سه شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ , 26 November 2024

تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۹۷
ساعت انتشار : ۱۱:۱۷ ق.ظ
چاپ مطلب

اسامی ۴ نماینده گیلانی مخالف لایحه ننگین الحاق ایران به FATF

نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز باید درباره الحاق ایران به FATF تصمیم می گرفتند اما این موضوع را دو ماه به حالت مسکوت گذاشتند.

به گزارش ماسال نیوز، لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی موسوم به پالرمو یکی از پرسر و صداترین لایحه‌هایی است که در مجلس دهم مطرح شده است.

الحاق به کنوانسیون پالرمو و تأمین مالی تروریسم بعضی از ۴۰ الزامی است که گروه FATF برای ایران ایجاد کرده‌اند که در قالب اجرای آنها ایران را از لیست سیاه خارج کنند.

این لایحه جنجالی موافق و مخالفانی دارد و قرار بود امروز  در خانه ملت تعیین تکلیف شود اما با توافق دولت و ۱۳۸ رأی موافق نمایندگان این لایحه به مدت ۲ ماه مسکوت ماند. در همین خصوص خبرگزاری فارس به سراغ نمایندگان رفت و نظرات آنها را درباره تصویب چنین لایحه ای در مجلس شورای اسلامی جویاَ شد. نکته جالب اینکه از بین نمایندگان گیلان تاکنون ۴ نماینده بصورت صریح با تصویب چنین لایحه ای مخالفت کردند.

محمود شکری نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال، اسدالله عباسی نماینده مردم رودسر و املش، ولی الله داداشی نماینده مردم آستارا و جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی از جمله نمایندگان مخالف این لایحه ننگین هستند.

در همین خصوص شکری نماینده تالش بزرگ در گفتگو با ماسال نيوز اظهار داشت: نه تنها حامي لایحه الحاق ایران به FATF نیست بلکه از مخالفان سر سرسخت این طرح است.

وي افزود: اين طرح هيچ فايده اي براي كشور ندارد و حتي دست استعمارگران را براي مقابله با كشور باز مي كند.

جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ۸دی با بیان نظرش در خصوص قرارداد FATF، اظهار کرد: قرارداد FATF نظام جمهوری اسلامی ایران را گرفتار می‌کند.

وی افزود: با امضای این قرارداد دست و پای خودمان را می‌بندیم چون تعریفی که آن‌ها از تروریست دارند با تعریفی که ما داریم خیلی باهم فرق دارد.

نماینده مردم رشت در مجلس با تأکید بر اینکه آن‌ها اصلاً کل کشور ما را تروریست می‌دانند، اضافه کرد: آن‌ها کل نهضت‌های آزادی‌بخش را تروریست می‌دانند.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان تصریح کرد: بدین ترتیب در همان وهله اول یک مناقشه و درگیری  بین ایران و کشورهای عضو این قرارداد ایجاد می‌شود یا باید تبصره‌ای بگذارند در این رابطه اما آن‌ها این تبصره را هم قبول ندارند.


يک ديدگاه

  1. قباد گفت:

    به این ۴ تا رای نمیایم دیکه.هه هه