سردار محمد عبدالله پور در گفتگو با خبرنگار ماسال نیوز با اشاره به گسترش روزافزون استفاده مردم از فضای مجازی و افزایش فراوان آسیبهای این فضا اظهار داشت: راهکار عملی و مؤثر در زمینه کاهش آسیبها ارتقاء سطح سواد رسانهای و سواد فضای مجازی آحاد مردم است.
وی با بیان اینکه به وسیله ارتقا سطح سواد رسانهای میتوانیم از آسیبهای این فضا جلوگیری کنیم تا بستر فضای مجازی برای استفاده مناسب مردم مهیا شود افزود: یکی از زیرساختهای سواد رسانه و سواد فضای مجازی وجود اساتید، راهنما و مربیان توانمند در سطح استان است تا موضوع سواد رسانهای به صورت علمی برای آحاد مردم تبیین و تبلیغ شود.
فرمانده سپاه قدس گیلان اظهار کرد: به منظور کمک به کاهش آسیبها در اقشار مختلف مردم به ویژه در قشرهای بسیج، مرکز فضای مجازی سپاه قدس گیلان اقدام به طراحی برنامهای جهت تربیت راهنمای سواد رسانهای و سواد فضای مجازی کرده است.
وی با اشاره به اینکه در این برنامه ۱۳۰ نفر از مربیان گزینش شده طی سه مرحله آموزش میبینند افزود: پس از پایان دورهها از این افراد به عنوان مربی سواد فضای مجازی در سطح شهرستانهای مختلف استفاده میشود.
عبدالله پور با بیان اینکه دوره اول این برنامه در اواخر تیر ماه سال ۹۷ در رشت برگزار شد گفت: منتخبین مرحله مقدماتی که از طریق آزمون انتخاب شدهاند با گذراندن مرحله اول و دوم تکمیلی مدرک خود را دریافت خواهند کرد و از آنها به عنوان مربی استفاده خواهد شد.
سردار عبدالله پور با اشاره به اینکه مرحله اول تکمیلی دوره تربیت راهنمای فضای مجازی فردا روز دوشنبه پنجم شهریورماه با حضور افراد منتخب دوره مقدماتی در شهر رشت برگزار میشود اظهار کرد: این دوره با حضور اساتید کشوری برگزار میشود و مباحثی مانند مخاطب شناسی، اصول کلاس داری، خطابه و فن بیان، شیوههای مدرن مدیریت جلسات آموزشی از جمله سرفصلهایی است که در این دوره به شرکتکنندگان آموزش داده خواهد شد.
فرمانده سپاه قدس گیلان در پایان یکی از زیرساختهای افزایش سطح سواد فضای مجازی در گیلان را وجود اساتید و مربیان توانمند، و علمی دانست و گفت: امیدواریم با این اقدام مؤثر مرکز فضای مجازی سپاه قدس گیلان، موضوع سواد رسانه به شکل علمی برای آحاد مردم تبیین شود.
انتهای پیام/