یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ , 24 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۹۴
ساعت انتشار : ۹:۰۷ ق.ظ
چاپ مطلب

نماینده نباید ترسو، اهل زد و بند سیاسی و رودربایستی باشد

نویسنده : سیروس سلیمانی

نماینده باید محب و فدایی جمهوری اسلامی باشد نه مشتی ترسو یا شیفته و وابسته به ایادی غرب و به شرق. ویژگی نمایندگان خوب این است که در راه خدا در رو در بایستی ها گیر نمی‌کنند، اهل زد و بند سیاسی و اقتصادی نیستند و قدمی در راه غیر خدا ننهند و حیاتشان و مماتشان محمدی (ص) است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، حضرت آیت الله خامنه‌ای مقام معظم رهبری در روز چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ دیداری با دست‌اندرکاران انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان داشتند که کما فی السابقِ دیدارها، بیانات ارزشمندی را ارائه نمودند. سخنان معظم له در این دیدار به انتخابات و بر جام اختصاص داشت. با عنایت به این که به زمان این دو انتخابات با ارزش نزدیک می‌شویم بایسته دانستم رهنمودها و تأکیدهای بهنگام آن بزرگوار تقدیم خوانندگان پر ارزش نمایم امید است مرضی درگاه احدیت قرار بگیرد.

با رویکرد به این که کشور بزرگ ما ایران از تیره‌ها، قومیت‌ها، آیین‌ها اسلامی و حتی اقلیت‌های دینی تشکیل شده است و این مردم بزرگ در سده‌ها دیرباز در کنار هم زندگی کرده‌اند و در اندوه و شادی هم انباز بوده‌اند و همین‌ها بودند که سرگذشت را با پشتیبانی هم رقم زدند و انقلاب اسلامی به وجود آوردند بنابراین در گزینش تصمیم سازان دو مجلس با ارزش، بحول و قوه‌ی الهی همدلی و وفاق چشم گیر و حضور پر رنگی خواهند داشت. وقتی که همه‌ی نامزدهای انتخاباتی از فرزندان این مرز و بوم پر گوهر هستند و به منافع ملی و عمومی و جمهوریت و اسلامیت آن می‌اندیشند و این هم خواسته‌ی مردم ایران است در اینجا رئیسی و مرئوسی مفهوم پیدا نمی‌کند. نماینده ایی که احساس خدمتگزاری مردم و خود را وقف اسلام و مسلمانان کند هرگز به بردن خود و باختن دیگران نمی‌اندیشد. و به سلایق دیگران که در چار چوب منافع ملی وعمومی و آرمان های انقلاب اسلامی و قانون اساسی وتفکر حضرت امام (ره) است احترام می‌گذارد. ایران اسلامی امّ القرای جهان اسلام است و همهی ایادی غرب و شرق و جهان استکباری کمر همت برای تضعیف و حتی نا بودی آن بسته‌اند. ما مردم وظیفه داریم به هر طریق اولی از آن دفاع نمائیم یکی از راه‌های دفاع از آن در شرایط کنونی شرکت در انتخابات است. فلذا برما فرض است بنا بر فرمودهی ولی امر مسلمین «خوب، قوی و مصمم وارد میدان انتخابات شویم» و این شرکت همگانی اولین توصیهی معظم له است. چون سبب امنیت ملی و پیشرفت در زمینه‌های مختلف و سر بلندی و عزت و آبرو مندی مردم ایران اسلامی خواهد شد

معظم له دو شرط اساسی در انتخابات را ضروری دانسته‌اند یک بر عهده‌ی مردم است و دیگری بر عهده‌ی نامزدهای فعلی انتخابات و بعد انشاءالله نمایندگان بالفعل مجلسین. می‌فرمایند انتخاب شوندگان باید افراد صالح باشند، صالحین چه صفاتی دارند؟ قرآن کریم صفات متعددی برای صالحین بر شمرده است که به چند مورد ازآن ها بصورت تیتروار اشاره می‌کنم:

صالحین کسانی هستند که ایمان دارند و عمل صالح انجام می‌دهند؛ یعنی کسانی که ایمان صحیح آنها وارد عملشان شده و عمل آن‌ها، فعل آنها در دنیا از نظر خداوند و اهل بیت عمل صالح به حساب می‌آید. (آیه ۹ سوره عنکبوت) صالحین اهل نماز و زکات‌اند ایشان هرگز ترس و بیمی ندارند و هیچ غم و اندوهی نخواهند داشت (آیه ۲۷۷ سوره بقره) صالحین تمسک به کتاب دارند. منظور از کتاب در این آیه، اهل بیت است. (آیه ۱۷۰ سوره اعراف) صالحین به درگاه خدای خود خاضع و خاشع‌اند (آیه ۲۳ سوره هود) صالحین کسانی که عمل احسن انجام می‌دهند در این آیه کسانی معرفی شده‌اند که عملشان، عمل احسنه است. (آیه ۳۰ سوره کهف) صالحین بهترین اهل عالم هستند. (آیه ۷ سوره بینه) در این آیه خداوند به عنوان یک خبر می‌فرماید: ای انسان‌ها ! صالحین کسانی هستند که من آن‌ها را بهترین اهل عالم می دانم، تک تک شما انسان‌ها ، باید سعی کنید بهترین اهل عالم شوید. باید سعی کنید در زمره صالحین قرار گیرید. صالحین هیچ ترس و بیمی و هیچ غم واندوهی در وقایع گذشته وآینده ندارند. (آیه ۶۲ سوره بقره) «صالحین ایمان به خدا و روز قیامت دارند و آمر به معروف و ناهی از منکراند و درنیکوکاری می‌شتابند. (آیه ۱۱۴ سوره آل عمران)

آیا با همهٔ این اوصافی که از صفات صالحین در قرآن کریم آمده است آیا نباید امانت داری را به آن افزود و گفت صالحین کسانی هستند که امانت دار هستند. در حدیثی از امام صادق (علیه السلام) آمده است: تقوا پیشه کنید و بر شما باد امانتداری، اگر قاتل امیرالمؤمنین (علیه السلام) امانتی را به من بسپارد، هرآینه آن را به او باز می‌گردانم. (میزان الحکمه ص ۳۴۵ ح ۱۴۹۴) و همچنین امام علی می‌فرماید: « الأمانات نظاما للأمة » یعنی جامعه اسلامی به سامان نمی‌رسد، مگر آن چه را که از حقوق و مطالبات مردم به امانت در دست حاکم اسلامی است، ادا کند. (مغنیه، محمد جواد، ج ۲، ص ۳۵۶) در حال حاضر برای حاکمان اسلامی چه امانتی بالاتر از انقلاب اسلامی؟ انقلاب اسلامی درّ نادری است که بهای زیادی برای آن پرداخت شده است دیگر آن صدف در هیچ اقیانوسی یافت نخواهد شد تا آن درّ یتیم را دیگر بار بپروراند فلذا نگهبانان آن باید بسیار صالح باشند تا از ارزش‌های آن با تمام وجود خود صیانت نمایند. ما در گزارش‌های هیأت های نظارت می‌بینیم که تعدادی بدلیل مشکل مالی رد صلاحیت شده‌اند. آیا کسانی که بخاطر چند چِندرغاز دنیا، خود را می‌فروشند می‌توانند امانت دار بزرگی چون انقلاب اسلامی باشند. موضوع مشکل مالی که لفظ مؤدبانه واژهٔ «دزدی» است که این عمل درهر فرهنگ و آیینی مذموم است تا چه رسد به فرهنگ دین مقدس اسلام. از این که نماینده سپر بلای انقلاب اسلامی باشد یعنی نماینده اعتقاد داشته باشد به کشور و جمهوریت و اسلامیت انقلاب اسلامی. اگر کسی به چیزی اعتقاد داشت تمام هستی و مال و جان و آبرو و حیثیت خودش را برای آن فدا می‌کند اگر اعتقاد نداشت خم به ابرو نمی‌آورد. ایثارگران انقلاب اسلامی از اعتقادی قوی برخوردار بودند که تمام هستی خود را در طَبَق اخلاص گذاشتند و به پای انقلاب فدا کردند. ما مردم باید خوب تفحص کنیم، و صالح را در زمینه‌های مختلف تشخیص دهیم و بعد به او رأی دهیم پس نماینده باید این خصیصه اعتقادی را داشته باشد و اگر این خصلت در وجود او نباشد یا زمانی داشت ولی بدلایلی این صلاحیت را از دست داد مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی جای او نیست نماینده باید محب و فدایی جمهوری اسلامی باشد نه مشتی ترسو یا شیفته و وابسته به ایادی غرب و به شرق. از هژمونی استکبار نترسد و واهمه‌ای بخود راه ندهد که شهامت از صفات صالحین است بلکه جسارت رویا رویی و مقابله با ترفندهای خصمانه آن‌ها را داشته باشند مدرس گونه باشند. و اگر این جسارت می‌داشتم و می‌توانستم که بگویم نه مدرس گونه بلکه عین شهید مدرس باشند می‌گفتم. و این همانی را به اوج خود می‌رساندم. ملت شجاع ایران افتخار می‌کند که در مجلس جمهوری اسلامی ۲۹۰ نفر شیر مرد و شیر زن، مدرس وار نشسته‌اند. نمی‌ترسند. به خود واهمه ایی راه نمی‌دهند. در راه خدا در رو در بایستی ها گیر نمی‌کنند، اهل زد و بند سیاسی و اقتصادی نیستند و قدمی در راه غیر خدا ننهند و حیاتشان و مماتشان محمدی (ص) است.

شاید افرادی یا از روی هدف یا از روی ساده لوحی در شنیدن یا خواندن مطلبی دچار ابهام شوند و موضوع را برخلاف مقصود گوینده دریافت کنند که سبب می‌شود پاسخی ناصواب دریافت‌کنند. مقام معظم رهبری در دیدار با مردم قم فرمودند: «حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند» گویا برای بعضی‌ها این جور تصور شد مسئله دارها می‌توانند برکرسی مجلس هم تکیه کنند؛ که در این دیدار توضیحاتی بر سخن قبلی افزدوند. تا کسانی که بد برداشت کرده بودند برداشت خود را اصلاح نمایند. اگر این طور باشد؛ بقول سعدی شیراز:

ریاست به دست کسانی خطاست/ که از دستشان دست‌ها بر خداست.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود مانند همیشه هم مردم و هم مسوولین نظام را به قانون و قانون گرایی توجه دادند. قانون در تمام دنیا ، معیارِ قضاوت است حتی قانون غیر الهی باشد. هیچ شخصی وظیفه ندارد قانون را به میل خود تفسیر و تعبیر کند وجای تفسیر و تعبیر قانون در قانون اساسی ما پیش بینی شده است و نظر آن‌ها فصل الخطاب است. همه می دانیم که توهین کردن به قانون و هم به مجریان قانون جرم و گناه است مخصوصاً قوانین اسلامی. ما نباید فراموش کنیم در جامعه ایی زندگی می‌کنیم که هنوز بوی مهاجرین جبهه و جهاد به مشام می‌رسد و عطر دل انگیز آنها در کشور می‌پیچد نباید ذهن این مردم فداکار را با ایجاد شک و شبهه چند روزه انتخاباتی پریشان کرد و برای رسیدن به هدف به هر خار وخاشاکی دست زد که از جمله آن غیبت کردن وسخن نا روا در پشت سر همدیگر ورقبا گفت مقام معظم رهبری همچنین پرهیز از غیبت کردن را گوشزد نمودند چون کتاب آسمانی ما آن را مذموم دانسته است آیهی ۱۳ سوره حجرات به ذهن متداعی می‌شود که غیبت همدیگر را مکنید که هیچکس دوست ندارد گوشت مردهی برادر دینی خود را بخورد.

فلذا:                              دنیا نیرزد آن که پریشان کنی دلی           زنهار بد مکن که نکردست عاقلی

در حالی که جوانان غیور و شجاع کشور عزیز ما ایران در دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی خوش درخشیده‌اند و نام و آوازهی آن‌ها شهره عام وخاص جهانی شده بود و حال هم پشتوانه‌ی بسیار بزرگی برای کشور محسوب می‌شوند بعضی از عناصر داخلی یا خارجی برای کنار زدن آن‌ها انگ‌هایی متوجه آن‌ها می‌کنند که از انظار عمومی به عنوان نیروهایی غیر کارآمد یا غیر کاربردی یا بقول این بدخواهان دِمُدِه شده‌اند و امروزی نیستند و تفکری بسته دارند در حالی که جامعه‌ی امروز باید روشن فکر یا اوپن باشد در حالی که معظم له جوانان مؤمن و حزب الهی را نیروهایی مخلص با بصیرت دانسته‌اند و همین خلوص و بصیرت آن‌ها سبب دفاع از مرزها و دفاع از هویت ملی شده است و چه بسا تفکر و اندیشه و بصیرت آنها از بعضی از بزرگان برتر است و این هم یادآور سخن سعدی است که گفته است:

: «خردمندان گفته‌اند توانگری به هنرست نه به مال و بزرگی به عقل نه به سال»

«ایشان تأکید نمودند: نباید به صِرف یک اتفاق بسیار بد و غلط همچون حمله به سفارت عربستان، پای حزب اللهی‌ها و جوانان مؤمن و انقلابی را وسط بکشند». پس معلوم می‌شود دشمن در پی به کرانه کشیدن عناصر حزب الهی و مخلص است ما باید شش دانگ حواسمان به تمام تحرکات دشمنان داخلی و خارجی باشید . والسلام .

سیروس سلیمانی

انتهای پیام/


3 ديدگاه

  1. Ehsan گفت:

    رادمهر که دور قبل به مردم درمورد مدرکش دروغ گفت

  2. سیدمحمدعلی بتولی گفت:

    سیدمحمدعلی بتولی
    دیدگاه شما در انتظار بررسی است.
    بهمن ۱۳, ۱۳۹۴ در ۱۲:۳۲ ب.ظ

    با سلام و عرض ادب و احترام . با عنایت به رد صلاحیت اینجانب از کلیه مردم عزیز و ارجمند حوزه انتخابیه : “تالش-ماسال و رضوانشهر” و هواداران عزیز و محترم و ارجمند خودم استدعا میکنم به یکی از آقایان ذیل (به ترتیب اولویت) رای بدهند : ۱-آقای سیدمحمداسحاقی . ۲-آقای احسن الله رادمهر . ۳-آقای محمودشکری . با تقدیم شایسته ترین احترامات – دکترسیدمحمدعلی بتولی : کاندیدای رد صلاحیت شده حوزه انتخابیه “تالش-ماسال-رضوانشهر” .

  3. هادي گفت:

    آقاي بتولي جمع كن