی یا مجلس خبرگان رهبری شوند، کسانی که زد و بند یا معامله می‌کنند و پول می‌گیرند برای اینکه وارد مجلس شوند، به صلاح مردم نیست که وارد مجلس شوند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران ادامه داد: حق‌الناس این است که اجازه ندهند کسانی که به ضرر مردم کار می‌کنند وارد مجلس شوند. نظارت استصوابی شورای نگهبان حق‌الناس است، رهبر معظم انقلاب فرمودند که نظارت استصوابی از مصادیق والای حق‌الناس است.

آیت‌الله جنتی تصریح کرد: بر حسب مسئولیتی که دارم و به خاطر شرایطی که امروز در کشور حاکم است باید مطالبی را بگویم. حرف‌های زیادی برای گفتن دارم، یک پژوهشگر ژاپنی‌الاصل که تبعه آمریکاست و به آمریکایی‌ها می‌گوید که «شما باید ولایت فقیه را بزنید، اگر می‌خواهید در ایران موفق شوید باید ولایت فقیه را هدف قرار دهید».

وی گفت: وقتی از او می‌پرسند چگونه می‌توان ولایت فقیه را زد، می‌گوید «در قانون اساسی ایران آنچه موجب قوام و بقای ولایت فقیه است، شورای نگهبان است، اگر بتوان این رکن را از قانون حذف کرد، ولایت فقیه هم در یک رفراندوم از بین می‌رود، شورای نگهبان هم جز با حمله به نظارت استصوابی این شورا از بین نمی‌رود»؛ بنابراین کسانی که نظارت استصوابی شورای نگهبان را زیر سؤال می‌برند یا خودشان نمی‌فهمند یا دیگران گمراه‌شان می‌کنند.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه مسائل زیادی درباره انتخابات داریم، تاکید کرد: کسانی که مدام حق‌الناس را مطرح می‌کنند باید بدانند در انتخابات سال ۸۸ که ۴۰ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند، چه کسی ۴۰ میلیون رای ملت را حفظ کرد؟ این ۴۰ میلیون رای مگر حق مردم و حق‌الناس نبود؟ این شورای نگهبان و مقام معظم رهبری بودند که رای ۴۰ میلیون ایرانی را حفظ کردند که حق‌الناس بود، شما می‌گفتید انتخابات را باطل کنید. یعنی حق‌الناس ۴۰ میلیون نفر را باطل کنید، هنوز هم در همین خط بازی می‌کنید.

وی تاکید کرد: کسانی که در فتنه سکوت کردند و با عناوین مختلف از فتنه حمایت کردند و هنوز هم گاهی دفاع می‌کنند آنان جزو این مردم نیستند و به آنان می‌گویند اگر می‌خواهید هنوز هم در میدان آمریکا بازی کنید، بدانید ملت بزرگ ایران در روز ۲۲ بهمن در سراسر کشور پاسخ شما را خواهند داد؛ به صلاح این افراد نیست که از مردم جدا شوند. ما هم دل‌مان نمی‌خواهد آنان از مردم جدا شوند، ساز دیگری نزنند، مردم این افراد هستند، سرتاسر مملکت در روز ۲۲ بهمن از شرق و غرب و جنوب و شمال کشور فریاد «مرگ بر آمریکا» سر خواهند داد، شما به ضرر خودتان کار می‌کنید.

خطیب موقت نماز جمعه تهران همچنین یادآور شد: ما در انتخابات فقط قانون را اجرا می‌کنیم، آرامش، سلامت انتخابات و آزادی، مواردی است که باید رعایت شوند، ما متکی به قانون هستیم و اگر از قانون تجاوز کردیم شما به ما اعتراض کنید و بگویید اما وقتی ما به قانون عمل می‌کنیم و مقام معظم رهبری هم همواره روی اجرای دقیق قانون تکیه و تاکید فرمودند، دیگر کسی حق اعتراض ندارد.

انتهای پیام/


7 ديدگاه

  1. سیدمحمدعلی بتولی گفت:

    تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۹۴
    محمدعلی بتولی
    فعال سیاسی تالش بزرگ:
    سران فتنه دین و ناموس خود را به مال دنیا فروختند / لازم نیست نماینده مجلس برای ازدواج جوانان برنامه داشته باشد

    یک فعال سیاسی و نامزد احتمالی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: همانقدر که لازم نیست یک “رئیس جمهور” برای “مرده شورها” برنامه خاصی داشته باشد، بر همان قیاس لازم نیست یک نماینده مجلس برنامه خاصی برای “ازدواج جوانان” داشته باشد .

    سید محمدعلی بتولی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ماسال در پاسخ به این سوال که برنامه شما برای ازدواج جوانان چیست اظهار داشت: به نظر بنده اگر ساختارهای اقتصادی کشور ترمیم و اصلاح گردد و برای مردم کشور “کار” و “درآمد مکفی” تامین شود بطوریکه “خودشان نان حلال خودشان را در بیاورند” اصلا نیازی نیست که کسی مثلا برای “ازدواج جوانان” برنامه خاصی داشته باشد!! مثل همه جای دنیا که مردم کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، ازدواج می‌کنند، مگر کسی برای “ازدواج جوانان” “برنامه خاصی” را تدوین می‌کند و ارائه می‌دهد؟؟!!

    وی افزود: این مثل آنست که در سال ۱۳۸۴ مد شده بود که از “کاندیداهای ریاست جمهوری” (البته کاندیداهای گمنامی مثل این بنده حقیر!!) سوآل می‌کردند که: “اگر شما رئیس جمهور شدید برای “مرده شورها” چه برنامه ای دارید؟؟!!” در حقیقت همانقدر که لازم نیست یک “رئیس جمهور” برای “مرده شورها” برنامه خاصی داشته باشد و این سوآل چیزی جز یک “مغالطه” نیست بر همان قیاس لازم نیست یک نماینده مجلس برنامه خاصی برای “ازدواج جوانان” داشته باشد . بلکه باید برای “حفظ منافع ملی کشور” از طریق :”عمران و آبادانی” و “رشد و توسعه” منطقه خودش برنامه های قابل اجرا و عملی داشته باشد.

    بتولی گفت: زمانیکه “کار”-“پول”- و “درآمد” و “رفاه و آسایش” در آن منطقه ایجاد شد و مردم در رفاه و آسایش و آرامش قرار گرفتند بخودی خود بدنبال امورات اصلی و اساسی زندگی خودشان از جمله “ازدواج” هم خواهند رفت و محتاج هیچکس نخواهند بود که بخواهد برای “ازدواج” آنها “برنامه” ارائه بدهد . بعبارت دیگر، بهتر است ما “ماهیگیری را به مردم بیاموزیم تا نان شبشان را خودشان تهیه کنند نه اینکه روزی یکی-دوتا ماهی به آنها بدهیم” و تصور کنیم که به این صورت مشکلات حل شده است. هر برنامه دیگری که توسط هرکس ارائه گردد راه به جائی نخواهد برد و فقط به ّبحرانهای اقتصادی و اجتماعی” دامن خواهد زد.

    این فعال سیاسی تالش بزرگ ادامه داد: بنده نمی‌خواهم اروپا یا آمریکا را مثال بزنم. در همین همسایگی ما یعنی “امارات متحده عربی” و “امارت دبی” آیا کسی از “شیخ محمد” امیر دبی سوآل می‌کند که “شما برای ازدواج جوانان چه برنامه ای دارید”؟ شیخ محمد چند دهه قبل که آن امارت یک بیابان برهوت بی آب و علف با مشتی مردم بدبخت پاپتی بود یک برنامه جامع اقتصادی را بدقت اجرا کرد و امروز دبی یکی از بهترین و زیباترین مناطق عالم برای زندگی است و مردم “خودشان” نان “خودشان” را در می آورند و زندگی و ازدواج می‌کنند . این یک قانون کلی در “علم اقتصاد” است که تخطی از آن جز خسران و زیان و نابودی نتیجه دیگری ندارد .

    نامزد احتمالی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه تالش بزرگ افزود: فرض بفرمائید ما از یک مجرائی “وام ازدواج” به جوانان بدهیم . چه دردی دوا می‌شود؟ جز اینکه آنها را بدهکار و مقروض می‌کنیم؟؟!! خوب حالا وام دادیم و ازدواج کردند بعدش جه اتفاقی می افتد؟ هزینه یک عمر زندگی را از کجا بیاورند؟؟!! جز اینکه طلاق را اشاعه می‌دهیم و بنیان خانواده ها را از هم می‌پاشیم؟؟!! بنابراین هر روش دیگری “محکوم به شکست” است و فقط و فقط باید آن منطقه را “آباد – مرفه – توسعه یافته” ساخت تا “کار خوب و کسب حلال” برای مردم ایجاد شود آنگاه خودشان برای زندگی خودشان تصمیم می‌گیرند و راحت و خوب و در رفاه و آسایش زندگی می‌کنند و البته “ازدواج خوب و موفق” هم خواهند داشت .

    وی در پاسخ به اینکه «روشن و صریح بفرمایید موضع شما درباره فتنه ۸۸ چیست؟ سال ۸۸ آیا درباره فتنه موضع گیری کردید؟ به چه نحوی؟» اظهار کرد: با وجود اینکه بنده در سال ۱۳۸۸ جزء جناح “اصلاح طلب” بودم ولی اصلا و ابدا با آن “حرکتهای تند و افراطی” موافق نبودم و در آنها شرکت نداشتم . ابتدا بعلت “کمی اطلاعات” که واقعا نمی‌دانستم چه شده و چه خبر است. نمی‌دانستم که آن حرکات و اتفاقات واقعا یک “فتنه” به معنای واقعی و اخص کلمه و با همه ابعاد و مختصات یک “فتنه” آنهم از نوع یک “انقلاب رنگین” یا بعبارت صحیح “فتنه رنگین” است و این دست “آهنی و چدنی” دشمنان این مرز و بوم است که در یک “دستکش مخملین زیبا” قرار گرفته و از یک طریق کاملا “خزنده” و بظاهر “دموکراتیک” در صدد نابودی همه چیز ماست. نابودی کشور، نظام، ملت و خلاصه همه وهمه … و تبدیل ایران به یک مستعمره خوار و ذلیل غرب.

    بتولی افزود: اما بتدریج که اطلاعاتم بیشتر و بیشتر شد، بویژه از ابتدای سال ۱۳۹۰ و مسافرتی که به امارات متحده عربی داشتم، به کنه مطالب و قضایا پی بردم و امروز با نهایت جرات و شهامت می‌توانم اعلام کنم که : “بله . حوادث سال ۱۳۸۸ یک “فتنه تمام عیار” برای ایجاد هرج و مرج در کشور بوده است تا نهایتا حکومت جمهوری اسلامی ایران را ساقط کنند و یک حکومت دست نشانده بر سر کار بیاورند و ما را به دوران مستعمره شدن برگردانند” .

    این فعال سیاسی تأکید کرد: بنده واقعا و از صمیم قلب برای رهبران و سران این فتنه متاسفم که عرض و ناموس و شرف و دین و وطن خود را به مال دنیا فروختند و نام ننگی از خود در تاریخ این کشور بر جای گذاشتند. امیدوارم به سوآلات شما بطور واضح – روشن و شفاف پاسخ داده باشم .

  2. سیدسرخ گفت:

    ماهم اگه سفارت رژیم اشغالگر قدس و آمریکای سیطان االکبر رو بازگشایی کنیم و دست از سرشون برداریم و کاری به کار حماس فتح حرکته النجبا حزب الله لبنان عراق یمن ووو نداشته باشیم هرچی جامعه جهانی خودساخته گفت بگیم چشم ایران از دبی که سهل از هرجا که فکر شو بکنید فوق العاده تر میشه البته ظاهری شیوخ خود فروخته حاشیه نشین خلیج فارس سالهاست که غیرت وعزت و شرف وایمان خودشون رو به ازای رفاه وشهوت وپول پرستیفرختن
    ولی کشورما برای تن ندادن به این ذلت ها ۸سال بهترین وزیباترین جوانان خود را از دست داد.
    راه رسیدن به اهداف وپیشرفت مقاومت است که انقلاب اسلامی این را بیش از ۳۷ سال است ثابت کرده است.

  3. صرفا جهت خنده گفت:

    ای بابا عربی شان را که حاج اقا سر سفره عقد خوانده بس است نمیخواهد بدانند فارسی هم بخوانی قبوله

  4. صرفا جهت خنده گفت:

    سید سرخ =اولا سید که هستی دوم صورت شما سرخ نیست سفید نورانی هستید.این اسم عوض کن .شمارا دیدم به این اسم صدات میزنما . گفته باشم

  5. سیدسرخ گفت:

    برادر عزیز صرفا جهت خنده:عن أبی حمزة قال قال أبو عبد الله ع من سر امرأ مؤمنا سره الله یوم القیامة و قیل له تمن على ربک ما أحببت فقد کنت تحب أن تسر أولیاءه فی دار الدنیا فیعطى ما تمنى و یزیده الله من عنده ما لم یخطر على قلبه من نعیم الجنة؛ ابوحمزه از امام صادق (ع) روایت کرده است که فرمود: کسى که مؤمنى را شادمان کند، خداوند او را در روز قیامت شادمان مى سازد، و به او خطاب مى شود که: هر چه دوست دارى از خداوند بخواه! زیرا که تو دوست داشتى دوستان خدا را در دنیا مسرور کنى، پس هر آنچه از خدا بخواهد، به او کرامت کند، و خداوند بیشتر از آنچه درخواست کرده است به او مى دهد به حدى که هرگز تصور آن را هم نمى کرده است».سرخی خجلت ما از شرم ما از کوله بار گناهانمون است
    از اینکه موجبات شادی مارو فراهم کردی بسیار ممنونم
    شما اختیار دارید به هر اسمی که دوست دارید بنده رو مورد خطاب قرار دهید.

  6. صرفا جهت خنده گفت:

    سید سبز قربون جدت =گفتم: که هست کارم توصیف یارکردن = گفتا:خوشا بحالت زین گونه کارکردن @گفته اند: ا هل دل رادوخصلت باشد:دل سخن پذیر ==== سخن دل پذیر== سپاس از لطف جنابعالی