دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ , 25 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۹ فروردین ۹۵
ساعت انتشار : ۱۰:۴۴ ب.ظ
چاپ مطلب

فناوری پر درد سر یا ضمانت آینده‌ی کشور

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، کوروش رستمی در یادداشت جدید خود در هشتمین شماره‌ی هفته نامه‌ی راه ۵۷ درباره‌ی وضعیت استفاده از انرژی هسته ای در کشورها نوشت: نفت ۷۵ سال و گاز ۲۰ سال بعد تمام می‌شود. انرژی‌هایی مثل باد و خورشید هم بازده مناسبی ندارند و بررسی‌های علمی گویای آن است که […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، کوروش رستمی در یادداشت جدید خود در هشتمین شماره‌ی هفته نامه‌ی راه ۵۷ درباره‌ی وضعیت استفاده از انرژی هسته ای در کشورها نوشت:

نفت ۷۵ سال و گاز ۲۰ سال بعد تمام می‌شود. انرژی‌هایی مثل باد و خورشید هم بازده مناسبی ندارند و بررسی‌های علمی گویای آن است که نمی‌توانند جایگزین مناسبی برای نفت و گاز باشند.

   این بدین معناست که ما باید در سال‌های آتی به سطحی از پیشرفت برسیم که تمامی دستگاه‌ها، تجهیزات، ماشین‌ها و کارخانجات ما با سوخت‌هایی غیر از بنزین، گازوئیل و گاز کار کنند. تنها انتخاب ما انرژی هسته‌ای است واگر دیر بجنبیم فاجعه رخ می دهد.

اندونزی در سال‌های گذشته، صادرکننده نفت بود اما الآن یکی از وارد کنندگان نفت است چون نفتش تمام شده است!

انرژی هسته‌ای پاک‌ترین و ارزان‌ترین نوع انرژی موجود تا پنج میلیون سال آینده است. یک قرص به اندازه ی قرص سرماخوردگی از سوخت هسته‌ای معادل ۶۶۰ لیتر نفت است. با فقط پانصد گرم سوخت هسته‌ای، یک اتومبیل تا ۲۵ سال نیازی به سوختگیری نخواهد داشت.

آمریکا با ۱۰۰ راکتور، ۱۹٫۵ درصد برق کشور خود را از انرژی هسته ای تامین می‌کند. فرانسه با ۵۸ راکتور، ۷۷ درصد، روسیه با ۳۴ راکتور ، ۱۸٫۶ درصد، انگلیس با ۱۶راکتور، ۱۷ درصد و آلمان با ۹ راکتور، ۱۶ درصد برق کشور خود را از انرژی هسته‌ای تامین می‌کنند.

استفاده از فناوری هسته‌ای فقط منحصر به تولید انرژی هسته‌ای نیست بلکه در پزشکی نیز بسیار کاربرد دارد. ۵۰ درصد از درآمد صنعت “پزشکی هسته‌ای” متعلق به آمریکا و ۲۰ درصد متعلق به اروپاست!

پزشکی هسته ای در ایران فقط در بخش سرطان می تواند سالانه ۴۰ هزار میلیارد تومان صرفه جویی به دنبال داشته باشد! یعنی تقریبا یک سوم پول فروش نفت ۱۰۰ دلاری در سال !!!

   با غنی سازی ۳٫۵ تا ۵ درصد می‌توان به تکنولوژی تولید برق با قیمت بسیار ارزان و بسیار پاک، تشخیص و درمان بیماری‌های دامی، بهداشت و ایمن‌سازی محصولات دامی، تبدیل آب شور به شیرین و حل مشکل کم آبی و و ساخت بعضی داروها رسید. غنی‌سازی ۲۰ درصد، در تشخیص بیماری‌های قلبی، درمان انواع سرطان و تومورهای مغزی، مشخص کردن مقدار مواد سمی در غذاها، کشف عناصر نایاب در معادن و زیر زمین، تشخیص میزان آلاینده‌ها در محیط، افزایش کیفیت و میزان محصولات کشاورزی و امکان کشاورزی در کویر کاربرد دارد.

درصورتی‌که به غنی سازی ۴۵ تا ۶۵ درصد برسیم می‌توانیم از این انرژی در سوخت انواع وسایل نقلیه، ماشین، هواپیما، کشتی، زیردریایی و … استفاده کنیم.

غنی سازی ۹۰ درصد به بالا، بیشتر کاربرد نظامی دارد و کشورهایی مثل آمریکا با رسیدن به غنی سازی بالای ۹۰ درصد اقدام به ساخت بمب اتم کرده‌اند.

لازم به ذکر است که اگر به فناوری‌های فوق دست پیدا نکنیم همیشه “حربه ی تحریم” در دست دشمنان باقی خواهد ماند و هر زمان که اراده کنند می‌توانند ما را تحریم کنند. بعنوان مثال مدتی قبل آمریکا از واردات هلیم به کشور ما جلوگیری کرد و همین امر باعث تعطیل شدن بخش MRI اکثر بیمارستان‌های کشور شد!

لیبی یکی از کشورهایی بود که پس از تهدیدها و تحریمها آمریکا موافقت کرد که تمام تجهیزات و دستگاههای مرتبط با فناوری های هسته ای را پلمپ و تحویل آمریکا دهد و در عوض آمریکا بخشی از تحریمها علیه این کشور را لغو کند و اجازه ی ورود دارو و کالاهای خاصی که برای تولید به این فناوری داشتند را به لیبی بدهد .

اما پس از آنکه لیبی تمامی تجهیزاتش را جمع آوری و تحویل آمریکا داد ، با جنگ داخلی و کودتایی که به پشتیبانی آمریکاییها صورت گرفت، دولت این کشور سقوط کرد و بسیاری از زیرساختهای اساسی کشور در جنگ نابود شد !

و این همان نقشه ای است که آمریکا و همپیمانانش برای جمهوری اسلامی ایران در سر دارند.

انتهای پیام/