به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، مهدی حاجتی مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان صبح امروز در همایش استانی یاوران آموزش ابتدایی در ماسال گفت: میرزا کوچک خان جنگلی حق بزرگی بر حق همه مردم گیلان دارد. این روحانی بزرگ توانست هیات اتحاد اسلام را تشکیل دهد و بر اساس تظلم خواهی مردم و دست رد به بیگانگان قیام کند.
حاجتی فعالیت های میرزا در حوزه فرهنگی را ستود و اظهار داشت: در خاطرات ایشان هست که افرادی پرسیدند اگر ما در این مبارزه شکست خوردیم تکلیف ما چیست؟ میرزا فرمود ما مدرسه می سازیم مردم را با سواد می کنیم و در مقابل متجاوزین می ایستیم.
مدیر کل اموزش و پروش استان گیلان مردم عشایری را به عنوان مردمی با صفا و مهمان نواز معرفی کرد و گفت: اخیرا با جمعی از دوستان مدارس عشایری را در دور ترین نقطه استان دیدیم. صفا و صمیمیت خاصی دارند. نوع پوششی که دختران عشایری دارند بسیار زیباست و متفاوت با کل کشور است. روحیات مردم و دانش آموزان و روحیات فرهنگی در این حوزه ها ، متفاوت با کل کشور است.
وی افزود: آموزش برای همه، شعار عمومی همه دولت هاست. اما تهیه امکانات و تجهیزات و ابزار مناسب و فضای آموزشی برای دانش آموزان جز مشکلاتی است که تحقق آنها قدری کار را سخت میکند. ما در استان خودمان حدود ۳۰ هزار دانش آموز عشایری داریم. که اینها در حدود ۱۹۰۰ کلاس دارند و مشغول تحصیل هستند. عموما کلاس های ما چند پایه ای هست. به لحاط اینکه بافت مدرسه و جمعیت منطقه به گونه ای است که امکان تشکیل کلاس تک پایهای در انها وجود ندارد.
حاجتی با اشاره به تلاش ها در رساتای گسترش سوادآموزی گفت: ما باید هیچ فرد بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم. این باید در دستور کارخودمان و توجه ویژه همه مدیران و کارگزاران اجرایی، فرمانداران، بخشداران و دهیاران و همه کسانی که به شکلی دست اندرکار موضوع هستند باشد
مهمان ویژه همایش یاوران آموزش ابتدایی در تشریح رشو های جلوگیری از بی سوادی گفت: برای اینکه بازمانده از تحصیل نداشته باشیم یک راه این است که سراغ خانواده های دانش آموزان برویم. برخی ممکن است که در این بخش مشکلاتی داشته باشند و انگیزه ای در خودشان نداشته باشند برای سوادآموزی تا این انگیزه را در فرزندانشان ایجاد کنند.
وی افزود: نوع تعامل و برخورد و ارتباط عاطفی معلمین با بچه ها خیلی اثر گذار است. هر جا این ارتبابط تقویت شد، آن دانش آموز تا آخر در کلاس ها شرکت کرد. معلمی که انگیزه داشته باشد و بتواند تعامل را با بچه ها و خانواده ربرقرا کند می تواند شدیدا تاثیرگذار باشد.
حاجتی گفت: ممکن است بخشی از بسیاری از مدارس موجود باشد و برخی مدارس در نوع ساخت بسیار فرسوده باشند. اما آنجا که می شود گام برداشت و عنایت مدیران اجرایی هم می تواند این مسیر را تسهیل کند تلاش کرده ایم تا امکانات آموزشی و کمک آموزشی و ورزشی لازم را تامین کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش در پایان گفت: ما هیچ دانش آموز بازمانده از تحصیلی که دولت نتواند امکانات بدهد نداریم. لااقل در استان گیلان نداریم. در کشور هم بعید می دانم داشته باشیم. بازماندگی از تحصیل به فقر اقتصادی و فرهنگی در خانواده ها بر می گردد.
انتهای پیام /
اقاي مدير كل كلاس هاي دبستان دخترانه نرجس شاندرمن مشكل گرمايشي دارد و دانش اموزان در هواي سرد كلاس همه مريض شده اند! رسيدگي كنيد…
با کمال تاسف دربرخی از مدارس شهری ماسال و شاندرمن مدیران محترم برخی مدارس مبادرت به فروش ساندویچ وسوسیس وهمبر گر و کالباس ونوشابه وچیپس وپفک وپفیلامی نمایند بااین کار سلامت بچه های مردم را به خطر می اندازنددر حالیکه عده ای از دانش اموزان به علت نداشتن کرایه رفت وامد برخی روز ها غیبت میکنند در حالیکه بوفه هر مدرسه بامدیریت درست میتواند بسیاری از مشکلات مالی دانش اموزان رابرطرف نماینداز مسئولین محترم اموزش وپرورش انتظار پیگیری داریم
بعضي ها نمي دانند پرسنل آموزش و پرورش از مدير آموزش پرورش گرفته تا تك تك كاركنانش ۶ماهه اضافه كار نگرفته اند اونم با اين حقوق هاي نجومي مردم هيچ چي راجع به وضعيت فرهنگيان نمي دانند
rahim جون مدیر وکارکنان اموزش وپرورش اگه اضافه کاری دریافت نکردند باید به طفلان معصوم پفک بفروشندمگه معلمان از اموزش وپرورش کم دریافت میکنند