رئیس هیأت سوارکاری شهرستان ماسال از برگزاری نخستین دوره مسابقات سوارکاری شهرستان فومن به مناسبت روز هوای پاک خبر داد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال به نقل از ایسنا، محمد عبدی اظهار کرد: اولین دوره مسابقات سوارکاری شهرستان فومن در روز یکشنبه ۲۹ دی ماه جاری در روستای تیمور کوه فومن برگزار می شود.
وی با بیان اینکه ۲۹دی، مصادف با هفته هوای پاک است، افزود: با توجه به نزدیکی این روز با ایام دهه فجر برگزاری این مسابقه هماهنگ با هوای پاک و طبیعت به نوعی ارج گذاشتن به این نعمت بزرگ الهی است.
عبدی با بیان اینکه این مسابقه با اسب های بومی، محلی و کاسپین برگزار می شود، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰ مالک اسب و سوارکار از شهرستان های رضوانشهر، تالش، ماسال و شاندرمن آمادگی خود را برای شرکت در این مسابقه اعلام کرده اند که با توجه به ادامه ثبت نام تا روز مسابقه، شاهد افزایش شرکت کنندگان خواهیم بود.
دبیر هیأت سوارکاری شهرستان فومن با بیان اینکه در این مسابقه سوارکاران باید در مسافت دو هزار و ۲۰۰ متر از روستای تیمور کوه به رقابت با یکدیگر بپردازند، ادامه داد: متأسفانه پیست پیربازار به عنوان تنها پیست سوارکاری استان بیش از ۴۰ ماه است که تعطیل است و ما از داشتن زیرساخت های سوارکاری و شرایط مناسب در این استان سرسبز و با طراوت محروم هستیم.