به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، آسفالت معابر شهری ماسال که از مدتی قبل آغاز شده بود متوقف شد.
هر چند برخی با استناد به مصاجبه های قبلی شهردار ماسال مبنی بر آسفالت تقریبی ۲۰ کوچه در این سری از آسفالت ها، توقف را امری طبیعی می دانند اما همزمانی این اتفاق با درگیری لفظی محمود شکری نماینده تالش بزرگ با سید کاظم دلخوش نماینده صومعه سرا بر ابهامات مردمی افزوده است.
پس از حضور دلخوش در محل اجرای پروژه های آسفالت ماسال و بازدید وی از پروژه ای خارج از حوزه انتخابیه اش، برخی از درگیری لفظی شکری و دلخوش در مجلس شورای اسلامی خبر می دهند.
هر چند این درگیری لفظی هنوز از سوی هیچ منبع موثقی تایید نشده و صرفا چند رسانه غیرمطرح آن را قطعی دانسته اند، اما برخی می گویند توقف آسفالت در ماسال قطعا به علت دلخوری دلخوش از شکری است.
با این فرض، دلخوش که از گلایه های شکری ناراحت شده دستور داده است تا دیگر آسفالت معابر ماسال ادامه پیدا نکند.
البته مصاحبه باقر کاظمی شهردار ماسال درتاریخ ۲۱ آذر سال جاری با ماسال نیوز، خبر از تامین هزینه های آسفالت از طریق سازمان شهرداری ها و درآمدهای داخلی شهرداری میدهد. در این مصاحبه حرفی از کمک ها و اعتبارات ویژه ی دلخوش برای سایر شهرستان ها نیامده است اما ممکن است در میانه کار آسفالت های دلخوش اضافه شده باشد.
این اتفاقات سریع در روزهای اخیر چند نکته حائز اهمیت دارد:
- حضور دلخوش در پروژه ها بدون هماهنگی با شکری و حتی اختصاص آسفالت (در صورت صحت) کار کاملا غیر عرفی و غیر طبیعیای بود. اگر نماینده ای قصد کمک به حوزه انتخابیه دیگر دارد، طبیعتا اولین گام، هماهنگی با نماینده آن شهرستان است. حضور دلخوش همچون حضور پدری در خانواده ی همسایه و کمک به اهالی خانه بدون مراجعه به سرپرست آن است.
- اختلافات شکری و شورای اسلامی شهر ماسال، آتشی است که دودش به چشم مردم می رود. هر دو طرف این اختلاف باید راهی برای حل اختلافات خود پیدا کنند تا کار مردم بر زمین نماند. انتخابات مدت هاست تمام شده است.
- اخیرا نماینده صومعه سرا از تلاش برای آبادانی کل ایران سخن گفته است. اگر این هدف واقعی باشد، توقف آسفالت ماسال به علت گلایه شکری کاری بی معنی است.
- سوالی اساسی در این میان مطرح است؛ چرا هیچ یک از نمایندگان گیلانی حتی غلامعلی جعفرزاده و محمد صادق حسنی نمایندگان اصلاح طلب رشت، نتوانسته اند این میزان از آسفالت را از بودجه های عمومی و بیت المال در اختیار بگیرند و دلخوش به تنهایی سهمیه ای در حد یک استان را در اختیار خود گرفته است؟ آیا این کار قانونی بوده است؟ آیا گرفتن سهیمه سایر شهرستان ها و پس از آن حاتم بخشی به هر شهرستانی که آقای نماینده میل داشته باشد، فرآیندی قانونی و اخلاقی است؟
- شکری پس از انعکاس حجم عظیم انتقادات و مباحث رسانه ای همچنان در قبال رسانه ها سکوت کرده و با هیچ رسانه ای گفتگو نکرده است. این نحوه تعامل شکری با رسانه ها اگر ادامه یابد قطعا به شکست وی در پیشبرد کارها منجر خواهد شد.
- درگیری لفظی، قهر، خودسری، حضور در حوزهی انتخابیه سایر نمایندگان و … همه و همه از سوی هر مسئولی باشد مذموم است.
انتهای پیام /
اینکه خبر درگیری لفظی شکری و دلخوش درست باشه یا نه که هنوز معلوم نیست!
اما بهرحال شکری به عنوان نماینده ماسال باید از حق و شخصیت ماسال دفاع کنه
دلخوش به چه حقی در امور ماسال دخالت می کنه
اگر توقف آسفالت به خاطر درگیری لفظی احتمالی بوده که نشان از تنگ نظری آقای دلخوش یا شهرداری داره وگرنه که هیچی
شهرداری و شورای شهر ماسال هم باید از کارهای اختلاف افکنانه و ساسی کاری پرهیز کنن
من فکر میکنم اقایان مسئول در شهرداری به دلیل اینکه کاندیدای خودشون در انتخاب نتونست تایید بشه دارن شکری را با دلخوش میزنن
و دلخوش واقعا دلخوش هست به این کارا؟
میتونید برید یه آمار ساده از اداره راه ماسال بگیرین ببینید در این ۳ سال گذشته چقدر معابر روستایی و شهری آسفالت شده
البته نه اسفالت آبکی مث آسفالتای یهویی و بدون زیر سازی مث صومعه سرا
آقای دلخوش فقط اونجاهایی که تو دید بوده را اسفالت کرد یعنی سیاهنمایی
این هم از اخر عاقبت عمل خیرخواهانه حرفی نمی ماند