به گزارش ماسال نیوز؛ دکتر علیرضا احمدی در صد و دهمین شماره ماهنامه تالش درباره ظرفیت های گردشگری ماسال نوشت:
امروزه صنعت گردشگري يکي از ارکان مهم و اصلي توسعه پايدار اقتصادي و اجتماعي در بسياري از کشورهاي جهان به حساب مي آيد، زيرا با کمترين ميزان سرمايه گذاري مي توان به بيشترين دستاوردهاي اقتصادي، همانند توزيع مجدد درآمد، توزيع بهينه گردش نقدينگي و ايجاد اشتغال دست يافت. از گردشگری به عنوان صادرات نامرئی نام برده می شود.
ماسال با دارا بودن مناطق زيباي ييلاقي با چشم اندازهاي منحصر به فرد طبيعي، جنگلي، غارها، آبشارها، چشمه سارها، روستاهای ديدني و نقاط زيارتي و تاريخي به لحاظ گردشگري بسيار داراي اهميت است که با برنامه ریزی صحیح مي تواند بیش از صدها هزار نفر گردشگر را به سوي خود جلب كند. متاسفانه تا کنون نتوانسته ایم به جایگاه اصلی خود در حوزه گردشگری برسیم.
صرفا وجود جاذبه های طبیعی در ماسال برای جذب گردشگر کافی نیست و توجه به زیر ساخت های نرم افزاری مانند آموزش عمومی و پرورش نیروهای انسانی در بخش های مختلف خدمات رسانی به گردشگران در کنار زیر ساخت های سخت افزاری مانند راه های ارتباطی مناسب، مجتمع های تفریحی، تجاری و اقامتی لازم است. در ابعاد نرم افزاری، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، با توجه به ساختار و برنامههای محتوایی خود میتواند عهدهدار برنامههای نرمافزاری باشد. در ابعاد سخت افزاری، شهرداری میتواند هدایت برنامههای ساختاری را عهدهدار شود. البته بدیهی است که عموم دستگاههای اجرایی، بایستی در کنار این سازمان ها، وظایف مشخصی را پیگیری کنند.
معتقدم برای تبدیل ماسال به قطب گردشگری غرب گیلان در هر دو بخش استراتژیک و عملیاتی نیازمند برنامه ریزی هماهنگ هستیم. در غیر این صورت، تلاشهای دستگاههای مختلف اجرایی، جز اتلاف زمان، منابع و موازیکاری، ثمر دیگری در این حوزه نخواهد داشت.
انتهای پیام /
جان من شما یکی تمام کنید اینقدر چهره مظلوم و خوب و حق ب جانب نگیرید .
بشینید سر جای خودتون …
فکر کن تو هم عضوی از شورای بودی چ تجربه کاری اداری داشتی تو کدوم سیستم با مردم بودی ک الان میشدی درست برخورد بکنی …
اینقدر کپی مطالب نکنید