شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ , 06 December 2025

تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۰۴
ساعت انتشار : ۸:۲۳ ب.ظ
چاپ مطلب

پدر این دو کودک ماسالی را روسفید کنید

پول جمع آوری شده

طی چند تماس و گزارش به ماسال نیوز در خصوص وضعیت وخیم اقتصادی و فقر چند خانواده در شهرستان به یکی از این منازل مراجعه کردیم و از نزدیک گزارشی تهیه شد.

مادر خانواده، خانه دار و دارای دو بچه ۷ و ۴ ساله است و در یک خانه مستاجر بودند که موعد تخلیه آنها رسیده است.

پدر بدلیل بدهی و ورشکستگی سنگین مالی در زندان است و کلیه حساب‌هایش (حتی یارانه) مسدود است و در تامین هزینه‌ها ناتوان است و خودشان و اقوام هرچه داشته‌اند صرف رضایت طلبکاران شده است.

اکنون منزل مناسب با ۱۰۰ میلیون پول پیش برای این خانواده تهیه شده اما ۵۰ میلیون تومان پول جهت ودیعه کم دارند.

ان‌شاءالله با کمک شما مردم این مبلغ تامین میشود

همت کنید و به نیت خیرات رفتگان و درگذشتگان و بیمه‌ی سلامتی خود و‌ خانواده‌ی خود در این امر خیر سهیم باشید؛

کلیه مبالغ با پرینت دقیق صرف پول پیش اجاره این خانواده خواهد شد‌. اگر مبالغ از ۵۰ میلیون بیشتر شود جهت کمک به دیگر خانواده‌های بی‌بضاعت که در نوبت بررسی‌های ماسال نیوز هستند صرف خواهد شد.

مبالغ خود را میتوانید به کارت صادرات: ۶۰۳۷۶۹۱۱۴۱۴۶۴۴۳۸

یا کارت ملل:  ۶۰۶۲۵۶۱۰۰۷۹۸۳۸۴۷

بنام الیاس ملکی واریز فرمایید.

و رسید آن را به آیدی @Masalnews_Admin یا به شماره ۰۹۱۱۴۹۵۰۴۵۶ ارسال فرمایید.

لطفا در انتشار این پست سهیم باشید…

پدر این دو کودک ماسالی را روسفید کنید