چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ , 05 February 2025

تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۹۳
ساعت انتشار : ۸:۱۵ ب.ظ
چاپ مطلب

رشد ۱۴۵ درصدی درآمد بقاع متبرکه شهرستان‌های تالش بزرگ

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تالش از افزایش 145 درصدی درآمد بقاع متبرکه شهرستان های ماسال، رضوانشهر، تالش و آستارا طی 9 ماهه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تالش از افزایش ۱۴۵ درصدی درآمد بقاع متبرکه شهرستان های ماسال، رضوانشهر، تالش و آستارا طی ۹ ماهه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

اسال نیوز رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تالش

 به گزارش ماسال نیوز، حجت الاسلام و المسلمین سید حامد میرحسینی در نشست خبری صبح امروز خود که در اداره اوقاف و امور خیریه تالش برگزار شد ضمن بیان اینکه از ۲۷ ماه صفر تا سوم ربیع الاول به عنوان هفته وقف نامگذاری شده است گفت: وقف دارای تایخچه طولانی بوده و در گذشته انبیا و اولیای الهی آن را مورد تأیید قرار داده اند.

وی با اشاره به آیه ۴۶ سوره کهف «الْمَالُ وَالْبَنُونَ زِینَةُ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَالْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیْرٌ عِندَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَخَیْرٌ أَمَلًا» گفت: براساس این آیه دارایی و فرزند پیرایه های زندگانی دنیا هستند و کردارهای نیک است که همواره بر جای می مانند.

رئیس اوقاف تالش افزود: وقف یک راهکار درست در برابر افزون طلبی اغنیاست و شعار واقف باید این باشد که «من تنها به فکر خود نیستم بلکه به نیازمندان، فقرا، گرسنگان و یتیمان نیز توجه دارم».

وی با اشاره به اینکه حتما لازم نیست مال و اموال در حد و اندازه زیاد وقت شود و تنها ثروتمندان نباید وقف انجام دهند گفت: هر کس به اندازه ی توانایی خود می تواند وقف انجام دهد، حتی می توان یک عدد خودکار و یا کتاب را وقت نمود اما از افراد دارای تمکن مالی انتظار وقف های بزرگتر وجود دارد.

حجت الاسلام میرحسینی ادامه داد: یکی از نگرانی های مردم این است که پس از مرگ نمی توانند از اموال خود استفاده کنند و این اموال فایده ای برای آنها نخواهد داشت در حالی که مردم می توانند با وقف اموال، تا مدت ها پس از وفات از ثواب وقف خود بهره ببرند.

رئیس اوقاف تالش با اشاره به برنامه های فرهنگی اجرا شده توسط اوقاف گفت: در ۹ ماهه گذشته تعداد ۳۰ مُبلِغ روحانی از سوی اداره اوقاف به نقاط مختلف شهرستانهای تالش، رضوانشهر، ماسال و آستارا اعزام شده اند.

وی با اشاره رتبه های برتر اوقاف تالش در طی سه سال گذشته در سطح استان گیلان گفت: در حال حاضر دو شهرستان ماسال و آستارا در حال منفک شدن از اوقاف تالش هستند و رئیس اداره اوقاف شهرستان آستارا منصوب شده است و درباره ماسال هنوز منتظر معرفی رئیس جدید هستیم.

حجت الاسلام میرحسینی از افزایش ۱۴۵ درصدی درآمد بقاع متبرکه مجموع چهار شهرستان در طی ۹ ماهه گذشته خبر داد و گفت: درآمد املاک موقوفه نیز در این مدت ۷۸ درصد افزایش پیدا کرده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تالش با اشاره به کمبود فضای کافی در بقاع این شهرستان برای اجرای برنامه های فرهنگی گفت: در حال حاضر، پروژه ساختمان بقعه سید نیکی با زیربنای ۴۰۰ مترمربع و پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد از پروژه های فعال شهرستان است که امیدواریم مشکل کمبود فضای فرهنگی در بقاع متبرکه شهرستان تالش را تا حدی حل نماید.

وی همچنین از شناسایی و کشف موقوفات در سطح شهرستان خبر داد و گفت: در بحث احیای موقوفات، اوقاف تالش نسبت به ۹ ماهه سال گذشت ۱۰۰ درصد رشد عملکرد داشته است و در همین رابطه ۴ موقوفه در اسالم، رضوانشهر و لیسار تالش کشف شده اند.

 

انتهای پیام/