به گزارش ماسال نیوز به نقل از تسنیم،
کارگروه “ژنتیک و بیماریها” دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز در مرکز رشد فناوری سلامت این دانشگاه در رشت آغاز به کار کرد.
مسئول راهاندازی کارگروه “ژنتیک و بیماریها” دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این مراسم با اشاره به گسترگی حوزه بیماریهای ژنتیکی اظهار داشت: هدف ما این است تا با شناخت ژنهای ناشناخته از بروز برخی بیماریهای ژنتیکی جلوگیری کنیم.
تسیلا دلیلی ازدواجهای فامیلی را یکی از دلایل بروز بیماریهای ژنتیکی دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد پل ارتباطی میان علوم بالینی و علوم پایه یکی دیگر از اهداف راهاندازی کارگروه “ژنتیک و بیماریها” دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان خاطرنشان کرد:� کارگروه “ژنتیک و بیماریها” در این دانشگاه ظرفیت و پتانسیل ارتباط با مراکز ژنتیکی دنیا را دارد.�
دلیلی اظهار داشت: در شهرستانهای تالش و ماسال در استان گیلان بهدلیل وجود ازدواجهای فامیلی فراوان احتمال بروز بیماریهای ژنتیکی بالا است که بیماریهای متابولیک را میتوان نمونهای از آنها دانست.
به گزارش تسنیم، در حال حاضر میلیونها نفر در سراسر جهان به بیماریهای ژنتیکی مبتلا هستند و وراثت و سابقه خانوادگی مهمترین فاکتور برای پیش بینی خطر ابتلا به بیماریهای ژنتیکی است.
عکس از علی دارا