جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۹۶
ساعت انتشار : ۶:۴۸ ب.ظ
چاپ مطلب
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال

در مصاحبه ام درباره چوکا اشتباه محتوایی شده است / شرکت چوب اسالم باید فعال شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در تشریح وضعیت شرکت چوب اسلام گفت: شرکت چوب اسالم شش ماه است که حقوق کارگران را پرداخت نکرده و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

به گزارش ماسال نیوز؛ محمود شکری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس ، بابیان اینکه سیاست‌های وزیر ایجاد اشتغال است اظهار کرد: مصاحبه‌ای که آقای نوری زاده در خصوص اخراج ۳۰۰ نفر مغایر باسیاست‌های دولت است چون سیاست دولت ایجاد اشتغال است و تعدیل یا اخراج نیرو نیست.

وی با اشاره به اشتباهات محتوایی در بخشی از مطالب در گفتگوی قبل و با اذعان به اینکه از هیئت‌مدیره شرکت چوکا بسیار راضی هستم، افزود: چوکا در راستای ایجاد اشتغال و تولید کارهای خوبی انجام داده و توانسته نیروهای خود را حفظ و طرح‌های خوبی برای توسعه خود ارائه کند.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه چوکا باید هم طرح‌های توسعه‌ای داشته باشد و هم نوسازی شود، گفت: ما با مجموعه شستا هیچ مشکلی نداریم و از پیشرفت امور در چوکا بسیار خرسندیم اما گلایه‌هایی در خصوص شرکت چوب اسالم وجود دارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در تشریح وضعیت شرکت چوب اسلام گفت: شرکت چوب اسالم شش ماه است که حقوق کارگران را پرداخت نکرده و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

شکری با اشاره به گفتگوی ویژه خبری خود در شبکه باران و در پاسخ به این سؤال که کارگران شرکت چوب اسالم باید بازخرید شوند، خاطرنشان کرد: کارخانه چوب اسالم نباید تعطیل شود بلکه باید به کار خود ادامه دهد تا بتوانیم در آینده راهی برای توسعه آن بیابیم.

عضو مجمع نمایندگان گیلان با تأکید بر اینکه هیچ‌کس نباید از شرکت چوب اسالم اخراج شود، خاطرنشان کرد: سیاست دولت جذب نیروی برای اشتغال است و اخراج و یا تعدیل نیرو مفهومی ندارد.

نماینده مردم تالش بزرگ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت عظیم چوکا و اسالم گفت: شرکت‌های مذکور علاوه بر اینکه نباید نیرویی را اخراج کنند بلکه با توجه به بیکاران موجود در منطقه نظیر فارغ‌التحصیلان باید جذب نیرو نیز داشته باشد.

وی بابیان اینکه شهرستان‌های تالش، رضوانشهر و ماسال به دلیل شرایط جغرافیایی در زمینه کشاورزی به بن‌بست رسیده، تصریح کرد: یک‌طرف این شهرستان‌ها دریا و طرف دیگر آن جنگل است درنتیجه جلگه آن محدود است و نمی‌توان با افزایش زمین کشاورزی برای مردم منطقه اشتغال و درآمد ایجاد کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر فعال کردن صنعت موجود در تالش بزرگ، افزود: یکی از صنعت‌ها و مراکز برای ایجاد اشتغال بهره‌گیری از ظرفیت همه‌جانبه شرکت‌های چوکا و اسالم است.

وی بابیان اینکه شرکت چوب اسالم باید فعال‌تر شود و تیم مدیریتی آن باید دانش کافی برای اداره آنجا را داشته باشد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بازار سلولوزی از سوی ترکیه تأمین می‌شود صاحبان سهام باید از ظرفیت‌ها استفاده کنند و کالای مصرفی ایران را از اسالم تأمین کنند.

نماینده مردم تالش بزرگ بابیان اینکه این کارخانه درگذشته بیش ۲ هزار نفر نیرو داشت، گفت: در حال حاضر در شرکت اسالم ۱۳۰ نفر مشغول به کار هستند که در مصاحبه آقای نوری زاده مدیرعامل شستا بیان‌شده باید همین تعداد نیز اخراج شوند و این یک ضعف مدیریتی است.

وی افزود: این شرکت در کل کشور وسایل موردنیاز مصرفی در خانواده نظیر مبل و میز و غیره را تولید و تأمین می‌کرد اما به دلیل ضعف مدیریت و توسعه شرکت و  همچنین به روز نکردن تکنولوژی عقب‌مانده است.

شکری با اذعان به سود بالای واردات محصولات مشابه شرکت چوب اسلام گفت: سوءاستفاده‌گران از این فرصت استفاده کردند و تمامی کالاهای موردنیاز مدارس و خانواده‌ها را با واردات از ترکیه و اروپا تأمین و باعث ورشکستگی شرکت شدند.

وی بیان کرد: سهام‌داران باید تکنولوژی نو و طرح‌های جدید با نیازمندی‌های روز ایران برای این کارخانه بزرگ فراهم کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۵۳ درصد سهام صنایع اسالم و چوکا برای شستا و ۴۷ درصد برای صندوق بازنشستگی کشور است، خاطرنشان کرد: سهام‌داران باید با سرمایه‌گذاری و تشخیص صحیح از موقعیت شرکت طرح‌های خوبی ارائه دهد که در حال حاضر طرح‌های خوبی از سوی شرکت‌ها ارائه نیز شده و باید شستا در خصوص آن اظهارنظر و نتیجه را در خصوص سرمایه گزاری اعلام می‌کرد.

انتهای پیام/