جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه آیت الله احسانبخش نماینده ولی فقیه در استان گیلان پس از شنیدن خبر شهادت حاج محمود قلیپور بسیار متاثر و اشک از چشمانش جاری شد، افزود: شهید قلیپور در پیشرفت مأموریتها بسیار تلاش میکرد و در ایجاد وحدت بین نیروهای حزب اللهی، پاسدار و بسیجی تکیهگاه مهمی بود.
وی با تاکید بر اینکه ایشان گوش به فرمان رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) بوده و در سطح استان فعالیتهای چشمگیری داشت گفت: شهید قلیپور در جوانی به صفوف مبارزین انقلابی پیوست و علیه رژیم ستمشاهی تلاش و کوشش زیادی کرد و با شروع جنگ تحمیلی به سوی جبهههای نبرد با دشمنان اسلام شتافت.
سردار کاظمیپور با اشاره به اینکه حاج محمود از قدرت برنامهریزی، تدبیر و طراحی کم نظیری برخوردار بود و تجارب نظامی و اعتبار خاص ایشان در همه صحنهها موجب امنیت، آرامش و دلگرمی استان و بهویژه نیروهای سپاه بود افزود: وی در راستای دفاع و پشتیبانی از دفاع مقدس و آموزش، دارای تجارب خاصی بود که این امر سبب شد تا نیروهای خوب، مهم و ویژهای را در کنار شهید بیگلو تربیت کنند.
وی با بیان اینکه تمامی مسئولان استانی و نیروهای گیلان از این شهید بزرگوار به نیکی یاد میکردند و از اعتبار خاصی میان ایشان برخوردار بود گفت: با توجه به اینکه گیلان دارای یگانی مستقل در جبهه بود، شهید قلیپور ریاست ستاد لشکر قدس در عملیات و پشتیبانی و هدایت نیروها را بر عهده داشت.
جانشین فرمانده سپاه قدس استان گیلان با اشاره به اینکه سردار شهید حاج محمود قلیپور مورد استقبال خاص نیروها بود و همه وی را فردی اثرگذار میدانستند تصریح کرد: آیت الله احسانبخش همیشه از ایشان به عنوان فردی لایق و اثرگذار و دارای اعتبار یاد میکرد.
سردار کاظمیپور با تاکید بر اینکه اعزام گردانهای رزمی و هماهنگی با ستادها در مقابله با دشمن جزء وظایف سردار شهید حاج محمود قلیپور بود خاطرنشان کرد: ایشان تمرکز خاصی نسبت به اعزام نیروها و گردانها به مناطق جنگی داشت.
وی در مورد نحوه شهادت حاج محمود قلیپور گفت: وی که رئیس ستاد لشکر قدس بود به همراه شهید محمدی نژاد، مسئول آماد، شهید گلستانی، مسئول نیروی انسانی و شهید قبادی، مسئول نیروهای بسیجی با اصابت نخستین خمپاره به مقر ایشان، زخمی شد و با اصابت دومین خمپاره به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
سردار کاظمیپور با اشاره به اینکه شهید قلیپور در منطقه سر پل ذهاب مسئولیت حفاظت از پادگان ابوذر را بر عهده داشت و توانست با همت والایش از سقوط حتمی این پادگان جلوگیری کند افزود: ایشان در طی اعزامهای پی در پی به جنوب و غرب کشور بارها مجروح شد اما لحظهای دست از مبارزه با متجاوزین و کفار بر نداشت.
جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه به عنوان همرزم شهید به خاطر دارم که در عملیات محرم با وجود جراحات و عدم بهبودی کامل همچنان مردانه میجنگید، تصریح کرد: این شهید بزرگوار سرانجام در تاریخ ۹ شهریور ماه ۱۳۶۵ بر فراز قلههای رفیع کدو در محورعملیاتی کربلای ۲ در حاجی عمران بر اثر ترکش گلوله توپ دشمن، دعوت حق را لبیک گفت.
به گزارش تسنیم، سردار مهدی کاظمیپور ۲۰ روز پس از آغاز جنگ تحمیلی وارد جبهه شد. فرماندهی دسته در تیپ ۴۶ فجر در عملیات فتح المبین، فرماندهی گروهان در عملیات بیتالمقدس، فرماندهی گردان مالک اشتر ۱۶ قدس(لشکر ۱۰۵ قدس)، فرماندهی گردان در کربلای ۲، ۴ و ۵ و تکمیلی کربلای ۵(کربلای ۸) و جانشینی محور در عملیات والفجر ۶ از جمله سوابق ایثارگری سردار کاظمی پور در دوران دفاع مقدس است.
وی که از شهدای زنده جنگ تحمیلی و جانباز ۶۰ درصد است برای نخستین بار در سال ۵۹ در خط پدافندی در منطقه ذوالفقاری آبادان و در مرحله بعدی در سال ۶۱ در عملیات ذولفقار در ارتفاعات میمک دهلران مجروح شد.
سپس در سال ۶۵ در عملیات تکمیلی کربلای ۵(کربلای ۸) در پی اصابت ترکش به ناحیه سر مدتی در کما بود و سپس دچار ناتوانیهای جسمی حرکتی در نیمه راست بدن شد و چندین سال طول کشید تا به بهبودی نسبی دست یابد.
وی همرزم سرداران شهیدی چون شهید حاج حسین همدانی، شهیدحسین املاکی، شهید حاج محمود قلی پور، شهید محمد(میثم) بیگلو، شهید مهدی خوش سیرت، شهید اصغریخواه، شهید لاهوتی، شهید رضوان خواه، شهید مرآت، شهید بامروت، شهید حجت نظری و بسیاری دیگر از سرداران شهید گیلانی است.
ردیف بالا از سمت راست: نفر دوم(شهید حاج حسین همدانی)/ نفرچهارم(شهید اصغری)/ نفر هفتم(شهید مهدی خوش سیرت)/ نفر نهم(شهید گلستانی)/ نفر دهم(شهید قبادی)
ردیف پایین از سمت راست: نفر اول(سردارکاظمی پور)/ نفر دوم(سردار هامون محمدی-فرمانده سابق سپاه قدس گیلان)/ نفر چهارم(شهید علیزاده)/ نفر پنجم( سردار شهید حاج محمود قلیپور)
انتهای پیام/