شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ , 26 April 2025

تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۹۲
ساعت انتشار : ۴:۳۶ ب.ظ
چاپ مطلب

مدیر عامل جدید شفارود منصوب شد

طی حکمی از سوی معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مدیرعامل جدید شرکت جنگل شفارود منصوب و مشغول به کار شد.

طی حکمی از سوی معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مدیرعامل جدید شرکت جنگل شفارود منصوب و مشغول به کار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال به نقل از دیار میرزا، براساس حکم صادره ˈفیض الله حسینیˈ به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت فعالیت خود را آغاز کرده است.

فیض الله حسینی فرمانداری شهرستان های لاهیجان و فومن را در کارنامه خود دارد.

شرکت سهامی جنگل شفارود در محدوده شهرستان رضوانشهر و در مجاورت شرکت چوب و کاغذ ایران (چوکا) واقع شده که هم اکنون حدود ۸۰۰ نفر پرسنل دارد.

این مجموعه عظیم یکی از بزرگترین شرکت های کشور در زمینه جنگل است که در سال ۱۳۵۲ تأسیس شده و هم اینک به عنوان مهمترین حافظ عرصه های جنگلی در شهرستان های غرب استان گیلان فعالیت دارد.

۱۳۵ هزار هکتار از جنگل های استان گیلان در مناطق رضوانشهر، تالش، ماسال و سایر نقاط تحت حوزه عملیاتی شرکت سهامی جنگل شفارود واقع شده که از این میزان، ۱۲۵ هزار هکتار در مناطق ارتفاعی و حدود ۱۰ هزار هکتار جلگه ای می باشد./.