ماسال نیوز: رئیس جدید اداره ورزش و جوانان ماسال (رئیس سابق اداره ورزش و جوانان صومعه سرا) جابجایی خود از صومعه سرا به ماسال را بازی سیاسی انتخاباتی دانست
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ماسال، ابراهیمی رئیس جدید اداره ورزش و جوانان ماسال در گفتگو با خبرنگار ماسال نیوز گفت: بنده هفت سال در دوره آقای دلخوش رئیس تربیت بدنی صومعه سرا بودم و بخوبی در این شش هفت سال برای شهرستان کار کردیم. وی گفت متأسفانه در جابجایی های انتخاباتی به کار و شخصیت افراد توجه نمی کنند.
شایان ذکر است که حدود یک هفته قبل از هفته تربیت بدنی ریاست اداره ورزش و جوانان ماسال به لاهیجان جابجا شد. رستمی هم اکنون ریاست اداره ورزش و جوانان لاهیجان را بر عهده دارد. متأسفانه در آغاز هفته تربیت بدنی شهرستان ماسال فاقد مدیر شهرستان بود تا اینکه در طی هفته گذشته ابراهیمی رئیس اداره ورزش و جوانان صومعه سرا به ماسال عزیمت کرد.
به گفته ابراهیمی هم اکنون آموزگار معاون اداره تربیت بدنی شفت به ریاست اداره ورزش و جوانان صومعه سرا منصوب شده اند.
انتهای پیام/