به گزارش ماسال نیوز؛ کمال لشکری در گفتوگو با ایلنا و در تشریح ارزیابیخود از عملکرد دولت یازدهم، اظهار داشت: مهم ترین،اساسی ترین و راهبردی ترین دستاوردهای دولت یازدهم به ثمر رساندن برجام است.
دبیر حزب مردم سالاری گیلان با بیان اینکه برجام تعیین چارچوبی به نسبت دقیق و قابل پذیرش برای نحوه تعامل ایران با جهان خارج بود، ادامه داد: چارچوبی که از گذشته اشکالاتی داشت و پس از طرح مشکلات هسته ای در ایران این اشکالات برجسته شد و خود را نشان داد.
وی افزود: بدترین اتفاقی که ممکن بود برای ایران رخ دهد صدور قطعنامههای پیاپی براساس بند هفت شورای امنیت با رای همه اعضا بر علیه ایران بود. از این مرحله به بعد دچار شدیدترین نوع تحریمهای جهانی شدیم و این موضوع کشور را بایک بحران بزرگ مواجه کرد.
لشکری بیرونآمدن از زیر ضربه قطعنامههای مذکور و حرکتبسوی عادیسازی روابط و تعریف چارچوب حقوقی و قابل فهم برای روابط خارجی ایران را بزرگترین دستاورد سیاسی دولت یازدهم عنوان و تاکید کرد: این کار پس از انقلاب در هیچ دولتی نمونه نداشته است .
این فعال اصلاحطلب بیان کرد: برجامتوافقی فراتر از موضوع هستهای است و اگر به نتیجه نرسیده بود الان با وضعیت بسیار بغرنجی مواجه بودیم.
وی اظهار داشت: آنچه در قضیه هستهای بر سر کشور آوردند از بیتدبیری دولت گذشته و نداشتن تیم مذاکره کننده هسته ای قوی بود،تیم دولت گذشته مذاکره را فقط برای تعیین وقت مذاکره بعدی انجام میداد و عکسهای یادگاری میگرفتند و پس از گردش با خانواده مجددا به کشورمان برمی گشتند.
وی با اشاره به افزایش نرخ تورم در دولت گذشته گفت: مسأله مهم دیگری که در این دولت رخ داد کاهش تورم و یا کنترل تورم بود، چرا که اگر دولت تورم را کنترل نکرده بود امروز از رشد هم خبری نبود. به لحاظ مدیریتی و فنی کمتر کسی باور می کرد که دولت بتواند تولید نفت را در مدت زمان یکی دو سال به سطح پیش از تحریمها برساند.
دبیر حزب مردم سالاری گیلان با بیان اینکه در دولت گذشته تقریبا هیچ کار مثبتی انجام نشده بود، بلکه مشکلاتی هم به کشور اضافه شده افزود: اکنون خیلی از آثار آن هنوز هم وجود دارد و قابل لمس است که همه از بی تدبیری دولت گذشته بوده و کشورمان را سالها به عقب برگردانده است.
لشکری با اشاره به اینکه با روی کار آمدن دولت یازدهم امید و نشاط به جامعه برگشت، اظهار داشت: در دولت نهم و دهم ما نمیدانستیم که فردا چه سرنوشتی در انتظارمان خواهد بود.
انتهای پیام/
ولي وزير خارجه دولت تدبير در توئیتر شخصی خود نوشت: «ببینیم که آیا آمریکا آماده است به متن برجام پایبند باشد، چه برسد به روح آن. آمریکا تا کنون از هر دو سرپیچی کرده است. باید باز هم از ماژیکم استفاده کنم؟»
اين چه دستآوردي است که مؤسس و پديدآور آن دستآورد هم ديگر به دستآوردي آن اعتقاد ندارد ولي عدهاي هنوز سنگ دستاورد «تقريباً هيچ» را به سينه ميزنند؟ امثال اين عدهاي مردم را چي فرض کردند؟
واقعا برای بعضی از رسانه ها متاسفم که برای چه کسایی وقت میزارند