به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، فرماندار ماسال پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان ماسال به مناسبت سالروز ۲۴ خرداد و هفته مبارزه با مواد مخدر به ایراد سخنرانی پرداخت.
محمود قاسم نژاد با اشاره به سالروز ۲۴ خرداد که یادآور حضور حداکثر مردم در پای صندوق های رای که به پیروی از دعوت رهبر معظم انقلاب صورت پذیرفت، گفت: دولت تدبیر و امید در شرایطی در کشور شروع به کار کرد که با مشکلات کم نظیر و بی نظیر اقتصادی و بین المللی روبرو بود که از دولت قبل به این دولت انتقال پیدا کرده بود.
وی تورم اقتصادی بالای ۴۰ درصد، رکود عمیق نظام بانکی، بازار متلاطم کالا و ارز، مشکلات و آسیب های اجتماعی و تحریم های ظالمانه بر علیه کشور به سرکردگی ایالات متحده را از جمله مهمترین معضلات پیش روی دولت در ابتدای راه خود عنوان کرد و تصریح کرد: این تحریم های ظالمانه آنچنان گسترده بود که ما در تامین بسیاری از کالاهای اساسی همچون دارو و اقلام ضروری خانوارها با مشکلات جدی روبرو بودیم.
فرماندار ماسال تصویب ۶ قطعنامه شورای امنیت بر علیه کشورمان با پشتیبانی آمریکای جنایتکار را از جمله مشکلات کشور برشمرد و گفت: در چنین شرایطی ما فقط می توانستیم به چند کشور معدود، آن هم تنها در مقابل دریافت کالا نفت بفروشیم و به تعبیر دکتر ظریف، اگر امروز همچنان در آن شرایط تحریمی قرار داشتیم حتی قادر نبودیم یک بشکه از نفت خود را بفروشیم.
قاسم نژاد تحریم های بانکی شدید بر علیه کشور را از دیگر معضلات پیش روی دولت تدبیر و امید برشمرد و خاطرنشان کرد: نظام تحریم ها آن چنان سختگیرانه بود که چند بانک بزرگ اروپایی به جرم دور زدن تحریم ها به شدت جریمه شدند، تا آنجا که امروز با وجود لغو تحریم ها، بسیاری از همین بانک ها همچنان از مراوده با ایران ترس دارند.
وی مشکلات شدید اقتصادی داخلی را از جمله عوارض همین تحریم ها دانست و افزود: به دلیل همین مشکلات بحث اقتصاد مقاومتی در چندین سال پیاپی از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است و دولت نیز در این شرایط دو کار را پیش روی خود قرار داد و آن هم مدیریت مشکلات اقتصادی داخلی و رفع تحریم های ظالمانه بود.
فرماندار ماسال مهار تورم ۴۰ درصدی و کاهش آن به نرخ ۹/۱۱ درصدی، مدیریت نوسانات شدید بازار ارز و کاهش نوسلن آن به زیر ۵ درصد را از جمله اقدامات دولت در این زمینه برشمرد و تاکید کرد: کاهش نوسانات ارزی بدین معنای ثبات فعالیت های اقتصادی تجار، صنعتگران و ایجاد فضای مناسب برای رفع رکود و بیکاری است.
قاسم نژاد کاهش قیمت نفت ناشی از افزایش حجم صادرات کشور عربستان را یکی دیگر از مشکلات پیش روی دولت اظهار داشت و افزود: با وجود کاهش شدید درآمدهای ارزی دولت و همه این مشکلات شاهد خروج کشور از رکود و رشد منفی اقتصادی بودیم که نشان از کنترل تورم و رسیدگی به امور اقتصادی دارد.
وی رشد ۵/۱۵ درصدی تولیدات بخش کشاورزی را علیرغم وجود فشارهای اقتصادی را یکی دیگر از اقدامات خوب دولت تدبیر و امید برشمرد و گفت: در بحث ذخایر مواد استراتژیک برنج و گندم در شرایطی که در پایان دوره دولت قبل به ذخیره چند روز رسیده بودیم توانستیم میزان ذخایر خود را به چند برابر افزایش دهیم.
فرماندار ماسال ادامه داد: تولید گندم دولت در سال ۹۲ به ۷/۴ میلیون تن رسیده بود که با پی گیری سیاست های اقتصاد مقاومتی ، میزان تولید آن به ۱/۸ میلیون تن در سال۹۴ رسیده است و امید است که امسال نیز به مرز ۱۰ میلیون تن برسد.
قاسم نژاد با بیان اینکه رشد آمارهای اقصادی و رفع این معضلات شدید اقتصادی را تنها در سایه برنامه ریزی، توجه و تلاش دولت و مردم امکان پذیر شده است، اظهار داشت: در زمینه رفع تحریم ها نیز با نگاه تیزبینانه مقام معظم رهبری و هدایت های ایشان این کار به سرانجام رسید و ایشان نیز در بیانات متواتر ضمن حمایت از تیم مذاکره کننده به تشریح نقاط قوت برجام و مشکلاتی که ممکن است در مسیر اجرای آن از سوی دشمنان به وجود بیاید پرداختند.
وی با بیان اینکه دستیابی به این سند به معنای تطبیق ۱۰۰ درصدی رفتار کشورهای مذاکره کننده با این سند نیست، تاکید کرد: ما باید در سایه وحدت، همبستگی و صبوری در مقابل فتنه دشمنان در جهت رفع اعمال تحریم ها ایستادگی کنیم و با کمک هم این فتنه ها را خنثی نماییم.
رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان ماسال با بیان اینکه گازرسانی به ۹۵ درصد از روستاهای کشور تا پایان سال ۹۵ اتمام می یابد گفت: در همین شهرستان ماسال تنها در دهه فجر سال گذشته شاهد افتتاح گازرسانی به ۱۷ روستا بوده ایم و همچنین دولت به توسعه زیرساخت های ارتباطی بسیاری از روستاها توجه نموده است.
فرماندار ماسال توسعه زیرساخت های ارتباطی از جمله افتتاح تنها ۴۷۵ کیلومتر راه ریلی در سال جاری توسط دولت را از دیگر اقدامات برجسته دولت دانست و افزود: به یاری خدا تا پایان همین دولت شاهد افتتاح راه آهن رشت قزوین خواهیم بود و از طرفی دیگر احداث راه آهن رشت به انزلی و آستارا نیز در همین دولت مصوب شده است.
قاسم نژاد افزایش فعالیت های توسعه میدان پارس جنوبی و دیگر پروژه های نفت و پتروشیمی و ورود سرمایه گذاران خارجی به کشور در کنار تکیه بر اقتصاد مقاومتی را از دیگر اقدامات مناسب دولت در این شرایط سخت برشمرد.
وی در بخش دوم سخنان خود با اشاره به فرارسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: امروزه در کنار بحران هایی مانند فقر،محیط زیست، معضل مواد مخدر به عنوان یک مسئله جدی جهانی مطرح است به طوریکه بیش از ۲۴۰میلیون نفر در جهان حداقل یک مرتبه از مواد مخدر استفاده کرده اند و در کشور ما نیز بیش از ۴۰۰۰ شهید ۱۲ هزار جانباز و مجروح در جهت مبارزه با قاچاق مواد مخدر داشته ایم.
رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان ماسال، افزایش تولید مواد مخدر در کشور افغانستان پس از ورود آمریکا به این کشور و تغییر تولید مواد به سمت مواد مخدر شیمیایی و صنعتی را از جمله مخاطرات جدید قاچاق مواد مخدر عنوان داشت و افزود: متاسفانه امروزه شاهدیم مصرف این مواد در اقشار مختلف جامعه حتی اقشار تحصیلکرده جامعه رواج پیدا کرده است و حتی زنان نیز درگیر مصرف این مواد شده اند.
فرماندار ماسال با بیان اینکه امروزه با ورود مواد مخدر افیونی مانند شیشه و مصرف آن در جامعه شاهد بروز آسیب ها اجتماعی زیادی در کشور هستیم تاکید کرد: در جامعه که اکثر آسیب های اجتماعی با معضل اعتیاد وابستگی متقابل دارد.
قاسم نژاد استفاده از توان سازمان های مردم نهاد، بسیج، مساجد و دیگر نهادهای مردمی، در زمینه آموزش و اطلاع رسانی تبعات مصرف مواد مخدر را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: در شرایطی که سوددهی قاچاق مواد مخدر از بسیاری از صنعت ها بیشتر است و منافع اقتصادی نامشروع بسیاری از سودجویان را تامین می کند و دشمن نیز با استفاده از انواع روش ها از جمله ترویج مصرف مواد مخدر به دنبال از بین بردن نظام خانواده و نظام دینی است، همه ما وظیفه داریم با هوشیاری به دنبال ریشه کنی این معضل باشیم.
وی همچنین ادامه داد: در سطح شهرستان نیز جلسات منظم خوبی در جهت مقابله با این معضل برگزار می شود و نیروی انتظامی نیز در این زمینه کشفیات خوبی را داشته که امیدواریم با هوشیاری سازمان های ذیصلاح و همکاری آحاد مردم بتوانیم جامعه ای آری از اعتیاد به مواد مخدر را ایجاد نماییم.
انتهای پیام /
احسنت در پست خود ابقا شد
مشکلات منی چند؟؟؟؟؟
اين شخص وقتي از دولت تدبير و خدمات شايانش از جمله مهار تورم، رکود و قطعنامه و مشکلات را به گردن دولت قبل انداختن و افتتاح پروژههايي برنامهريزي شده دولت قبل، سرمايهگذاري خارجي و اقتصاد مقاومتي و و و صحبت ميکرد، نمازگزاران بهش نخنديدن؟! پس چرا از فيشهاي نجومي مديران دولتي سخني نگفت؟ چرا از عدم رفع تحريم سخني نگفت و نگفت که عليرغم تعطيلي فعاليتهاي هستهاي فردو و اراک و اورانيوم ۲۰ درصد و … مشکل آب و ريزگرد و و و حل نشد که بدتر هم شد؟! آيا اين است معناي تدبير؟!