شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ , 30 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور ۹۶
ساعت انتشار : ۹:۲۴ ق.ظ
چاپ مطلب
امام‌جمعه ماسال در گفت‌وگو با فارس:

فرهنگ ایثار، اطاعت‌پذیری و کشتن نفس اماره در وجود انسان با قربانی کردن تمرین می‌شود

امام‌جمعه ماسال با تاکید بر امر مستحب قربانی کردن، گفت: فرهنگ ایثار، اطاعت‌پذیری و کشتن نفس اماره در وجود انسان با قربانی کردن تمرین می‌شود.

به گزارش ماسال نیوز؛ سید هادی موسوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ماسال قدمت امر قربانی کردن را به دوران ماقبل اسلام اشاره و اظهار کرد: افرادی که بت‌پرست بودند نیز برای اینکه در نزد بت‌های خود محبوب شوند یکسری قربانی‌هایی را انجام می‌دادند.

وی بابیان اینکه در دین اسلام نیز امر قربانی کردن مربوط به‌روز امتحان حضرت ابراهیم علیه‌السلام و اسماعیل علیه‌السلام می‌شود افزود: حضرت ابراهیم علیه‌السلام در سن بالا صاحب فرزندی به نام اسماعیل علیه اسلام شد و خداوند همان فرزند را وسیله آزمایش وی قرارداد.

امام‌جمعه ماسال بابیان اینکه حضرت ابراهیم علیه اسلام موضوع را پس از خواب دیدن با حضرت اسماعیل علیه‌السلام درمان گذاشت، گفت: حضرت اسماعیل علیه اسلام پس از شنیدن این خواب از زبان پدر روی حضرت ابراهیم را در نزد خدا سفیدروی کرد و آماده قربانی شد.

موسوی بابیان اینکه حضرت ابراهیم علیه اسلام پس از چند بار چاقو کشیدن و نبریدن متوجه شد که از امتحان الهی سربلند بیرون آمده است، گفت: خداوند پس از این آزمون گوسفندی را برای ذبح فرستاد و سنت قربانی در بین مسلمانان جاری شد.

وی بابیان اینکه قربانی کردن امر مستحبی است که باید با اخلاص انجام شود، گفت: اگر مردم می‌دانستند که قربانی کردن در روز عید چه پاداشی دارد وام می‌گرفتند اما امر قربانی را انجام می‌دادند.

امام‌جمعه ماسال بابیان اینکه پس از قربانی کردن صاحب قربانی آمرزیده می‌شود، افزود: قرضی که برای قربانی کردند گرفته می‌شود یقیناً به شخص قربانی کنند از سوی خداوند در جای دیگر عودت داده خواهد شد.
موسوی بابیان اینکه برخی از ادعاها مبنی بر اینکه کسیکه گوشت قربانی می‌کند نباید از آن بخورد، گفت: این تفکر صحیح نیست چون در سیره معصومین قربانی به سه قسم تقسیم می‌شد که یک بخش برای نذری، یک بخش به نیازمندان و بخش دیگر نیز برای مصرف خود مورداستفاده قرار می‌دادند.

وی با اذعان به اینکه کسی مستحب است بعد از اقامه نماز عید، قربانی شود، گفت: کسی که حیوانی را سر می‌برد مستمندان جامعه از آن بهره‌مند‌می شوند و بخش نیز معیشتشان در امر قربانی کردن تأمین می‌شود.

امام‌جمعه ماسال بابیان اینکه قربانی کردن روح معنوی نیز دارد، گفت: با قربانی کردن فرهنگ ایثار، اطاعت‌پذیری و کشتن نفس اماره در وجود انسان تمرین می‌شود.

انتهای پیام/