به گزارش ماسال نیوز؛ محمد هاشمی: امام مخالف آتش زدن پرچم آمریکا بود! «محمد هاشمی» در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «اگر سخنرانی آقایان اوباما یا کلینتون را طی سالهای گذشته در سازمان ملل در نظر بگیرید آنها مانند آقای ترامپ صحبت نکرده و هیچ زمانی به مسئولان ما توهین نکردند. امام راحل میان ملت و دولت آمریکا تفکیک قائل بودند. حتی خاطرهای از امام دارم که امام میان ملت و دولت آمریکا تفکیک قائل بوده و به یک چشم به آنها نگاه نمیکرد. یاد دارم زمانی در ایران هنگامی که رژهای انجام میشد پرچم آمریکا را آتش میزدند و در ادامه صداوسیما از این حرکت فیلمبرداری و در نهایت در تلویزیون پخش میشد. آن زمانی که در صداوسیما مشغول بودم یک روز امام راحل من را صدا زدند و فرمودند پرچم متعلق به ملت آمریکاست، ما با ملت آمریکا مشکل نداریم بلکه با دولت آمریکا مشکل داریم، چرا که دولت آمریکا با ما بدرفتاری کرده است؛ بنابراین اینگونه تصاویر را در صداوسیما پخش نکنید».
متاسفانه طیف اصلاح طلب همواره در پی پیاده سازی پروژه «امام منهای خط امام» هستند.
محمد هاشمی پیش از این نیز این خاطره بدون سند را چندین بار مطرح کرده بود. این در حالی است که هر مطلب و متنی که به نقل از امام خمینی (ره) از سوی اشخاص در رسانهها منتشر میشود، باید مستند باشد. تاکنون هیچ مستندی از جانب امام (ره) در راستای نمایش ندادن به آتش کشیدن پرچم امریکا در تلویزیون مشاهده نشده است. افرادی که به ذکر خاطره از امام میپردازند باید در این خصوص دست خط، امضا، صدا و تصویری را از امام ارائه دهند.
لازم به ذکر است که صحیفه امام تنها مرجع رسمی و معتبر در زمینه ارجاع به سخنان ایشان است.
متاسفانه این قبیل اظهارات علاوه بر تحریف اندیشه امام، در پی کوتاه کردن دیوار استکبارستیزی است. بررسی سخنان امام خمینی (ره) نشان میدهد ایشان نه تنها در برابر آمریکا و خوی استکباری شیطان بزرگ عقب نشینی نداشتهاند بلکه عقب نشینی ها را هم محکوم میکردند.
پس از انتخاب ترامپ در آمریکا، مخالفین سیاستهای او در خاک آمریکا-در اقدامی مسبوق به سابقه- اقدام به آتش زدن پرچمشان کردند! ترامپ اعلام کرد که این افراد باید مجازات شوند اما یک قاضی آمریکایی با استناد به قانون اساسی کشورش حکمی را مبنی بر آزاد بودن آتش زدن پرچم کشور در خاک آمریکا صادر کرد. در گذشته نیز افرادی که خود تبعه آمریکا بودند و حتی در ارتش این کشور شاغل بودند اقدام به آتش زدن پرچم این کشور نمودند که تصاویر آن در فضای وب موجود است! حال سؤال این است که زمانی که مراد ما از آتش زدن پرچم این کشور اعتراض به سیاستهای خصمانه و جنایتهای آمریکاست و قضات این کشور هم این اقدام را توهین به ملت نمیدانند «پس چرا برخی کاسه داغتر از آش میشوند»!
FATF ** معیشت مردم را درست میکند، دقیقاً مثل برجام!
روزنامههای اصلاح طلب در شماره امروز به صورت گسترده و هماهنگ به تعریف و تمجید از FATF و هشدار درخصوص نپیوستن به این سازمان بین دولتی پرداختند.
در همین رابطه روزنامه همشهری در گزارشی با عنوان «یک گام تا خروج از حصر مالی» نوشت: «فردا مجلس با رأی خود خطر انزوای مالی و پولی را از بین میبرد».
روزنامه ایران نیز در یادداشتی به قلم «عباس عبدی» نوشت: «چندی پیش که اعتراضاتی نسبت به مشکلات اقتصادی و گرانی بروز پیدا کرد، برخی افراد خواستند دست پیش بگیرند تا پس نیفتند و در نتیجه اقدام به تظاهرات و اعتراض کردند و در فضای رسانهای نیز اظهارات گوناگونی از آنان منتشر شد که مسئولیت امور متوجه ما نیست و این دولت یا به تعبیری غیرروحانیون هستند که باید پاسخگو باشند. هنوز پژواک این صداها به کلی از میان نرفته بود که آزمون FATF نادرستی ادعاهای آنان را برملا کرد».
عبدی در ادامه نوشت: «مشکل اینجاست کسانی که میتوانند تهدید به رد این لایحه کنند، چرا مسئولیت تبعات آن را نمیپذیرند؟ اختلال خرید و فروش کالا با جهان خارج، نقل و انتقال پول و… که ریشه بخش مهمی از مشکلات ما است، ریشه در همین نگرش دارد».
هیاهوی رسانهای اصلاح طلبان درخصوص پیوستن به FATF دقیقاً مشابه هیاهوی این طیف در موضوع برجام است.
جریان اصلاح طلب در پی آن است تا با دوگانه دروغین «FATF-معیشت»، اینطور القاء کند که اگر به FATF بپیوندیم، همه مشکلات اقتصادی کشور رفع شده و اگر از این اقدام امتناع کنیم روزگار مردم سیاه میشود.
گروکشی معیشت مردم و استفاده ابزاری از آن برای نیل به اهداف سیاسی-که عمدتاً مغایر منافع ملی نیز هست- تقریباً به یک دستور کار برای طیف اصلاح طلب تبدیل شده است.
افکار عمومی هنوز وعدههای اقتصادی دولتمردان و طیف اصلاح طلب درخصوص برجام را فراموش نکرده است. وعدههایی از قبیل «لغو یکباره همه تحریمها از جمله تحریمهای مالی و بانکی»، «کاهش قیمت ارز»، «رفع مشکل بیکاری، گرانی و رکود»، «سرازیر شدن سرمایه خارجی به کشور»، «به تاریخ پیوستن همه تحریمها» و…
بدون برجام دلار ۳۳۰۰ تومان بود و با برجام به مرز ۱۹ هزارتومان هم رسید. پراید ۴۰ میلیونی و سکه ۵ میلیونی و افزایش ۷۲ درصدی قیمت مسکن در یکسال و گرانی سرسام آور اقلام ضروری خانوار همگی نتیجه اجرای برجام و به عبارت دیگر نتیجه غفلت از ظرفیتهای عظیم داخلی و بی توجهی به مقاوم سازی اقتصاد کشور است.
به اذعان مقامات ارشد دولت، آمریکا، آل سعود و چند کشور دیگر نقش ویژهای در اخلال بازار ارز داشتند. کشورهای مذکور از اعضای اصلی FATF هستند. به نظر شما چرا معاون خزانه داری آمریکا- اتاق جنگ اقتصادی علیه ایران- صراحتاً از تأخیر در پیوستن ایران به FATF ابراز نگرانی کرده است؟! آیا آمریکا دلواپس معیشت مردم ایران است؟!
** ایران و آل سعود باید دست دوستی به هم بدهند!
روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم «قاسم محبعلی»- از مدیران وزارت خارجه در دولت اصلاحات- نوشت: «در خصوص توییت آقای ظریف و دعوتی که ایشان از عربستان سعودی برای تشکیل یک مجمع منطقهای در راستای تأمین امنیت داخلی در آن نیز باید گفت که اگر عربستان بپذیرد که در مقابل پیشنهاد آقای ظریف دست دوستی دراز کند کار بسیار خوب و مهمی انجام داده است».
اکنون قریب به ۴ سال است که آل سعود در یمن مشغول جنایت است و زنان و کودکان بی گناه را به خاک و خون کشیده است.
تجهیز و حمایت از گروهکهای تکفیری تروریستی در عراق و سوریه، سرکوب مردم بحرین، فاجعه منا، اخلال ارزی در بازار ایران و…تنها بخشی از اقدامات ضد انسانی آل سعود در سالهای اخیر است.
اما متاسفانه فعالین اصلاح طلب به موارد مذکور به هیچ عنوان توجه نکرده و با ژست مضحک «تنش زدایی» پالس ضعف و انفعال ارسال میکنند.
لازم به ذکر است که «قاسم محبعلی»-مرداد ۹۷- در مصاحبه با القدس العربی در اظهارنظری تأمل برانگیز گفته بود که فشارهای اقتصادی کارساز نیست و باید شوک نظامی به ایران وارد کرد!
منبع:مشرق