جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 November 2024

تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۹۴
ساعت انتشار : ۱۱:۳۲ ب.ظ
چاپ مطلب

۱۴ نامزد تأیید صلاحیت شده انتخابات تالش را بیشتر بشناسید

هیأت نظارت بر انتخابات در استان گیلان، 26 دی ماه اعلام کرد برای تک کرسی تالش در مجلس شورای اسلامی 14 نفر رقابت خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، هیأت نظارت بر انتخابات در استان گیلان ۲۶ دی ماه اعلام کرد برای تک کرسی تالش در مجلس شورای اسلامی ۱۴ نفر صلاحیت حضور در رقابت ها را دارند. ضمن اعلام این نکته که ممکن است به این تعداد با بررسی شورای نگهبان افرادی اضافه شوند ۱۴ نفر تأیید صلاحیت شده توسط هیأت نظارت بر انتخابات به خوانندگان محترم ماسال نیوز معرفی می شوند:

۱- احسن الله رادمهر:

احسن الله رادمهر

احسن الله رادمهر در سال ۱۳۴۸ در روستای روبارسرای رضوانشهر به دنیا آمد.

سرپرستی اداره تعاون ورامین، ناظر و عضو کمیته اعتباری صندوق تعاون ورامین، مدیریت مالی، اداری شرکت آریاپنگان وابسته به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و مدیریت عامل شرکت آب معدنی رضوان شمال، معاونت مالی اداری و قائم مقام مدیر عامل گروه کارخانجات صنعتی و معدنی ایران متعلق به بانک صنعت و معدن، مدیریت عامل گروه کارخانجات صنعتی و معدنی آب البرز ، مدیریت  عامل و عضو هیئت مدیره شرکت ساسان قزوین از مسئولیت های اجرایی رادمهر بوده است.

وی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اقتصادی از دانشگاه شهید بهشتی تهران است.

رادمهر در دور اول نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی موفق شده بود با کسب بیش از ۳۷ هزار رأی به عنوان نفر دوم به دور دوم انتخابات راه پیدا کند اما به دلیل نقص در پرونده تحصیلی اش از دور رقابت کنار گذاشته شد.

رادمهر درباره گرایش سیاسی خود می گوید: من خط مشی رییس دولت اصلاحات را قبول ندارم و خط مشی من خط مشی رهبری انقلاب است و از آن چهارچوب عدول نمی کنم و من یک اصولگرا هستم و فکر می کنم مشکل تالش، گیلان و کشور مشکل سیاسی و فرقه های مختلف نیست بلکه بلکه مشکل ما اقتصادی است (بیشتر).

۲- موسی سعادتی:

موسی-سعادتی

وی متولد سال ۱۳۶۲ تالش است و با توجه به اینکه تنها ۳۲ سال دارد شاید جوان ترین نامزد این دوره انتخابات تالش نام بگیرد.

این نامزد  انتخابات تالش دارای مدرک کارشناسی الکترونیک، کارشناسی ارشد در رشته برق و قدرت و دانشجوی دکترای برق و قدرت دانشگاه آزاد اسلامی اراک می باشد.

سعادتی پیش از این، کارشناس برق مهندسی تأسیسات جزیره خارک، ۱۴ ماه سرپرست بخش تأسیسات نیروگاه متمرکز پارس جنوبی بوده، مدتی نیز فرمانده پایگاه بسیج شهید مطهری حوزه شهری تالش بوده است.

این نامزد انتخابات تالش در آزمون سراسری سال ۸۹ آموزش و پرورش جذب این وزارت خانه شد و هم اکنون دارای حدود  ۶ سال سابقه تدریس دروس کامپیوتر و برق در دبیرستان ها و هنرستان های تالش را در کارنامه خود دارد و معلم رسمی آموزش و پرورش این شهرستان است.

سعادتی همچنین عضو هیأت امنای مسجد امام حسین (ع) تُرشابر می باشد.

وی بصورت مستقل وارد رقابت های انتخاباتی تالش بزرگ شده است.

 

۳- علی عباسی:

علی عباسی ظریف

علی عباسی خطبه سرا، متولد ۱۳۴۴ از بخش کرگانرود روستای کشلی، دانش آموخته دانشکده روابط بین الملل وابسته به وزارت امور خارجه و فارغ التحصیل رشته علوم سیاسی (گرایش اندیشه های سیاسی) در مقطع کارشناسی ارشد و همچنین دانشجوی دکتری رشته علوم سیاسی در دانشگاه علوم تحقیقات تهران است.
از سوابق کاری عباسی خطبه سرا می توان به دبیر سوم سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو، دبیر اول سفارت ایران در باکو و رایزن درجه یک و معاون اول سفارت ایران در کیف اشاره کرد .
عباسی  همچنین تجربه حضور در جبهه های دفاع مقدس را دارد و به نظر می رسد در انتخابات پیش رو گرایش اصلاح طلبانه داشته باشد.

۴- عزیز پورعزیزی:

پورعزيزي متولد روستاي باقر محله اسالم است و در حال حاضر ساكن بخش مركزي تالش مي باشد.

وی مدیرکل سابق  امور اجتماعی استانداری گیلان و رئیس هیئت بازرسی و نظارت بر سواحل شمال کشور با حکم قائم مقام وزیر کشور را در سوابق اجرایی خود دارد.  علاوه بر این، پورعزیزی  وکیل دادگستری، مدرس دانشگاه، مولف کتاب حقوق زن بر اساس قانون مدنی و حقوق شهروندی، دارای پنج سال سابقه حضور داوطلبانه در دفاع مقدس، بخشدار سابق لوندویل آستارا، معاون فرماندار شهرستان شفت، سرپرست فرمانداری شفت، عضو رسمی و از مدیران سپاه و … در در کارنامه اجرایی خود دارد.

پورعزیزی از نامزدهای اصولگرای تالش است.

۵- حسین نیرومند:

حسین نیرومند

متولد سال ۱۳۵۶ روستای سیاهمرد شاندرمن می باشد. نیرومند در یک خانواده مذهبی در شاندرمن بدنیا آمدند.  فرزند هیجدهم خانواده است. در کنکور ۱۳۷۶ رتبه ۴۷۳ تجربی را کسب کرد و بورس دانشکده علوم قضایی تهران در رشته حقوق در دانشگاه علوم قضایی شد. نیرومند   ۲۳ سالگی قاضی دادگستری شد و پس از اتمام دوره کارآموزی وارد دادگستری رضوانشهر شد . وی در سال ۸۸ به عنوان قاضی نمونه استان انتخاب شده است.

از سوابق نیرومند می توان قاضی تحقیق دادگستری رضوانشهر، قاضی اجرای احکام و دادیار اجرای احکام دادگستری رضوانشهر، جانشین دادستان دادگستری رضوانشهر، بازپرس دادگستری رضوانشهر و قاضی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان اشاره کرد.

نیرومند خود را یک اصولگرا می داند.

 

۶- منصور یوسفی:

منصور یوسفی

منصور یوسفی جولندان، متولد ۵ اردیبهشت ۱۳۴۳ در شهر تالش است. وی دارای دکتری تخصصی در رشته مردم شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور می باشد و در حال حاضر مدرس دانشگاه گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تالش، انزلی و زرند کرمان و مراکز  واحد های  پیام نور استان گیلان است.

از سوابق مدیریت یوسفی می توان مدیریت در دانشگاه های پیام نور مرکز تالش، مرکز رشت  و واحد رضوانشهر را نام برد.

وی همچنین عضو دوره ی اول شورای اسلامی شهر تالش بود و در بخش ورزشی هم حدود ۶ سال سرپرستی تیم فوتبال چوکای تالش را در اختیار داشت همچنین یوسفی عضو هیئت مدیره باشگاه بوده و به مدت  ۶ سال و نیم هم  ریاست هیئت  فوتبال شهرستان تالش بوده است.

یوسفی مسئول ستاد تبلیغات انتخاباتی محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری بوده است و سابقه چند دوره حمایت از بهمن محمدیاری را در کارنامه خود دارد. وی در دوره نهم انتخابات مجلس شورای اسلامی در تالش، پس آنکه بیش از ۲۵ هزار رأی کسب کرد نتوانست به دور دوم راه پیدا کند و در دور دوم بصورت رسمی از محمود شکری اعلام حمایت کرد (بیشتر و بیشتر).

 

۷- مصلحت آفتابی:

مصلحت آفتابی

مصلحت آفتابي خطبه سرا فرزند مرحوم شيرعلي متولد ١٣٤٠ در روستاي كشاور محله خطبه سرا است. تحصيلات ابتدايي و راهنمايي را در همين روستا يعني خطبه سرا و چهار سال متوسطه را در دبيرستان هشترودي بخش حويق  در رشته تجربي به پايان رساند.

وی بعد از انقلاب اسلامی در تأسيس حزب جمهوري اسلامي در تالش به كمك يكي از دبيران رياضي خود نقش داشت و نماينده حزب در دبيرستان هشترودي حويق شد و فعاليت فرهنگي خود را از همان سال ١٣٥٧ شروع كرد.

همزمان با فعاليت در حزب جمهوري اسلامي ايران، مسئول انجمن اسلامي دبيرستان نيز شد و بعد از گرفتن ديپلم لباس پاسداري را پوشيد و پس از چهار سال خدمت در مناطق جنگي و عملياتي به اداره كل ايثارگران وزارت آموزش و پرورش منتقل شد.

آفتابی هم اكنون رئيس اداره مالي و اجرايى معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش است.

وی دارای گرایش سیاسی اصولگرایانه است (جزییات بیشتر).

 

۸- علی خندستانی:

علی خندستانی

علی خندستانی فرزند مرحوم محمد متولد ششم شهریور ماه ۱۳۴۴ در چوبر تالش است. وی مقاطع تحصیلی دبستان و راهنمایی را در زادگاه خود چوبر گذراند و دوره دبیرستان را به بخش دبیرستان هشترودی حویق رفت و در رشته علوم انسانی به اتمام رساند. خندستانی در کنکور سراسری سال ۷۴ در رشته حقوق قضایی پذیرفته شده و به دانشگاه تهران راه یافت. وی مدرک فوق لیسانس خود را در رشته حقوق خصوصی از دانشگاه تبریز کسب کرد.

سوابق اجرایی خندستانی عبارتند از کارشناس بازرسی کل کشور،  رئیس حوزه معاونت و اداری و مالی قوه قضائیه، سرپرست نظارت بر ضابطین قضایی تهران و بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل.

خندستانی در گفتگو با خبرنگار ماسال نیوز گرایش سیاسی خود را اصول گرای معتدل عنوان و اظهار کرد: به این خط سیاسی همیشه پایبند بوده و با بزرگان این جناح چون حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری رفاقت دارم اما به دلیل اشتغال در دستگاه قضایی هرگز به خط سیاسی افراد نگاه نکرده ام (بیشتر).

 

۹- شهرام شیرعلی نیا:

شهرام شیرعلی نیا

شیرعلی نیا متولد سال ۱۳۴۷ روستای میرمحله ماسال و بازنشسته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می باشد.

وی درباره گرایش سیاسی خود به خبرنگار ماسال نیوز گفت: اینجانب را غالباً به عنوان چهره­ای ارزشی و اصولگرا می­شناسند که موجب افتخار من است و این اصولگرایی بیش از آن­که معنایی جناحی و سیاسی داشته باشد به پایبندی­ام به ارزش­های انقلاب اسلامی مرتبط است و کسانی را که دغدغه­ی این ارزش­ها را دارند قبول دارم حتی اگر در دسته­بندی­های سیاسی در طیف اصولگرایان قرار نگیرند. بنده دوستان زیادی در طیف اصلاح­طلبان دارم که اعتقاد آن­ها به ارزش­های انقلاب و خدمت به مردم ما را با هم همراه کرده است (جزییات بیشتر).

 

۱۰- علی حسینی خطبه سرا:

علی حسین خطبه سرا

وی متولد پنجم مرداد سال ۶۳ خطبه سرای تالش و از این حیث جوانترین نامزد انتخابات تالش است. وی دارای مدارک کارشناسی برق و حسابداری و کارشناسی ارشد مدیریت دولتی می باشد.

حسینی خطبه سرا بصورت مستقل وارد عرصه انتخابات تالش شده است.

وی درباره گرایش سیاسی اش به خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ماسال گفت: من از پیروان خط رهبری هستم و از سال ۷۷ عضو فعال و شورای بسیج در حوزه امام جعفر صادق (ع) گردان عاشورا در خطبه سرا می باشم. تمام تلاش من این است که در خط رهبری حرکت کنم و در عین حال از وابستگی به جناح ها مستقل باشم.

 

۱۱- سید محمد اسحاقی:

سید محمد اسحاقی

سید محمد اسحاقی متولد ۱۳۵۵ شاندرمن است و هم اکنون ساکن رشت می باشد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی گرایش روابط بین الملل از دانشگاه گیلان و کارشناس حسابداری از همین دانشگاه می باشد.

از سوابق اجرایی وی می توان حسابرس و سر پرست هیئت حسابرسی استانداری گیلان، حسابرس راه و شهر سازی، ورزش و جوانان، سازمان چای، اداره کل زندانها، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری های استان گیلان، نیاد مسکن و سرپرستی اداره نظارت و بررسی های فنی دیوان محاسبات استان گیلان را می توان اشاره کرد.

اسحاقی به عنوان یک نامزد اصولگرا وارد عرصه انتخابات شده است (بیشتر).

۱۲- محمود شکری:

محمود-شکری

وی متولد اول فروردین سال ۱۳۳۸ در خانواده ای روستایی در روستای سیاه داران تالش است. 

محمود شکری از آغاز تحصیلات خود چنین می گوید: ” در سال ۱۳۴۴ در محله ترشَ بر طولارود پایین در مسجد در کلاس اول ثبت نام نمودم. متاسفانه به دلیل کمبود امکانات در منطقه مدرسه نبود. بعد از دو سال یک مدرسه ی ابتدایی در طولارود پایین احداث کردند که بنده تا کلاس چهارم در آن مدرسه درس خواندم. معلمان خوب و دلسوزی داشتیم. تمامی تلاششان این بود تا بچه های روستایی برای نجات از محرومیت و برای آینده ای بهتر درس بخوانند. کما اینکه شکر خدا همین طور هم شد. اکثر همکلاسانم تحصیلات را تا مدارج علمی بالا ادامه دادند و بحمدالله افراد موفقی هستند. کلاس پنجم ابتدایی و همچنین دوره ی راهنمایی و دبیرستان را هم در شهر هشتپر به پایان رساندم.

 در سال ۱۳۵۶ پس از شنیده شدن ندای امام روح الله (ره) توسط مردم تالش ، اولین مبارزه ی انقلابی و تظاهرات از دبیرستان کورش کبیر محل تحصیل محمود شکری آغاز شد. وی علاوه بر سابقه ی خدمت در ارتش جمهوری اسلامی ایران سابقه ی ۱۰ ماه شرکت داوطلبانه در نبرد حق علیه باطل را نیز در کارنامه ی خود دارد.

 شکری دارای کارشناسی ارشد مدیریت دولتی است.

از سوابق اجرایی شکری می توان مدیریت کل اقتصاد و دارایی اردبیل و مشاوری وزیر اقتصاد و دارایی اشاره کرد.

محمود شکری نماینده فعلی شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال است.

 

۱۳- فاطمه نعمت جو:

فاطمه نعمت جو متولد۳۱ فرودین سال۶۱ رشت  است و در خانواده ای انقلابی و ایثارگر بدنیا آمد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی می باشد.

نعمت جو، فعالیت اجرایی خود را را از اداره دارایی رضوانشهر آغار نمود و هم اکنون در اداره ثبت و اسناد شهرستان رضوانشهر بعنوان مسول مالی مشغول به فعالیت است.

وی فرزند شهید محمد نعمت جو از شهدای ترور عوامل ضد انقلاب ستاد پشتیابی جنگ تحمیلی قرارگاه غرب کشور (وزارت بازرگانی سابق)  می باشد. نعمت جو همچنین دارای فعالیت علمی پژوهشی و فرهنگی می باشد.

وی متاهل و دارای یک فرزند پسر و ساکن رضوانشهر است.

 

۱۴- هومن لطیفی:

هومن لطیفی

لطیفی متولد سال ۱۳۶۰ تالش، دانشجوی دکتری رشته ژیوفیزیک و رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد و رتبه دوم دکتری و عضو باشگاه پژوهشگران جوان است و در حال حاضر فعال در حوزه آموزش و دانشگاه و و دارای مدیریت در حوزه دانش می باشد.

وی درباره نامزدی در انتخابات تالش نوشته است:

«چند سال قبل بود که در سفری به تالش و در پی یادآوری روزهای خوش گذشته، صدایی شنیدم که انعکاس آن صدا همچنان رهایم نمی کند. صدایی از اعماق جنگلهای زیبای تالش مرا به ماندن دعوت می کرد.
 
دعوت به وفای عهدی که سالها پیش با سرزمین مادری ام بسته بودم. این که روزی خواهد رسید که من برای ادای دین به  این دیار و مردم مهربانش، بازخواهم گشت. بازخواهم گشت تا بتوانم اندکی از محبتهای شما مردم بی ریا را در سرزمین مادریم ، این یگانه سرزمین سخاوتمند جبران کنم.
 
امروز من برای وفای به این عهد به پا خاسته ام و در این مسیر پرفراز و نشیب با توکل بر خداوند، تنها پشتوانه ام اعتماد شماست. اعتمادی که بدون تردید با بصیرت شما مردم فهیم و بر مبنای کارنامه ام که شفاف در اختیار شماست، خواهد بود.
 
امروز من آمده ام، با ایده هایی جدید و عهدی قدیم. با دانش امروز که حاصل سالها پژوهش است و صفای دیروز که حاصل هم نفس شدن با شما مردم باصفای تالش است.
 
آیا تو هم دعوت جنگلهای تالش را می شنوی؟
درنگ جایز نیست، بیا تا با «تلاش» تو و من «تالش» را از نو بسازیم».

انتهای پیام/