به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، حجت الاسلام و المسلمین اصغر جدایی در خطبه های این هفتهی نماز جمعهی اسالم ضمن تبریک مناسبت دهم رجب، روز میلاد امام جواد (ع) اظهار داشت: امام جواد(ع) در سن ۸ سالگی به مقام امامت نایل آمدند و امام رضا(ع) از ایشان به عنوان مولودی پرخیر و برکت یاد می کردند. از آن جایی که امام رضا(ع) تا سن ۴۷ سالگی ، فرزندی نداشتند و از طرفی بعد از شهادت هر امامی، عده ای از مؤمنین به جهت بحث جانشینی، به گمراهی می افتادند و مرتب فرقه های متفرقه ایجاد می شد، شاید بدین جهت بود که امام رضا(ع) چنین تعبیری را می آوردند.
وی با بیان اینکه شرکت امام (ع) در مناظرات با دانشمندان و شکست آنها و ذکر ماجرای شکست یحیی بن اکثم از مهم ترین دانشمندان اعراب در برابر امام (ع) افزود: این گونه مناظرات سبب شد تا مردم با جایگاه والا و با عظمت امامان معصوم (ع) بیش تر آشنا شوند و به همان نسبت ارادت، دل دادگی و سر سپردگی شان بالاتر برود.
امام جمعه اسالم همچنین با تبریک سیزده رجب سالروز میلاد با سعادت حضرت علی بن ابیطالب (ع) گفت: حضرت علی (ع) ، بزرگ ترین و با عظمت ترین شخصیت جهان اسلام بعد از پیامبر اسلام است. شخصیتی که تا به امروز هزاران جلد کتاب پیرامون ابعاد وجودی اش نگاشته شده است و هر روز که می گذرد افق های جدید و روشنی از لایه های پنهانی وجود با عظمت اش، برای ما روشن می شود.
حجت الاسلام جدائی با تأکید بر ضرورت انجام کار های فرهنگی اظهار کرد: با توجه به این که امسال سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامیده شده اس و تمام انرژی ها و توجّهات باید به این سمت باشد اما باید به این نکته اساسی هم توجه بشود که اگر در زمینه آبادانی دل ها و فکر انسان ها، کوتاهی کنیم و کم بگذاریم، عمران و آبادانی بیرونی هم رخ نخواهد داد.
وی افزود: اگر کسانی که قرار است در عرصهی اقتصاد مقاومتی، اقدامات بزرگ و اساسی را انجام دهند، در درون خودشان و در خانواده و زندگی شخصی و در باور ها و اعتقادات شان، مشکل داشته باشند ما موفق نخواهیم شد.
امام جمعه اسالم با بیان اینکه کسانی که در عرصهی اقتصاد مقاوتی وارد میدان می شوند باید مشکل روحی نداشته و دغدغه های درونی نداشته و از نظر فکری و روانی سالم و سرزنده و با نشاط باشند، اظهار کرد: تمام ارکان دولت باید پویا و شاداب و سرزنده و سالم باشند تا بتوانند کار و خدمت کنند و کشور را بسازند و به همین جهت است که کار فرهنگی و کار دینی ضرورت می یابد و ضرورت کار فرهنگی را از همین جا می شود دریافت کرد.
وی ادامه داد: جوان معتاد، آلوده، فاسد، بی اعتقاد، بی بند بار، لا قید، بی نماز، بی انگیزه، لا ابالی و پر اضطراب و پرخاشگر، نمی تواند در عرصهی اقتصاد مقاومتی به کشور و دولت و نظام خدمت کند. پس سلامت جوانان ما از واجب ترین امور است، تنها با ساختن جامعهی سالم، معنوی، پر انرژی و فرهیخته است که می شود کشور را از نظر اقتصادی آباد کرد.
حجت الاسلام جدایی تأکید کرد: رهبر انقلاب در فروردین امسال علی رغم تأکید شان بر بحث اقتصاد مقاومتی، باز هم در انتهای فرمایشاتشان فرمودند «مسائل فرهنگی به نظر من بسیار مهم است، این مجموعه های خود جوش مردمی که کار فرهنگی می کنند روز به روز باید توسعه پیدا کنند. دستگاه های دولتی باید به این ها کمک کنند. دستگاه های دولتی، آن هایی که مربوط به فرهنگ اند، به جای این که آغوش خود را به روی کسانی که نه اسلام را قبول دارند، نه انقلاب را، نه نظام اسلامی را، نه ارزش های اسلامی را، آغوش خود را به روی بچه مسلمان ها، به روی جوان های مؤمن، به روی بچه های انقلابی، به روی بچه های حزب اللهی باز کنند. این ها می توانند کار کنند و دارند کار می کنند».
انتهای پیام/