یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ , 17 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۱ تیر ۹۶
ساعت انتشار : ۱:۴۵ ق.ظ
چاپ مطلب
رئیس اداره صنعت و معدن ماسال در گفتگو با ماسال نیوز؛

معافیت های مالیاتی واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان ماسال اعمال شود

رئیس اداره صنعت و معدن ماسال گفت: بر اساس قوانین موجود می بایست معافیت مالیاتی 10 ساله شامل واحدهای تولیدی و صنعتی فعال و مستقر در شهرک صنعتی ماسال، بشود که به احتمال زیاد صورت نپذیرفته است.

محمدرضا روحانی منش، رییس اداره صنعت معدن تجارت شهرستان ماسال در گفتگو با ماسال نیوز گفت: باتوجه به قرار گرفتن شهرستان ماسال در لیست مناطق کمتر توسعه یافته و به استناد ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان شاغل در مناطق فوق الذکر از پرداخت فوق العاده، با توجه به ضریب محدودیت محل خدمت بهره مند می‌شوند.

 

روحانی منش افزود: این مورد در قانون بودجه سال ۹۶ تصویب شده است. بعضی از ادارات شهرستان، نسبت به دریافت فوق العاده خود اقدام نموده اما سایر ادارات و نهادها نیز می توانند از طریق پیگیری و مطالبه با ادارات کل و یا سازمانهای خود،نسبت به دریافت مطالبات بحق کارکنان خود اقدام نمایند.

رئیس اداره صنعت و معدن ماسال خاطر نشان کرد: به استناد فهرست مناطق کمتر توسعه یافته در امور حمایتی(شهرستان کمترتوسعه یافته/استان) و به استناد تبصره(۱) ماده ۱۳۲ و ماده۹۲ اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم که در دوره برنامه ششم توسعه تمدید شده است و براساس قوانین موجود می بایست معافیت مالیاتی ۱۰ ساله شامل واحدهای تولیدی و صنعتی فعال و مستقر در شهرک صنعتی ماسال، بشود که به احتمال زیاد صورت نپذیرفته است.

وی ادامه داد: بالطبع این معافیت مالیاتی باعث تشویق سرمایه گذاران و ایجاد اشتغال و موجب رونق واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان می باشد.

رئیس اداره صنعت و معدن ماسال توجه به شعار سال را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در سالی که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال نامگذاری گردیده است وظیفه و دغدغه مسئولین ایجاد فضای امن جهت سرمایه گذاری و جذب بخش خصوصی و حمایت از سرمایه گذار و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی است.

روحانی منش خاطر نشان کرد: ادارات و نهادهای خدماتی دولتی از قبیل سازمان تامین اجتماعی، دارایی، برق، گاز، آب و فاضلاب می‌بایست ضرایب تخفیف و کسورات و معافیت تعرفه های اعمالی مختص شهرستان ماسال را بر مبنای دستورالعمل ها و قوانین جاری در مناطق کمتر توسعه یافته بصورت شفاف اعلام و اعمال نمایند.

وی در پایان گفت: در سال ۱۳۹۵ اتاق اصناف و اتحادیه های شهرستان ماسال نسبت به ایجاد ۲۶۰ شغل در شهرستان ماسال اقدام نمودند که بالطبع در صورت حمایت واقعی و نه شعاری می توانند نسبت به ایجاد مشاغل بیشتر در سال جاری اقدام نمایند.

 

انتهای پیام /