دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ , 25 November 2024

تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۹۷
ساعت انتشار : ۱۰:۵۳ ق.ظ
چاپ مطلب
جوابیه رئیس سابق دانشگاه آزاد ماسال؛

اندوخته دانشگاه آزاد ماسال را به دیگر دانشگاه‌ها قرض داده‌اند / رئیس فعلی دانشگاه اقدامات دوران بنده را به خود منتسب می‌کند!

رئیس سابق دانشگاه آزد اسلامی ماسال در جوابیه برای ماسال نیوز نوشت: رئیس فعلی دانشگاه آزاد ماسال اقدامات دوران مسئولیت بنده را به خود منتسب می‌کند.

به گزارش ماسال نیوز؛ سید طه صفوی رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی ماسال در جوابیه‌ای در خصوص مطالب منتشرشده در این پایگاه خبری و شبکه‌های اجتماعی که به نقل از رئیس فعلی دانشگاه انتشار پیدا کرده نوشت:

 

بسمه تعالی

ناگفته‌های دانشگاه آزاد اسلامی ماسال

مدتی است از طرف عده‌ای از افراد و ریاست محترم دانشگاه مطالبی در ارتباط با دانشگاه مرکز ماسال از طریق ماسال نیوز و شبکه‌های مجازی به صورت شبهه انگیز مطرح گردید که بر من فرض شد جهت روشن شدن اذهان عمومی و اساتید و دانشجویان و مردم فهیم ماسال مطالبی به سمع و نظر برسانم.

لازم به ذکر است که دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ماسال به کمک اعضای هیئت مؤسس که بنده نیز یکی از اعضای مؤسس بوده، با تعهد تهیه یک قطعه زمین ۵ هکتاری و مبلغ جمع‌آوری حدود ۵۰ میلیون تومان کمک مردمی زیر نظر واحد انزلی تأسیس گردید.

واحد انزلی در آن زمان خود با چالش‌های عظیمی روبرو بود لذا برای همکاری با مرکز ماسال تمایلی از خود نشان نداد و دانشگاه مرکز ماسال به دلیل عدم انجام تعهدات هیئت مؤسس قریب ۲ سال غیرفعال باقی ماند. در آن زمان این‌جانب به صورت نیمه‌وقت و بدون دریافت حقوق و مزایا با دانشگاه همکاری داشته و با تلاش و پیگیری دانشگاه را از زیر نظر واحد انزلی به زیر نظر واحد رشت انتقال داده و اولین قدم راه‌اندازی دانشگاه مرکز ماسال آغاز گردید و با جذب ۱۰ دانشجو که از طریق آزمون جذب می‌شدند به فعالیت مشغول شد.

سپس یکی از اعضای هیئت مؤسس روان شاد حاج اسماعیل ماسالی یک قطعه زمین به مساحت ۵۰۰ متر مربع به دانشگاه اهدا کرد مشروط به اینکه دانشگاه در آن زمین ساختمان احداث کند. با تلاش و پیگیری این‌جانب به تنهایی و نیمه‌وقت حدود ۵ سال طول کشید تا مجوز احداث ساختمان را از سازمان مرکزی دریافت کنیم و پس از گرفتن پروانه ساخت از شهرداری و هزینه خاکشناسی در مرحله احداث کارشناسان مرکزی به دلیل کم بودن مساحت زمین مانع احداث ساختمان شدند و سرانجام وراث حاج اسماعیل ماسالی علیه دانشگاه جهت استرداد زمین خود شکایت کرده و بنده با دو بار دادگاه رفتن در حضور در ۲ وکیل متأسفانه دادگاه با توجه به مشروطی بودن زمین حکم به استرداد داد اما با تلاش و رایزنی با حاج بهمن ماسالی و حاج شفیع که از مؤسسین هستند توانستیم ۸۰ میلیون تومان از وراث آقای مرحوم اسماعیل ماسالی دریافت کنیم، با آن مبلغ اقدام به خرید تجهیزات برای دانشگاه از جمله ۱۰ دستگاه کامپیوتر کردیم.

در ضمن پس از پیگیری‌های مکرر و با بیش از ۶۰ بار رفتن با وسیله نقلیه شخصی به منابع طبیعی استان و با کمک دوستان و کارکنان منابع طبیعی استان از جمله آقای دکتر رضوی مقدار ۵/۲ هکتار زمین از منابع طبیعی در زیر بام سبز برای احداث دانشگاه دریافت کردم که متأسفانه هم‌اکنون هیچ‌گونه پیگیری از طرف دانشگاه برای این زمین صورت نگرفته است.

همچنین این‌جانب در زمان مسئولیت خود با تلاش و کوشش و هنرمندی و بدون هیچ هیئت‌علمی مصوبه و مجوز ۱۳ رشته و ۳ رشته آن کارشناسی بوده را اخذ نموده که هنوز همان رشته‌ها بعد از ۱۰ سال دایر هستند و رشته‌ای اضافه نشده است.

بنده به مدت ۵ سال پس از تأسیس دانشگاه از وسیله نقلیه خود استفاده کرده و با مشقت‌های زیادی حتی بدون دریافت مزایا دانشگاه را اداره کرده تا اینکه یک ماشین پژو ۴۰۵ خریداری شد و نیروهایی با اخذ مجوز به دانشگاه پیوستند و نیز چون خودم آموزش‌وپرورشی بودم توانستم با رایزنی در استان ساختمان یک دبیرستان را برای دانشگاه اجاره نمایم اما چون دانشگاه هیچ‌گونه ضمانتی را برای اجاره ساختمان نمی‌پذیرفت به ناچار ۱۰۰ میلیون تومان چک و سفته نزد آموزش‌وپرورش گرو گذاشتم تا فضای مناسبی برای دانشجویان فراهم شود که این مکان تا امروز هم در اختیار دانشگاه است.

همچنین در زمان تصدی مسئولیت بنده ۲ نفر به عنوان هیئت‌علمی جذب دانشگاه شدند و کلیه تجهیزات دانشگاهی از جمله سرورهای دانشگاه، مجوز ایجاد کارگاه کامپیوتر، خرید تجهیزات کارگاه‌های معماری و عمران و ساختمان در همان زمان انجام شده بود که متأسفانه آقای دکتر اسلامی همه این موارد را منتسب به زمان خود می‌داند. در زمان تغییر و تحول دانشگاه مرکز ماسال مبلغ یک میلیارد تومان پول ذخیره و ۵۰۰ میلیون تومانت مطالبه شهریه با ۷۰۰ دانشجو به آقای دکتر اسلامی واگذار شد اما متأسفانه دانشگاه امروز ضرر ده شده و دانشجویان به حدود ۳۵۰ نفر تقلیل یافته و به طور کلی سه شاخص مهم رشد و توسعه دانشگاه که سود دهی و افزایش تعداد دانشجو و توسعه رشته‌های آموزشی است در هر سه مورد متأسفانه افت داشته‌اند.

زمانی دانشگاه مرکز ماسال روزهای بهاری خود را سپری می‌کرد شهریه دانشجویان این مرکز در بانک ملی ماسال بود و با صرفه‌جویی و سخت‌کوشی کم‌کم آمادگی برای خرید ساختمان روز به روز بیشتر می‌شد. بارها از طرف رؤسای وقت دانشگاه‌های هم‌جوار تقاضای قرض از دانشگاه ماسال می‌شد که بنده به صراحت اعلام می‌کردم که این پول از شهریه دانشجویان و حق‌الناس است و باید جمع‌آوری‌شده تا امکانات بیشتری برای آن‌ها تهیه گردد اما اکنون با خبر شدیم که جناب دکتر اسلامی مبالغ زیادی از این پول را به دانشگاه‌های دیگر قرض داده‌اند و هنوز به حساب دانشگاه استرداد نشده است. به دلیل مشکلات دیگر دانشگاه‌ها امیدی به برگشت نیست.

جناب آقای دکتر اسلامی در جلسه معارفه خود حرف‌هایی مبنی بر تهیه مکان مناسب و کیفیت بخش دانشگاه و رشد و توسعه آن و افزایش رشته‌های آموزشی از جمله کارشناسی ارشد مطرح نمودند که متأسفانه کاری درباره آنچه گفتند نکردند و انجام ندادند.

باید گفت: ای که بر خود می‌کنی چون افتخار

افتخار هر کسی در پای میزان عمل پیدا شود

رازی که خطرکنندگان می‌دانند

در بازی خون برندگان می‌دانند

با بال شکسته پرواز کشیدن هنر است

این را همه پرندگان می‌دانند

 

سید طه صفوی

رئیس اسبق دانشگاه آزاد مرکز ماسال