به گزارش الف در این گزارش، ارگان دولت تلاش کرده ارتباط رحیمی با متهم به فساد بیمه را مربوط به قبل از حضور رحیمی در دولت نشان دهد. این گزارش همچنین تلاش کرده است پای محمدرضا باهنر را در ماجرای ارتباط رحیمی با جابر الف به میان بکشد. گزارش ارگان دولت همچنین «چهره مشور مجلس هشتم و نهم از استانی همجوار تهران» را متهم کرده که ۶۰میلیون تومان از جابر الف دریافت کرده و این پول را ناکافی دانسته است.
در گزارش سایت موسسه ایران درباره ارتباط رحیمی و متهم فساد که با عنوان «گزارش ویژه از پشت پرده تهمتهای اخیر علیه دولت؛ باهنر توضیح دهد» منتشر شده، آمده است:
«… سخنان متهم پرونده بیمه ایران، بازتاب گسترده و توأم با غرضورزی سیاسی در رسانهها یافت و برخی سیاستبازان پر ادعا تلاش کردند به استناد این سخن، موج تخریبهای خود علیه دولت را افزایش دهند.
اما ماجرا از آنجا آغاز شد که سه نفر از نمایندگان دورههای گذشته مجلس، «جابر. الف» را به رئیس سابق دانشکده حقوق دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز، معرفی کرده و از وی خواستند تا از تواناییهای «جابر. الف» استفاده کند. اما زمینه هیچگونه همکاری با «جابر. الف» در آن دوران برای رئیس سابق دانشکده حقوق دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز فراهم نشد تا اینکه وی به ریاست دیوان محاسبات مجلس هفتم رسید.
پس از گذشت مدتی، دو نفر از نمایندگان مجلس مجدداً «جابر. الف» را به رئیس وقت دیوان محاسبات معرفی کرده و میگویند اسنادی از تخلفات گسترده در بیمه ایران در اختیار دارد. رئیس وقت دیوان نیز که آن روزها مشغول رسیدگی به پرونده بیمه بود، از این مسئله استقبال و از «جابر. الف» میخواهد تا اسناد را در اختیار دیوان قرار دهد…
این روند ادامه مییابد تا آنجا که «جابر. الف» در آستانه انتخابات مجلس هشتم، به ادعای خود برای کمک به نامزدهای اصولگرا که در خط ولایت قرار دارند، تلاش میکند مبالغی را به رئیس وقت دیوان محاسبات که از فعالان سیاسی جریان اصولگرایی بوده و در دورههای گذشته انتخابات نیز در ستادها فعالیت چشمگیری داشته است، کمک نماید.
رئیس دیوان محاسبات مجلس هفتم بهدلیل حساسیت جایگاه و مسئولیت خویش از دریافت این کمکها برای نامزدهای اصولگرای انتخابات مجلس هشتم خودداری و «جابر. الف» را به محمدرضا باهنر که از چهرههای اصلی فعال در انتخابات بود، ارجاع میدهد.
پس از مدتی مشخص میشود که «جابر. الف» هیچ بخشی از آن مبلغ که بنا داشت کمک کند را به باهنر تحویل نداده و در جواب رئیس وقت دیوان میگوید باهنر را قبول ندارم و مبلغی را در اختیار او نمیگذارم و اگر خودت میگیری پرداخت میکنم.
بر همین اساس باهنر به رئیس وقت دیوان محاسبات میگوید اشکالی ندارد، کمک «جابر. الف» را خودت بگیر و من رسیدش را میدهم که به همین ترتیب عمل شده و رئیس وقت دیوان، رسید کمکهای «جابر. الف» را از باهنر میگیرد.
از مبالغ کمکهایی که «جابر. الف» برای انتخابات مجلس هشتم پرداخته بود، به جز تعداد معدودی، همه نامزدهای اصولگرا استفاده کردهاند که برای مثال یکی از چهرههای برجسته مجلس هشتم و نهم، از محل همین کمک، برای تبلیغات انتخاباتی خود در یکی از استانهای همجوار تهران، چک ۶۰ میلیون تومانی دریافت میکند و البته آن را ناکافی دانسته و کمک بیشتری را طلب میکند که بهدلیل محدودیت منابع، مورد موافقت قرار نمیگیرد… پس از گذشت مدتی از همکاری «جابر. الف» با دیوان محاسبات، رفتارهایی خارج از عرف و قانون از وی سر میزند که موجب حساسیت رئیس وقت دیوان و اطرافیانش میشود.
بهعنوان مثال وی با دیدن خودروی سمند رئیس وقت دیوان، به او میگوید قصد دارد یک دستگاه «بی. ام. و» آخرین مدل برای خود و مشابه آن را برای رئیس دیوان خریداری نماید که با واکنش تند رئیس دیوان مواجه میشود.
در ادامه «جابر. الف» چند نوبت دیگر تلاش میکند هدایایی از این دست برای رئیس و کارکنان دیوان محاسبات تهیه نماید که با واکنش آنان مواجه میگردد.
سرانجام با روشن شدن ابعادی از تخلفات وی که روزی به بهانه افشای تخلفات پا به دیوان محاسبات گذاشته بود و رفتارهای خارج از عرف و عجیبش در این دیوان که مورد پیگیری محمدزاده، مدیر وقت روابط عمومی دیوان و معاون کنونی مطبوعاتی وزیر ارشاد قرار گرفت و از همه مهمتر، پیدا شدن یک دستگاه شنود متعلق به «جابر.الف» در دفتر رئیس وقت دیوان محاسبات، کار به برخورد تند با وی و اخراجش میکشد تا جایی که به دستور رئیس وقت دیوان، «جابر. الف» دیگر حتی حق نداشت به ساختمان دیوان محاسبات بیاید که البته موجب عصبانیت شدید وی گردید»
* * *
لازم به ذکر است محمدرضا رحیمی در طول مجلس هفتم با حمایت باهنر رئیس دیوان محاسبات شد و از خرداد۸۷ چندماه پس از آنکه تملق پرشوری درباره احمدی نژاد و مدیران او گفت، به معاونت پارلمانی ریاست جمهوری ارتقا پیدا کرد.
در این دوره در معاونت پارلمانی رئیس جمهور افتضاح اهدای چک۵میلیونی به برخی نمایندگان برای انصراف از استیضاح علی کردان پیش آمد. چند ماه بعد از این افتضاح، رحیمی بازهم ارتقا پیداکرد و به معاونت اولی رئیس جمهور منصوب شد.
۲۵ خرداد ۹۱