جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۹۵
ساعت انتشار : ۶:۲۵ ب.ظ
چاپ مطلب

تجمع پسا برجامی کارگران چوکا در اعتراض به عدم دریافت ماهها حقوق+تصاویر

کارگران کارخانه‌ی چوکا برای سومین بار پس از توافق هسته ای برجام در اعتراض به عدم پرداخت حقوق خود در پشت درب ورودی این کارخانه تجمع کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال به نقل از رضوان خبر، کارگران کارخانه چوکا برای دومین بار در سال جاری در اعتراض به عدم پردخت حقوق معوقه خود تجمع و تحصن کردند.

تعدادی از کارگران کارخانه ی چوکا صبح امروز در داخل محوطه چوکا تجمع کردند که این تجمع منتهی به درگیری کارگران با دو تن از مسئولان اداری این کارخانه و بیرون کردن این دو مسئول از محوطه ی کارخانه توسط کارگران منتهی شد.

این کارگران دی پی مطالبات خود که از ماها بدون نتیجه باقی مانده بود به اتاق مالی رفته که با برخورد بد مسئول اداری مالی مواجه شده و کار به کتک کاری کشیده می شود و با وساطت نیروی انتظامی این مسئول به بیرون از کارخانه هدایت میشود .

همانطور که در خبرهای قبلی نیز عنوان شد مطالبات کارگران از عدم پرداخت حق بیمه ، عدم عقد قرارداد جدید ، عدم پرداخت حقوق ماههای اسفندسال گذشته فروردین و اردیبهشت ، عدم پرداخت اظافه کاری از دی ماه سال گذشته تا کنون می باشد.

یکی از کارگران قسمت بخار در گفتگو با خبرنگار رضوان خبر عنوان نمود : روزانه پول بخاری که از این کارخانه خارج می شود ۱۷ میلیون تومان می باشد و فقط بخاطر این که بگویند کارخانه در حال کار است این هزینه را انجام می دهند و در اصل اصلا تولیدی در این کارخانه انجام نمی شود و الان زمان طولانی است که چرخه تولید در این کارخنه خوابیده است.

یکی دیگر از کارگران اظافه نمود : با اینکه تمامی کارگران در شش ماه گذشته با جان و دل کار کرده و با حداقل دریافت حقوق بازسازی کارخانه را به اتمام رسانده اند  ولی از روی بی تدبیری مدیران این شرکت مواد خام تولیدی موجود نمی باشد و انبار ها از محصولات تولیدی پر است  وبه فروش نمی رود.

دیگری افزود به علت عدم قرار داد جدید اگر در حین کار حادثه ای برایمان پیش آید حتی نمی توانیم ثابت کنیم و از بیمه استفاده کنیم چون اصلا پول بیمه ای واریز نمی شود.

هشتم ماه جاری نیز خودروی مدیر عامل چوکا که در یک مراسم فرهنگی در رضوانشهر شرکت کرده بود توسط یک از طلبکاران این کارخانه و با حکم دادستانی توقیف شده بود.

پیش از این، کارگران کارخانه ی صنایع چوب و کاغذ اسالم نیز به دلیل عدم دریافت حقوق تحصن کرده بودند. این کارخانه نیز با وجود تولید محصولات متعدد، تحت تأثیر رکود موجود در بازار قرار گرفته است و به دلیل عدم فروش محصول توانایی پرداخت حقوق کارکنان خود را ندارد.

تجمعات کارخانه چوکا از سال ۹۴ و در پی عدم پرداخت حقوق کارگران آغاز شد اما این تجمعات با بی توجهی و یا کم توجهی دولتمردان تدبیر و امید همراه شده است.

حال باید از مسئولین دولت تدبیر و امید چه در استان و چه در کشور باید پرسید چه کسی جوابگوی این بی تدبیری است و جواب این جماعت زحمتکش جامعه را می دهد ؟

این است برگرداندن عزت به ایران و ایرانی ؟ کسی که برای تهیه نان شب خانواده خود کارت یارانه ای که شما از آن به عنوان مصیبت دولت یاد میکنید گرو نانوا گزاشته آیا میتواند چرخه تولید این مملکت را با خاطر آسوده بچرخاند؟

مسئولان امر آیا نیاز نیست آقایانی همچون (مهندس ب) (ر) (و)(ه) که بازنشسته و حقوق بگیر دولت هستند و هم اکنون در این کارخانه به عنوان مدیران ارشد مشغول بکار هستند تعدادشان از انگشتان دست بیشتر است کنار رفته تا هم نیروی کار جدید جایگزین گردد هم راندمان کار بالا رود و هم عدالت اجتماعی به یک اندازه تقسیم گردد.

02

03

04

05

06

07

انتهای پیام/

vq,hkaiv ofv , vq,hkaiv


يک ديدگاه

  1. Ali گفت:

    شکری هنوز دیگ رو پیدا نکرده؟قرار نیست بعد از برجام مشکلات کل مملکت که یکی دیگه بوجود آورده پ باقیشم مربوط به مشکلات ساختاری دولت‌هایی حل بشه.قرار نیست بعد برجام ایران بشه مدینه فاضله که اگه بشه دیگه نباید منتظر امام عصر بود.پس بیخود و بی جهت توقع مردم رو بالانبرید