به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، گفت و شنود انتخاباتی تالش بزرگ، طنز دریافتی از مخاطبان این پایگاه خبری است:
گفت : شنیدی یکی از کاندیداهای مسن، تو فیلم تبلیغاتیش در مورد نامزد های جوان چی گفته؟
گفتم : چی گفته؟!
گفت : در جواب مجری که نظرشو در مورد یکی از نامزدای جوان خواسته گفته؛ شنیدم فلانی جوان خوبیه! خب جوانان زحمت بکشن به ما رای بدن براشون یه فکری بکنیم!
گفتم : اتفاقا این آقایان مسن اگر یه زحمتی بکشن حداقل سیصد تا اشتغال زایی تو چهار سال خواهیم داشت
گفت : چطور؟
گفتم : نامزدای سن و سال دار که هر کدومشون چند جا شغل دارن لااقل به نفع جوان ها برن کنار علی الحساب یه سیصد تایی اشتغال زایی میشه!
انتهای پیام/
دکتر سید محمد علی بتولی:
(هیچ وکیلی به موکلش پول نمی دهد بلکه این موکل است باید به وکیلش پول بدهد)
سلام قربان خوبین؟ البته بنده هرگز تقاضای “پول” از مردم نکرده ام و نخواهم کرد اما از باب مثال در مصاحبه با همین وبسایت ماسال نیوز و جهت تنویر و تقریب اذهان عمومی عرض کردم که : “وقتی افراد برای خودشان وکیل انتخاب میکنند که برود در دادگستری و از ایشان دفاع کند : چه کسی به چه کسی پول میدهد؟ آیا وکیل به موکل پول میدهد ؟ یا موکل به وکیل پول میدهد ؟؟ در اینجا هم همان وضعیت است و چرا باید یک کاندیدای نمایندگی مجلس به مردم “پول” بدهد؟؟!! این عمل غیرقانونی – زشت – خطا و “حرام” را با چه منطقی میتوان توجیه کرد؟؟!! اصولا چرا و با چه منطقی یک “کاندیدای نمایندگی مجلس” باید برای کاندیداتوری خود “هزینه” نماید؟؟!! مگر رفتن به مجلس یک بیزینس (تجارت) است ؟؟ و کاندیدا یک “بیزینس من” (تاجر)؟؟!! آیا از همین “هزینه کردنها” بوی : جرم و جنایت – اختلاس- مال مردم خوری – ارتشاء – و انواع جرائم مختلف برنمی خیزد؟؟!! کاندیداهائی که در انتخابات هزینه های میلیاردی میفرمایند آیا نباید پاسخ بدهند که : اولا-این پولها را از کجا آورده اند ؟؟!! و ثانیا-چرا و به چه علت اینگونه بی مهابا هزینه میکنند؟؟!! آیا میلیاردها تومان هزینه کردن در انتخابات مجلس : “سرمایه گذاری کردن” برای بدست آوردن صدها و هزاران میلیارد تومان پول “نامشروع و حرام” در زمان “نمایندگی” نیست؟؟!! ملت عزیز و ارجمند ما تا کی باید این موارد را به چشم ببینند و دم نزنند؟؟!! به همین دلایل است که اینجانب اعلام کرده ام : “هزینه کردن در انتخابات “حرام” است و اینجانب مرتکب فعل حرام نخواهم شد.” این معادله طرف دومی هم دارد : از کجا معلوم که افرادی که از کاندیداها پول دریافت میکنند و یا بر سر سفره آنها مینشینند و شام و نهار میل میکنند در نهایت بروند و به همان کاندیدا رای بدهند؟؟!! ای بسا شام و نهارشان را خوردند و پولشان را هم گرفتند و روز رای گیری بر سر صندوق رای نام شخص دیگری را در ورقه خود نوشتند و بداخل صندوق انداختند !! ” آیا این حالت امکان وقوع ندارد ؟؟!! پس این شیوه : پست – کثیف – رذیلانه و “حرام” در هیچ شرایطی “خیری” برای هیچکس نخواهد داشت و فقط ” خسران مایه است و شماطت همسایه” !! به همه کاندیداهای محترم که به این روشهای رذیلانه – پست – سخیف و “حرام” متوسل شده اند صمیمانه و برادرانه توصیه میکنم از این کارها دست بردارند و مردم را به سوی عمل نیک و سالم و “حلال” هدایت فرمایند که خیر دنیا و آخرت در آن است . از حضرتعالی هم به جهت عطف توجه ویژه به این امر مهم و بنیادین صمیمانه سپاسگزاری مینمایم . ارادتمند حضرتعالی و مردم دانا و محترم تالش : دکترسیدمحمدعلی بتولی .
دکتر بتولی نمونه ای از انسان مومن و کاردرست و مردم دار است
سلام بر همه دوستان عزیزم . اون کسی که آن حرف را زده بنده بودم که متولد ۲۲ اسفند ماه ۱۳۳۸ هستم و ابدا “مسن” نیستم !! هنوز ۵۶ ساله نشده ام در حالیکه حداکثر سن برای کاندیداتوری نمایندگی مجلس ۷۵ سال است . ضمنا اینجانب فقط و فقط یک شغل دارم و پزشک بیماریهای خاص ( لاعلاج و صعب العلاج) نظیر : “قطع نخاع” هستم . اگر دوستان عزیز و ارجمند “جوان” میتوانند کار بنده را انجام بدهند خب انجام بدهند دیگه !! مگر بنده جلو ایشان را گرفته ام ؟؟!! و اگر مایلند که بنده کنار بروم و ایشان تشریف بیاورند جای بنده خب تشریف بیاورند تهران تا ایشان را به درمانگاه معرفی کنم تا بجای بنده مشغول درمان بیماران “لاعلاج و صعب العلاج” بشوند و خودم هم بروم پی کارم !! چطوره؟؟!! خوبه ؟؟!! ارادتمند : دکتربتولی .
شریف: برنامه شما برای توسعه شهرستانهای تالش، رضوانشهر و ماسال چیست؟
برنامه های بنده در مجلس بر دو محور استوار است. برنامه های محلی و منطقه ای بنده عبارتست از : ۱- تبدیل سه شهرستان رضوانشهر، تالش و ماسال به یک : “منطقه آزاد اقتصادی- تجاری- صنعتی و گردشگری” ۲- بازسازی و نوسازی “کارخانه چوکا” ۳- احداث و تاسیس “بندر” و فرودگاه” و ایستگاه راه آهن در “منطقه آزاد تالش” ۴ – احداث و تاسیس چند کارخانه مهم در منطقه آزاد تالش از جمله: کارخانه ذوب آهن و فولادسازی در شهرستان تالش – کارخانه کشتی سازی در شهرستان رضوانشهر – کارخانه اتومبیل سازی در ماسال و احتمالاً کارخانه سیمان در مکانی مناسب در کوهپایه های ماسال یا تالش و برخی کارگاهها و کارخانه های دیگر… ( توضیح اینکه : تمامی این موارد بدون اتکاء به منابع مالی داخلی و صرفا از طریق “فاینانس” خارجی صورت می گیرد ) ۵- توسعه گسترده صنعت گردشگری از طریق : احداث بندر – فرودگاه – راه آهن – خطوط کشتیرانی تفریحی و توریستی – خطوط متعدد تله کابین – هتلها – مهمانسراها – رستورانها و غیره … باز هم از طریق فاینانس خارجی . تصور می کنم با این شرایط منطقه تالش به یک منطقه آباد و توسعه یافته تبدیل می گردد و چهره زشت و پلید فقر و عقب ماندگی جای خود را به چهره زیبای پیشرفت و توسعه یافتگی خواهد داد. همه این موارد یعنی کارآفرینی برای جوانان .
البته بنده برنامه های مفصل و متعددی دارم که برخی از آنها عبارتند از : الف- برنامه های ملی و کشوری : ۱-اصلاح و روزآمد کردن قانون پزشکی کشور (که ۶۰ سال پیش یعنی در سال ۱۳۳۴ به تصویب رسیده و به هیچ وجه منطبق بر حقایق و واقعیتهای امروزایران وجهان نیست ) . ۲-تهیه و تصویب قانون برای تاسیس “سازمان نظام طب مکمل” (ودر واقع استقلال آن از “نظام پزشکی” که موجب سروسامان دادن به وضعیت این حوزه مهم پزشکی در جهان امروز میگردد ) . ۳- واگذاری ارزشیابی مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان “طب مکمل” به “سازمان نظام طب مکمل” . ۴-بازگرداندن “اموزش پزشکی” از وزارت بهداشت به وزارت علوم . ۵-انحلال “نظام روانشناسی” و واگذاری امور روانشناسی کشور به سازمان بهزیستی . ۶- سپردن سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی به وزارت علوم (نظیر همه دانشگاههای غیرانتفاعی و خصوصی کشور) . و برخی امور دیگر … ب- برنامه های منطقه ای برای رشد و توسعه منطقه تالش : ۱-تبدیل سه شهرستان رضوانشهر-تالش و ماسال به یک : “منطقه آزاد اقتصادی-تجاری-صنعتی و گردشگری” . ۲- بازسازی و نوسازی “کارخانه چوکا” ۳-احداث و تاسیس “بندر” – فرودگاه” و ایستگاه راه آهن در “منطقه آزاد تالش” . ۴ -احداث و تاسیس چند کارخانه مهم در منطقه آزاد تالش از جمله : کارخانه ذوب آهن و فولادسازی در شهرستان تالش – کارخانه کشتی سازی در شهرستان رضوانشهر – کارخانه اتوموبیل سازی در ماسال و احتمالا کارخانه سیمان در مکانی مناسب در کوهپایه های ماسال یا تالش و برخی کارگاهها و کارخانه های دیگر … ( توضیح اینکه : تمامی این موارد بدون اتکاء به منابع مالی داخلی و صرفا از طریق “فاینانس” خارجی صورت میگیرد ) ۵- توسعه گسترده صنعت گردشگری از طریق : احداث بندر – فرودگاه – راه آهن – خطوط کشتیرانی تفریحی و توریستی – خطوط متعدد تله کابین – هتلها – مهمانسراها – رستورانها و غیره … باز هم از طریق فاینانس خارجی . ۶- همچنین تاسیس “بانک تالش” و “بیمه تالش” برای حمایتهای مالی همه جانبه از این موارد . تصور میکنم با این شرایط منطقه تالش به یک منطقه آباد و توسعه یافته تبدیل میگردد و چهره زشت و پلید فقر و عقب ماندگی جای خود را به چهره زیبای پیشرفت و توسعه یافتگی خواهد داد و بدین صورت کار و کاسبی و تولید “پول و ثروت” در منطقه گسترش می یابد و مردم ثروتمند و لذا مرفه و خوشحال و سعادتمند خواهند شد . انشاالله . متشکرم . دکترسیدمحمدعلی بتولی .