به گزارش ماسال نیوز، عزیز عاقبتی خطبه سرا در یادداشتی پیرامون استیضاح شهردار تالش نوشت:
تالشان را شاید بتوان از سیاسیترین مردمان ایران دانست.
قومی پر تلاش اما کمتوقع،
مطالبه گری را شاید بتوان غریبترین واژه در میان تالشان دانست.
شاید همین ویژگی مردمان تالش باشد که در طول سالها حضور داغ خود در عرصههای سیاسی، سیاست هیچ دستاوردی برایشان نداشته و امروز در شهری با مشکلاتی ثابت و همیشگی روزگار میگذرانند.
روزی نیست که این شهر حاشیهای را پشت سر نگذارد
و انگار سیاست زدگی هم دست از سر این شهر بر نخواهد داشت.
از بخش حویق که مدتهاست به دلایل سیاسی از وجود بخشدار محروم گشته که بگذریم به هشتپر خودمان میرسیم.
شهری که انتخاب و انتصاب و استیضاح شهردارانش شهرهی عالم شده؛ گذشتهها دیگر گذشته ما نیز میگذریم اما همین چند ماه پیش بود که شهردار فعلی با حمایت برخی اعضای شورا با استعفا از شورای شهر بهعنوان شهردار تالش معرفی شد.
بهظاهر کار داشت خوب پیش میرفت تا اینکه گیسوم زیبا و آن مزایدهی شیرین کام برخی را تلخ کرد.
گویا در تالش همه چیز از گیسوم شروع میشود و شاید به جرآت بتوان گفت داستان استیضاح شهردار فعلی نیز پس از آن شروع شد.
برخی اعضای شورا علت استیضاح را عملکرد ضعیف شهردار ذکر میکنند و عدهای دیگر استیضاح را کاملاً سیاسی و تحت تأثیر فشارها به علت برگزاری مزایده گیسوم میدانند.
استیضاح حق اعضای شوراست و هیچ ایراد به آن وارد نیست اما مردم تالش نیز حق دارند..
دانستن آنچه در این شهر میگذرد حق مردم تالش است.
مردم تالش میخواهند بدانند اگر علت استیضاح عملکرد ضعیف شهردار است، اعضای شورا در شش ماهه ابتدایی مسئولیت شهردار جوان تالش چه عملکردی از وی انتظار داشتند که عملی نشده است؟
برخی دیگر از اعضای شورای شهر تزلزل شهردار در مواجهه با مسئولین بالا دستی و کوتاه آمدن از منافع مردم در مقابل خواست برخی مسئولین میدانند.
مردم تالش میخواهند علت اصلی استیضاح شهردار را بدانند.
این خواستهها نه شخصی است و نه حزبی این سؤالات برای پایان دادن به بازیهای سیاسی بیهودهای است که نتیجهاش چیزی جز از بین رفتن ظرفیتهای شهرستان و عقبماندگی بیشتر این شهر از پیشرفت و آبادانی نخواهد بود.
چرا که مدتهاست برکناری شهرداران در یک بازه زمانی کوتاهمدت تبدیل به یک روند غلط در سیستم مدیریتی تالش تبدیل شده که موجب از بین رفتن ظرفیتها و نیروهای انسانی شهر و تبدیل آنان به مهرههای سوخته در سیستم مدیریتی شده است.
چه تضمینی وجود دارد ۶ ماه دیگر اعضای شورای شهر از تصمیم امروز خود پشیمان نشوند؟
آیا اتفاق تازهای جز اتفاقات تلخ گذشته و ماهها بدون شهردار ماندن تالش رخ خواهد داد؟
هیچیک از این سؤالات به معنای دفاع از شخص_شهردار نیست و شهردار باید پاسخگویی انتقادات مطرح در بین شهروندان و اعضای شورای شهر باشد.
شهردار جوان تالش نیز باید محافظهکاری (که آرام آرام تبدیل به یک ضعف مدیریتی برای ایشان تبدیل میشود) را کنار گذاشته و مواضع خود را در مورد مسائل مختلف شهر صراحتاً بیان کند نه اینکه یک روز موافق و مجری یک مزایده باشد و روزی دیگر تحت تأثیر فشارهای سیاسی مخالف.