دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ , 25 November 2024

تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۹۶
ساعت انتشار : ۸:۵۲ ق.ظ
چاپ مطلب
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس:

۳ سال است هیچ پولی از اعتبارات ستاد بحران به استان گیلان پرداخت نشده است

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس با بیان ‌اینکه سیل روزهای گذشته سیلی شدید نبوده است، گفت: ۳ سال است هیچ پولی از اعتبارات ستاد بحران به استان گیلان پرداخت نشده است.

به گزارش ماسال نیوز؛ محمود شکری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار‌ داشت: در سیل روزهای گذشته در استان گیلان مرغداری‌های شهر تالش آسیب فراوانی دیدند و هزاران  مرغ در این ‌شهر تلف شدند.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر گزارشات خشکسالی، سیل و برف در نقاط مختلف استان گیلان داده شده است گفت: بیش از ۳ سال است که هیچ پولی از اعتبارات ستاد بحران به استان گیلان پرداخت نشده است.

وی با اشاره به اینکه مشکل زیرساخت‌ها مربوط به اداره راه و آب منطقه‌ای است بیان داشت: در بازدیدهای صورت گرفته، مسئولان آب منطقه‌ای گیلان به چشم خود شرایط رودخانه‌های تالش را دیدند و همگان بر این موضوع واقف بودند که طغیان این‌ رودخانه‌ها ویرانگر است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اعلام اینکه جوی‌های کشاورزی مزارع شهر تالش دارای لایروبی و وضعیت مناسب نیستند خاطرنشان کرد: آب جمع شده در جوی‌های مصارف کشاورزی، طغیان کرده و خانه‌های روستایی را در نوردیده است.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس با بیان‌ اینکه برخی از لوله‌هایی که در جهت آبرسانی به منازل مسکونی مردم کشیده شده است از داخل رودخانه عبور می‌کند عنوان داشت: آب شرب ۱۳ روستا در منطقه لومر اسالم در سیل چند روز گذشته قطع شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه در حال حاضر آب شرب این ۱۳ روستا به‌صورت ساعتی از مناطق همجوار تامین می‌شود اعلام داشت: بازسازی شبکه آبرسانی به این روستاها بین ۲۰ تا ۳۰ روز زمان می‌برد.

شکری افزود: نقاط حادثه‌خیز و طغیان‌کننده رودخانه‌هایی که از داخل مناطق تالش، حویق، لیسار و چوبر گذشته است توسط مسئولان مربوطه شناسایی شده اما اقدامی برای ساماندهی رودخانه‌ها و جلوگیری از وقوع سیل صورت نگرفته است.

وی با بیان ‌اینکه سیل روزهای گذشته سیلی شدید نبوده است گفت: این سیل در شهر تالش خسارات زیادی را بر جای گذاشت و بسیاری از منابع درآمد مردم که باغات آنان بود را از بین برده و این نشانه بی‌برنامگی مسئولان برای رفع نقاط حادثه‌ساز در شهر تالش است.

انتهای پیام/