یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ , 08 December 2024

تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۹۵
ساعت انتشار : ۱:۴۷ ق.ظ
چاپ مطلب
واکنش مالک کارگاه به مصاحبه دهیار وشمه سرا؛

کارگاه صنایع بتنی در وشمه سرا از سال ۸۲ دارای مجوز است

مالک کارگاه صنایع بتنی در روستای وشمه سرا در واکنش به مصاحبه دهیار این روستا در خصوص تغییر کاربری غیرقانونی زمین مزروعی، واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ماسال، مالک کارگاه صنایع بتنی روستای وشمه سرا در واکنش به اظهارات دهیار وشمه سرا متنی را در اختیار این پایگاه خبری قرار داد.

ییلاقی در این جوابیه با اعلام اینکه کارگاه وی از سال ۱۳۸۲ دارای مجوز است، تمامی مراحل دریافت مجوز کارگاه را قانونی و دریافتشان را بدور از تساهل و تسامح از سوی مسئولین دانست.

متن جوابیه وی به شرح زیر است؛

” اینجانب از سال ۱۳۸۲ اقدام به تاسیس این کارگاه نموده ام و تمام مراحل قانونی این کار را نه با تسامح و تساهل مراجغ ذی صلاح بلکه کاملا قانونی دریافت کرده ام. که تمام مدارک قانونی این فعالیت موجود بوده و این مدارک را برای اظهار نظر عموم در اختیار سایت ماسال نیوز قرار می دهم.

آقای محمدی به عنوان دهیار وشمه سرا حق دارند در جریان فعالیت هایی که در این روستا انجام می گیرد باشند ، اما بدون اطلاع و مدرک کافی صحبت کردن و با آبروی اشخاص بازی کردن و تهمت زدن به مسئولین، کار شایسته ای نیست و باید بدانند که همه روزی در پیشگاهعدالت خداوندب باید جوابگو باشیم. بنده برای تاسیس این کارگاه از ۱۱ مرجع قانونی و از جمله خود آقای ناظم محمدی اجازه ی فعالیت دارم و هیچ فعالیتی را بدون مجوز مراجع ذیصلاح انجام نداده ام.

محمود ییلاقی ”

اسنادی از مجوزهای ادارات صنعت و معدن و اصناف و … در خصوص مجوز کارگاه از سوی ایشان به این پایگاه خبری ارسال شد که تصویر زیر یکی از آنهاست؛

 

%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%b2-%db%8c%db%8c%d9%84%d8%a7%d9%82%db%8c

پیش از این ناظم محمدی دهیار وشمه سر ا در مطلبی تحت عنوان «با تغییر کاربری غیرقانونی در وشمه‌سرای ماسال برخورد نمی‌شود» نسبت به تغییر کاربری غیر قانونی و بدون هماهنگی با دهیار و اعضای شورای روستا اعتراض کرده بود.

***

گفتنی است، مطلب مورد انتقاد اساسا در خصوص کارگاه بتنی مورد بحث در جوابیه نبوده و اعتراضات در خصوص افزودن قطعه زمینی با کاربری کشاورزی به این کارگاه و تغییر کاربری آن است. برخی اهالی وشمه سرا -همچنان که در نامه منتشر شده در مطلب نخست آمده است- از رفتار متفاوت با آنان در تغییر کاربری اعتراض داشته و نحوه برخورد با این مورد را ویژه قلمداد کرده اند.

اما جوابیه منتشر شده به مجوزهای قانونی کارگاه می پردازد، که کسی در آن تشکیک نکرده است.

در مجموع باید گفت موضوع مورد بحث، نه موضوعی معطوف به مصداق و فرد ، که اعتراضی در خصوص عدم رفتار یکسان با همه شهروندان بود.

انتهای پیام /


4 ديدگاه

  1. مجید گفت:

    کلام ایشون صحیح،برای کارگاه بتونی مجوز دارن،اما چون مردم نجابت بخرم دادن و از طریق محیط زیست براشون مشکل سازی نکردن!!!! توجه میفرمایی مدیر جان؟
    بعدش ایشون دارن برای قطعه زمین کشاورزی ای که پشت این کارگاه وچسبیده به آن(کوچه افق) تغییر کاربری میگیرن تا کارگاه بتون آماده بزنن!!! توجه بفرمایید لطفا****
    مدیر جان، اگه آرامش رو از روستا بگیریم دیگه چیزی براش نمیمونه***
    جاده روستا توان تحمل ماشین حمل بتون رو نداره و در صورت احداث کارگاه بتون آماده، این جاده صددرصد در اثر تصادف،تلفات جانی خواهد داشت و یقینا باعث ایجاد تنش خواهد شد.
    ایشون میتونن این پروژه رو روی زمینی که در پیچ خودبچر خریداری کردن اجرا کنن،ببینیم مردم اونجا بهش اجازه میدن!!!؟
    مدیر جان قرار نیست که آقای ییلاقی نون بخورن ولی بقیه مردم محل عذاب بکشن!!!
    مدیرجان شما بیزحمت به نیابت از طرف مردم محل از ملک ایشون بازدید کنید و ببینید که آیا این محل،جاده، کوچه… ظرفیت این پروژه رو داره یا نه!!!
    لطفا نمایش بدین
    ممنون

  2. مجید گفت:

    ضمناً،
    مدیرجان آقای ییلاقی قبل از احداث کارگاه در وشمه سرا،در لیپا یه کارگاه کوچیک داشتن که مردم محل سروصدای کارگاه رو تحمل نکردن و ایشون کارگاهشون رو جمع کردن.
    خدا بهشون خیر بده، از زمانی که اومدن وشمه سرا وضعیت اقتصادی شون متحول شده ولی دیگه قرار نیست که آسایش مردم وشمه سرا رو با بتون آماده سلب کنن.

  3. همشهری گفت:

    مجوز تغییر کاربری زمین مجاور داده نشده که. دهیار محترم هم نمگیه شما مجوز نداری بلکه نباید بدون مجوز توسعه میدادی داخل شالیزار هم جوار.

    • مجید گفت:

      همشهری جان
      اگه میخواد کارگاه بلوک بزنه برای خودش بزنه،
      بحث مردم اینه که مجوز بتون آماده بهش ندن