به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، علی ارجمندی از فعالان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن یادداشتی خطاب به رییس جمهور نوشت:
حجت الاسلام روحانی! شعار های شما در ابتدای انتخابات ۹۲ با تمام نقد های که به آن دارم در وهله ی اول بر مبنای رونق اقتصادی و بالا بردن توان مالی مردم و دولت بود، و این شعارها شاید امید هایی را به وجود آورد؛ جناب روحانی! درست یا غلط، شما پیشرفت اقتصادی کشور را به فرجامه برجام متصل نمودید و مردم زجر کشیده ی این مرز و بوم منتظر بودند که بعد از این فرجام کار، چه بر سرشان و چه بر سر شعار های شما می آید.
جناب دکتر! شما شعار رونق ۱۰۰ روز اقتصادی دادید، درست است که به هیچ عنوان نتوانستید به این شعار خود جامعه عمل بپوشانید اما باز انتظار می رود که همین شعارهایتان، سرلوحه ی فعالیتتان باشد و فراموش نشود.
جناب روحانی! همه ما می دانیم کسی به خاطر رفع حصر به شما رای نداده و اگر هم داده باشند بسیار ناچیز است، پس تلاش کنید که مردم را مایوس نشوند.
جناب! شما در چند مرحله، دم از برجام ۲ یا برجام داخلی زده اید که شبهه و یا علامت سوال و گاه تعجب در دل خیلی ها ایجاد کرد، شما در سه مرحله به سه گفتمان از برجام ۲ اشاره کردید که وقتی به این موارد نگاه می کنیم کمی ترس به انسان تلقین می شود که جناب رییس جمهور دقیقا قرار است چه کند!
شما در جلسه ای با خبرنگاران، من باب توافق نامه هسته ای، در وضع موجود انتخابات مجلس دهم و رد صلاحیت عده ای بیان می کنید که نیاز به برجامی دیگر برای حل این مشکلات است، و در مراسم روز فن آوری فضایی اعلام می کنید: ” امروز نیاز به یک برنامه جامع مشترک داریم؛ چرا که از برجام یک عبور کردهایم و باید برجام ۲ را آغاز کنیم. ما در اهداف ملی و توسعه کشور اختلاف نداریم و همه باید دست به دست هم بدهیم تا مشکلات را حل کنیم” که تقریبا نمای اقتصادی دارد، و البته در سخنان شما در دوران پسابرجام، بارها با لفظ «نیاز به برجام داخلی» البته با رنگ و بوی سیاسی و حزبی بر می خوریم.
جناب دکتر! برجام ۲ شما با تفسیر سخنرانی هایتان در دو جبهه قرار می گیرد ۱_مباحث اقتصادی ۲_مباحث حزبی و سیاسی؛ اما دکتر! مردم با شعارهای اقتصادی شما پای صندوق های رای آمدند و غالب نقد های شما به دولت قبل به مسایل اقتصادی بود پس به جای دلنگرانی و اولویت بندی بی ارزش که بیشتر نشان دهنده ی ضعف شما در پیروزی های اقتصادیتان بوده است دست به دامن حاشیه سازی از منظر حزب و گروهتان نشوید و کمی خود را در قالب ریاست جمهوری یک ملت ببینید.
جناب روحانی! جنگ امروز، جنگ اقتصاد است پس لطفا ضعف دولت خود را با حاشیه سازی سیاسی مخفی نکنید و سعی کنید وارد همان مباحث اقتصادی شوید، اگر به پیروزی نسبی رسیدید آن وقت اصلا تشریف بیاورید و رفع حصر هم بکنید، اما در جریان باشید که تقریبا ۱۰ تا صد روز از وعده هایتان گذشته و تغییری ایجاد نشده است.
پس لطفا لبه ی تیغ را رها کنید و به امورات لازم بپردازید..
انتهای پیام/
“مردم زجر کشیده ی”
سوال شد برام ،چی شد که مردم زجر کشیده شدند؟ قرار نبودهااااااااااااااااااا
کوتاه بیاین تو رو خدا،توی گوش دل نمیره حرفهاتون