به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، صبح امروز حسین اتحاد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفت و گو با پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا ) گفت: بیمارستان ماسال در حال حاضر سه پزشک زنان و زایمان دارد که به صورت قراردادی با دانشگاه علوم پزشکی گیلان همکاری می کنند. در این زمینه ۸ ماما نیز در این مرکز مشغول کار هستند.
وی افزود: این بیمارستان تا تاریخ ششم شهریور ماه یک پزشک طرحی نیز داشت که با اتمام طرح ایشان به زودی پزشک دیگر جایگزین خواهد شد.
دکتر نسیبه یوسفیان مدیر شبکه بهداشت و درمان ماسال نیز در گفت و گو با وبدا ضمن ارایه گزارشی از وضعیت زنان و زایمان در ماسال، اظهار داشت: ۱۹ مورد زایمان در مرداد ماه گذشته در بیمارستان رسالت ماسال انجام شده است که از این تعداد ۶ مورد طبیعی و ۱۳ مورد سزارین بوده است. وی ادامه داد: در حال حاضر با اتمام طرح پزشک متخصص زنان در این مرکز و تا جایگزینی پزشک جدید، بیماران این مرکز پس از پذیرش، به بیمارستان صومعه سرا اعزام و تحت نظر متخصص زنان و زایمان صومعه سرا قرار می گیرند.
این مصاحبه ها پس از درج خبری در ماسال نیوز تحت عنوان «خودداری بیمارستان ماسال از پذیرش زنان باردار» صورت گرفت.
معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان در شرایطی اقدام به انتشار چنین آمارهایی می کند که «واقعیت عدم پذیرش زنان باردار ماسالی»، حقیقتی غیر قابل انکار است. اینکه در ماه های گذشته در یک بیمارستان به وسعت بیمارستان رسالت، زایمان صورت گرفته است، اقدام قابل تحسین و حائز توجهی نیست، انتقاد رسانه ها بر شرایط فعلی است.
اگر امروز یک خانواده ماسالی برای زایمان به بیمارستان مراجعه کند، کسی پاسخگوی او خواهد بود؟
نکته دیگری که در این مصاحبه ها مسکوت مانده عدم وجود کارشناس بی هوشی در بیمارستان است. بنا بر اعلام یک منبع آگاه در حال حاضر بیمارستان رسالت فاقد کارشناس بیهوشی می باشد.
آیا آن چنان که برای پاسخ به انتقادات رسانه ها اهتمام و سرعت عمل وجود دارد، برای رسیدگی به مشکلات این بیمارستان عزم و اراده ای هست؟
عدم اقبال پزشکان متخصص و کارشناسان مربوطه به بیمارستان ماسال، هرچه هست، این دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که باید پاسخگو باشد.
انتهای پیام /