شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ , 16 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۹ شهریور ۹۶
ساعت انتشار : ۱:۱۷ ب.ظ
چاپ مطلب

دوربین مخفی عجیب رسایی! + تصویر

رسایی در پستی عجیب در اینستاگرامش درباره میانمار موضعی خاص بیان کرد اما دو روز بعد پستی متفاوت از آنچه منتشر کرده بود با مخاطبان در میان گذاشت.

به گزارش ماسال نیوز؛ حجت الاسلام حمید رسایی نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در روزهای اخیر و با شدت یافتن جنایات دولت میانمار علیه مسلمانان این کشور، موضعی متفاوت درباره میانمار منتشر و از مخاطبین خواست تا نظرشان را در این باره بنویسند.

 

رسایی در این پست نوشت:

چرا ما مسلمانان به فکر تشکیل یک نیروی مشترک نظامی شبیه ناتو نیستیم که در اینگونه موارد وارد عمل شود. جنایت‌های دولت میانمار جز با نیروی نظامی متوقف نمی‌شود. یعنی با حمله نظامی کار امثال سوچی را یک سره کنیم. نظر شما چیه؟! بدون تعارف در کامنت ها بنویسید،


 

 

مخاطبین صفحه اینستاگرام وی در واکنش به این موضع خاص وی نظرات مختلفی دادند. رسایی اما در پست بعدی خود نکات جالبی در باره پست پیشین خود نوشت.

رسایی نوشت:

 

شما در برابر دوربین مخفی بودید، لبخند بزنید! «چرا ما مسلمانان به فکر تشکیل یک نیروی مشترک نظامی شبیه ناتو نیستیم که در اینگونه موارد وارد عمل شود. جنایت‌های دولت میانمار جز با نیروی نظامی متوقف نمی‌شود.» جملات بالا را روز گذشته در صفحه اینستاگرامم منتشر کردم و از کاربران محترم صفحه ام خواستم تا در باره این ایده و پیشنهاد نظر بدهند. عین همین کار را در توییتر انجام دادم و این پیشنهاد را در صفحه توییتر به نظر سنجی گذاشتم.
البته این جملات از خودم نبود بلکه عینا از مصاحبه روز گذشته آقای علی مطهری با خبرگزاری ایسنا برداشت شده بود. (در واقع یه جور دوربین مخفی مکتوب بود ) بازخوردها اما بسیار جالب توجه بود. برخی مطابق معمول شروع به تمسخر و ناسزاگویی کردند که :

شما افراطیا پدر مملکت را درآوردین
باید شما را از این کشور بیرون کرد
امثال شما کاسبان جنگ و تحریم هستید
فقط جنگ مملکت به امثال مطهری نیاز داره
چرا همش به فکر جنگید، چرا نمی خواین مردم آرامش داشته باشن
اول باید خودت و بچه هات برن نه مثل جنگ فقط ما بریم
عقلم چیز خوبیه که خدا به شما نداده
خوب شد شماها رای نیاوردید
همین کارا را کردید که کمرمون داره از تحریمها میشکنه
افراطی، بی عقل، کاسب تحریم، جنگ طلب و… بازم بگم
ای کاش نبودید
نشستی زیر کولر برا خودت فتوا میدی جنگ طلب
افکار داعش گونه ای داری رسایی
داعش و جنگ تو سوریه کم بود حالا میخوان ملت رو ببرین اونجا بدبخت کنن
افراطی کاسب تحریمی خوب شد شماها رای نیاوردین
چی زدی رسایی خودمون کم بدبختی داریم آخه تا کی افراط بابا مردم شما را نمی خوان یه تفکر دیگه ای رای آورده
خفه شو بتمرگ پفیوز حقتونه
و… البته تعدادی از کاربران بی ادب هم فحشهای رکیک و غیر قابل انتشاری را نوشته بودند که شایسته خودشان بود نه آقای مطهری. جالب تر این بود که وقتی به بررسی محتوای صفحات این افراد پرداختم، تقریبا اکثر قریب به اتفاق آنها از طرفداران آقای مطهری و از نظر سیاسی و فکری در برابر مثل من بودند! برخی از آنها حتی در صفحات اینستاگرامشان پست هایی در باره من و برخی دوستان همفکرم گذاشته بودند و تفکر جنگ طلب ما را عامل بدبختی کشور دانسته بودند. تعداد زیادی ازکاربران هم از این پیشنهاد استقبال کردند. وقتی وارد صفحه اکثر این افراد شدم، درخصوص موضوعات مشابه مثل داعش در سوریه وعراق هم موضعی مشابه داشتند، البته محتوای تعداد کمی از آنها حکایت از عدم یکسانی نگاه سیاسی واعتقادی آنها با مثل من داشت. درنظرسنجی توییتر از ۵۶۰۰۰۰شرکت کننده، ۵۷درصد کاربران، این کار (یعنی تشکیل ناتوی اسلامی و برخورد نظامی با کشتار در میانمار) را نگاهی دینی و درست و ۴۳درصد، این کار را افراطی و این تفکر (یعنی تفکر مطهری) را عامل اصلی مشکلات کشور دانستند!

حرفم با عزیزانی که آقای مطهری را عقل کل و امثال بنده را افراطی و جنگ طلب میدانند، این است که کمی منطقی باشند و سعی کنند اطرافشان را با چشمانی باز ببینند. متاسفانه حمایت ها و حمله ها نسبت به برخی از فعالان سیاسی و فکری در حال تبدیل شدن به بیماری “کور فکری” است. شبیه این اتفاق را قبلا در جلسه مناظره ای با آقای زیباکلام در برابر اعتراض دانشجویان داشتم که فیلمش ضمیمه متن دد کانال تلگرام است حتما ببینید.

اما از این گذشته، همانطور که برخی کاربران محترم هم اشاره کرده اند، پیشنهاد آقای مطهری، پیشنهاد خوبی است اما متاسفانه امکان اجرایش فراهم نیست. اولا مسئولان اکثرا کشورهای اسلامی در حال حاضر مستعمره غیرمستقیم قدرتهای خارجی اند. ثانیا این اقدام بهانه ای میشود برای دخالتهای نظامی دیگر. ثالثا دولت آقای روحانی اساسا نسبتی با این نگاه ندارد. همانطور که می بینیم همزمان با جنایات در میانمار، وزیر خارجه ما به همراه همسرش به کنسرت می رود و وزیر خارجه ترکیه به مرز بنگلادش تا با آورهای میانماری ملاقات کند. رابعا بعد از تشکیل چنین ارتشی، همین آقای مطهری و همفکران او بعد از مدتی به تشکیل آن اعتراض خواهند کرد و آن را عامل تحریمهای ایران خواهند دانست. همانطور که همین الان، حمایتهای ایران از حزب الله لبنان، حماس فلسطین و جندالله یمن (که خودش یک ارتش است) را عامل مشکلات کشور میدانند وبرای برجام منطقه ای سینه میزنند.

مطهری البته مطابق معمول جمله با حاشیه دیگری هم گفته که نمیتوان به سادگی از کنارش گذشت: «از ایران اسلامی انتظار بیشتری می‌رود. متاسفانه ما بیشتر به فکر شیعه هستیم تا اسلام که شامل شیعه و سنی است.» آیا اکثر فلسطینیان، سوری ها، افغانی ها، عراقی ها و … را شیعیان تشکیل می دهند؟! همین جمله مطهری حکایت از این می کند که در صورت تشکیل چنین ارتشی، او اولین فرد معترض به آن خواهد بود.

 

 

 


يک ديدگاه

  1. داریوش گفت:

    قضاوت بامردم