به گزارش ماسال نیوز، قربان صحرایی چاله سرایی ضمن معرفی امام زاده حضرت موسی مبرقع علیهالسلام با ارایه تصاویر زیر نوشت:
وجود امامزادگان عظيمالشأن که منتسب به ائمه اطهار عليهمالسلام هستند، در جايجاي سرزمين پهناور جمهوري اسلامي از نعماتي است که خداوند به واسطه آنان برکاتي بر مردم ولايتمدار ايران اسلامي ارزاني داشته است.
قم از روزگار ائمه اطهار عليهمالسلام تاکنون همواره مورد توجه عموم مؤمنين و متدينين و از جمله سادات و اولاد ائمه معصومين عليهمالسلام بوده و هست. به همين خاطر تعداد امامزادگاني که هماينک مزار و بقعهشان در قم مشخص است بسيار زياد ميباشد.
يکي از فرزندان بلافصل ائمه معصومين عليهمالسلام، که مرقدش در اين شهر محل رجوع ارباب حاجت از نقاط مختلف ايران و برخي از کشورهاي منطقه مانند هند، پاکستان، افغانستان و حتي برخي کشورهاي عربي است امامزاده موسي مُبَرقع عليهالسلام ميباشد.
حضرت ابواحمد، موسي مبرقع عليهالسلام فرزند بلافصل حضرت امام جوادالائمه و نوهي حضرت عليبن موسيالرضا عليهماالسلام است که به سال ۲۱۴ هجري دو سال پس از تولد ميلاد برادر عظيمالقدرش امام هادي عليهالسلام در شهر مدينه متولد شد.
نام مادر ارجمندش «سمانه» بود که از زنان زاهد و پرهيزکار و در تقوي و پاکدامني زبانزد عصر خود بود.
حضرت موسي مبرقع عليهالسلام از دامن چنين زني پارسايي پا به عرصه حيات نهاد و تحت تربيت پدر بزرگوارش حضرت امام جواد عليهالسلام پرورش يافت و به کمالات والاي علمي و معنوي دست يافت.
او در سن ۴۲ سالگي به شهر قم هجرت فرمود و در جوار عمه سادات حضرت فاطمه معصومه سلامالله عليها رحل اقامت افکند. مدت ۴۰ سال مردم قم، کاشان و اطراف و ديگر شيعيان از کمالات و فضائل وجود شريفش جهت امور معنوي و مادي فيض بردند.
مراتب ديانت و پرهيزکاري و امانتداري و تقواي الاهي وي به قدري رفيع بود که پدر بزرگوارش حضرت امام جواد عليهالسلام او را پس از برادرش امام هادي عليه السلام متولي موقوفات و صدقات خود نمود بدون آنکه بر وي ناظري تعيين کند.
حضرت موسي مبرقع در سن ۸۲ سالگي و در اواخر ربيعالثاني سال ۲۹۶ چشم از جهان فرو بست و روح بلندش به ملکوت اعلي پيوست. هماينک مضجع شريفش در محله «چهل اختران» واقع در خيابان سردار شهيد جواد دلآذر (مشهور به خيابان آذر) شهر قم واقع شده است.
مضجع تعداد ۴۰ تن از فرزندان، نوادگان، نزديکان و منتسبين به آن امامزاده عظيمالقدر هم اينک در کنار او و در ضريح و گنبد و بارگاهي مجزا مدفون هستند که از آنان ميتوان ابواحمد محمد و ابوعلي محمد، پسران موسي مبرقع (ع)، زينب، دختر موسي مبرقع (ع)، بريهه بنت علي بن جعفر، عروس موسي مبرقع (ع)، ابوعلي محمدبن احمد، نوه موسي مبرقع (ع) را نام برد.
سادات رضوي، مرتضوي، تقوي، برقعي، مُبرقعي، رضايي و برخي ديگر از سادات عصر حاضر از نسل حضرت موسي مبرقع عليهالسلام هستند.
امامزاده موسي مبرقع عليهالسلام در زيبايي چهره به يوسف آل محمد صليالله عليه و آله و سلم مشهور بود. وقتي در شهر حرکت ميکرد مردم کوچه و بازار دست از کار کشيده و به تماشاي سيماي زيبايش مينشستند. ناگزير به هنگام سکونت در شهر قم پيوسته صورتش را با بُرقع ميپوشاند و به همين دليل به «موسي مُبَرقع» مشهور و معروف گرديد.
او از امامزادگان واجبالتعظيم و داراي کرامات فراواني چه در زمان حيات دنيايي و چه در روزگار بعد و حتي عصر کنوني است. مشهور است که با عنايت خداوند سبحان در برآورده شدن حاجات بسيار سريعالاجابه است و در صورت صلاح با توسل به اين امامزاده حاجات مستأصلين و درماندگان زود برآورده ميشود. تعداد زيادي از کراماتش در کتب مختلف ثبت و ضبط شده است. بخشي از کرامات و عناياتش به حاجتمداران و دردمندان که در سالهاي اخير به وقوع پيوسته در کتابي با عنوان «خورشيد در نقاب» نوشته آقايان محسن فاطميان و محمدحسين مقتدري درج و منتشر شده است.
حضرت آيتالله العظمي محمدتقي بهجت فومني ره فرموده است: «هر کس خدمتي به حضرت موسي مبرقع عليهالسلام کند مورد عنايت امام جواد، امام زمان و اهل بيت عليهمالسلام قرار ميگيرد».
تصاويري از مضجع و بارگاه حضرت موسي مبرقع عليهالسلام و بقعه چهل اختران به ديدگان ولايي شما هديه ميشود.