محمدرضا عوض نیا – ظاهرا اینگونه خبرها برایمان عادی شده ولی اینها قصهای پرغصه است…
سیلاب و بالا آمدن آب رودخانههای فصلی در پلدختر راه ارتباطی ۸۰۰ خانوار روستایی را قطع کرد/ آبگرفتگی در معابر عمومی چندین استان …
سوال اینجاست؛ اگر هر سال با بارش باران، سیلی از مشکلات و بی تدبیری ها بسوی مردم و زندگیشان گسیل شود اساسا فلسفه ی وجود دهیار و شهردار و بخشدار و فرماندار و استاندار و مدیران ستاد بحران چیست؟ یکبار غافلگیری، دوبار غافلگیری، سه بار غافلگیری…
وقتی به اخبار این چند روز نگاه میکنیم خبرهای آبگرفتگی، سیل و زحمت برای مردم، حال انسان را میگیرد، وقتی برخیها نه اهل خدمت به مردمند، نه اهل استعفاء و نه کسی عین خیالش، آیا وقتش نرسیده هزینه ی داشتن پست و مسئولیت چنان سنگین شود که پس از چنین مشکلاتی مسئول مربوطه سریعا بازداشت، محاکمه و عزل شده تا هر کسی برای گرفتن پست و مسئولیت سر و دست نشکند؟
حالا از ستاد مدیریت بحران که بگذریم دقیقا چه زمانی قرار است تکلیف شهرداری رشت مشخص شود؟ نکند اصرار حضرات مسئول بر ندیدن حال و روز شهرداری رشت یک پروژه است که ما خبر نداریم؟ یعنی شهری که پروژههای شهریش تعطیل، انتصابات شهرداریش پرحاشیه و اعضای شورای شهرش دائما در قهر و آشتی هستند نیازی به شهردار و شورای شهر دارد؟ آیا هدف کسی که بخشنامهی الزام داشتن سابقهی مدیریت برای شهردارشدن را صادر کرد و مدیران اشرافی و بی دغدغه را بر شهرمان تحمیل کرد خیر بوده؟ آقایی که هنوز قدمی برای شهرمان برنداشته بدنبال سهمالارث خود از سفره ی بیت المال بوده و چون مدیر است نه نوکر، پس حقش سکونت در منزلی اشرافیست واقعا افتخار داده تا شهرمان بدون شهردار نباشد، اصلا هم مهم نیست شهرمان قفل شده و کوچه و خیابانهایش لبریز از معضلات است! کارگران خدوم شهرداری هم لابد وظیفه شان است که بدون حقوق کار کنند و دم نزنند!
بدتر از اشرافیت و فقدان عملکرد #شهردار_رشت، وضعیت نامناسب برخی انتصابات در بخشهای مختلف شهرداریست، چه دستهایی درکار است که علیرغم حضور جوانهایی شریف، متعهد و متخصص در بدنهی شهرداری، آنها را حذف یا نادیده گرفته و افرادی معلومالحال و پرحاشیه را ارتقای درجه میدهند؟ این انتصاب اخیر با کدام ملاک و معیار بوده؟ اصلا اعضای شورای شهری که در قبال این انتصابات و حیف و میلها ساکت و بیعملند یا جرات انتقاد ندارند چرا استعفا نداده و آخرت خود را نمیخرند؟